X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • Lonia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny gratuluję wyników :) ja od dwóch dni imprezuje i świętuje swoje urodziny z zeszłego poniedziałku :P pozbierałam się po tej porażce i z nowa nadzieja w kwietniu podejdę do trzeciej procedury. Tylko trochę mnie martwi ciagłe i nieustajace krwawienie. Nie boli mnie brzuch, typowa @ jak by się zakończyła ale teraz krwawie taka czysta, jasna krwia. Poczekam jeszcze może ustanie tym bardziej, że nie mam żadnych innych dolegliwości.

migot_ka, Vanili, ComeToMeBaby, Torunianka lubią tę wiadomość

3jvz73sbpxjphhug.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w niedzielny poranek.
    U mnie chyba @ w natarciu. Od wieczora mam jakieś plamienia. Więc dziś pewnie mnie krew zaleje ;)
    A e-maila nadal nie dostałam. Dziwna sytuacja bo zawsze mi dość szybko odpisywał. Napiszę SMS a jak mi dziś nie odpisze. Już 2 dni echo kurde :/
    Miłego dnia!

• Kaczorek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może maja urwanie głowy.
    Ja pamiętam w Parens takie sytuacje gdzie siedziało się w kolejce po kilka godzin a wizyta trwała 5 minut.
    Dobrze że tutaj w ogóle praktukują coś takiego jak maile i smsy ;)

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
    31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
    5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno <3
    f2w3yx8dqelvgt49.png
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Lola, pisz smsy od razu. Na maile Dr odpisuje po dłuższym czasie, albo w ogóle, a na smsy zawsze. Wczoraj w klinice był mega młyn - na korytarzu miejsca brakowało, wszyscy latali od gabinetu do gabinetu jak poparzeni. Chyba chcą jak najwięcej nadrobić pod koniec programu i nie maja czasu na nic. Pewnie też dużo ludzi przyjeżdża do nich na komercję po ogłoszeniu wyników skuteczności (które już oprawili i wiszą na ścianie :)).

W ogóle to wczoraj prawie mi kazali zapłacić 140 zł za wizytę;/ W sumie to nie byłam pewna, czy ta druga wizyta jest bezpłatna w programie, bo jedną już przecież miałam i tylko przez złą biocenozę nie dostałam rozpiski stymulacji. Zapytałam tylko, żeby się upewnić, czy wizyta jest odpłatna - ,,Aaaa, jak Pani jest w programie MZ to nie". Dobrze, że zapytałam, bo już wyciągałam kasę z portfela:)

ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Torunianka lubią tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    ... po ogłoszeniu wyników skuteczności (które już oprawili i wiszą na ścianie :-))

Hehe :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te wyniki skuteczność to wiszą od kiedy Ma je ujawniło ;)

Lola79 lubi tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wysłałam SMS. Ciekawe czy odpisze ;)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia, jak się czujesz? Minęło już?
    Lola, atakuj, nie odpuszczaj.

Wyniki skuteczności na ścianie? :-P w sumie jest to bardzo dobra reklama. Chciałabym tą skuteczność odczuć na sobie.

Torunianka, ewlinaaa85, pabelka88, Kayaa, mysza89 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Crinone można kupić w Czechach. 15 aplikatorow nieco ponad 1000 koron. Ale trzeba wcześniej skontaktować się z apteka, bo zamawiają. Mój mąż pytał dziś w aptece dr Max w Cieszynie. Może którejś się przyda.

pabelka88, ComeToMeBaby, Ania1986, Suomi lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doktorek odpisał że dziś nie ma go w pracy odpowie jutro jak zobaczy dokumentację.
    Swoją drogą powiedzcie mi czy miałyscie po odstawieniu leków bardzo ciemne plamienia? Ja czekam na @ a póki co plamienia mam prawie czarne :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Doktorek odpisał że dziś nie ma go w pracy odpowie jutro jak zobaczy dokumentację.
    Swoją drogą powiedzcie mi czy miałyscie po odstawieniu leków bardzo ciemne plamienia? Ja czekam na @ a póki co plamienia mam prawie czarne :/
    ja tak miałam wczoraj , dzis juz powodz jest czerwona.

Lola czyli znow idziemy razem?;)

jakby Ci sie udało umówić na 18 marca na wizyte to moze sie spotkamy w koncu ja mam na 13.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    A co Ty za pytania mu tam pozadawalas ze musi w dokumentacje luknac ;P

Ja to mam nadzieje ze pozwalając mi na anty tez luknął najpierw w dokumentacje moja a nie pozwolił ot tak sobie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 14:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Ja po odstawieniu dostałam od razu powódź w kolorze czerwieni :) na szczęście tylko dwa dni. W ogule @ od czasu stymulacji mam 2-3 dni

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    A co Ty za pytania mu tam pozadawalas ze musi w dokumentacje luknac ;P

Ja to mam nadzieje ze pozwalając mi na anty tez luknął najpierw w dokumentacje moja a nie pozwolił ot tak sobie ;)
    Zapytałam o antybiotyki które mój NM bral ostatnio, o termin wizyty na której omówimy plan działania (w sensie kiedy powinnam się do niego wybrać) oraz i suplementacje.
    Nic kurcze szczególnego.
    Ania no znowu spotykamy vsie w podobnym punkcie :) Jutro jak mi odpisze dam Ci znać jak z moją wizytą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi nie dał konkretnego terminu , tylko kazał umowic sie na wizyte abysmy mogli omowic dalsze działania i to kiedy bede mogla zrobic histero to zrozumiałam to tak zeby umowic sie jak naszybciej

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jutro się pewnie też będę umawiala na wizytę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halooo czy ktoś tu jeszcze żyje?

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

• Suomi Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja żyję, ja żyję ! :)
    Dziś trzymamy kciuki za Szurusiową.

szurusiowa lubi tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szurusiowa mocne kciuki za Ciebie i czekamy na wieści :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 07:50

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szurusiowa: powodzenia :)
    Ewelina: jak samopoczucie?

iv094x39ir3hgbzx.png
‹‹ 366 367 368 369 370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ