Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny gratuluję wyników
ja od dwóch dni imprezuje i świętuje swoje urodziny z zeszłego poniedziałku
pozbierałam się po tej porażce i z nowa nadzieja w kwietniu podejdę do trzeciej procedury. Tylko trochę mnie martwi ciagłe i nieustajace krwawienie. Nie boli mnie brzuch, typowa @ jak by się zakończyła ale teraz krwawie taka czysta, jasna krwia. Poczekam jeszcze może ustanie tym bardziej, że nie mam żadnych innych dolegliwości.
migot_ka, Vanili, ComeToMeBaby, Torunianka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w niedzielny poranek.
U mnie chyba @ w natarciu. Od wieczora mam jakieś plamienia. Więc dziś pewnie mnie krew zaleje
A e-maila nadal nie dostałam. Dziwna sytuacja bo zawsze mi dość szybko odpisywał. Napiszę SMS a jak mi dziś nie odpisze. Już 2 dni echo kurde
Miłego dnia! -
Może maja urwanie głowy.
Ja pamiętam w Parens takie sytuacje gdzie siedziało się w kolejce po kilka godzin a wizyta trwała 5 minut.
Dobrze że tutaj w ogóle praktukują coś takiego jak maile i smsyewlinaaa85 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Dzień dobry!
Lola, pisz smsy od razu. Na maile Dr odpisuje po dłuższym czasie, albo w ogóle, a na smsy zawsze. Wczoraj w klinice był mega młyn - na korytarzu miejsca brakowało, wszyscy latali od gabinetu do gabinetu jak poparzeni. Chyba chcą jak najwięcej nadrobić pod koniec programu i nie maja czasu na nic. Pewnie też dużo ludzi przyjeżdża do nich na komercję po ogłoszeniu wyników skuteczności (które już oprawili i wiszą na ścianie).
W ogóle to wczoraj prawie mi kazali zapłacić 140 zł za wizytę;/ W sumie to nie byłam pewna, czy ta druga wizyta jest bezpłatna w programie, bo jedną już przecież miałam i tylko przez złą biocenozę nie dostałam rozpiski stymulacji. Zapytałam tylko, żeby się upewnić, czy wizyta jest odpłatna - ,,Aaaa, jak Pani jest w programie MZ to nie". Dobrze, że zapytałam, bo już wyciągałam kasę z portfela:)
ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Torunianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lonia, jak się czujesz? Minęło już?
Lola, atakuj, nie odpuszczaj.
Wyniki skuteczności na ścianie?w sumie jest to bardzo dobra reklama. Chciałabym tą skuteczność odczuć na sobie.
Torunianka, ewlinaaa85, pabelka88, Kayaa, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Crinone można kupić w Czechach. 15 aplikatorow nieco ponad 1000 koron. Ale trzeba wcześniej skontaktować się z apteka, bo zamawiają. Mój mąż pytał dziś w aptece dr Max w Cieszynie. Może którejś się przyda.
pabelka88, ComeToMeBaby, Ania1986, Suomi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Doktorek odpisał że dziś nie ma go w pracy odpowie jutro jak zobaczy dokumentację.
Swoją drogą powiedzcie mi czy miałyscie po odstawieniu leków bardzo ciemne plamienia? Ja czekam na @ a póki co plamienia mam prawie czarne
Lola czyli znow idziemy razem?
jakby Ci sie udało umówić na 18 marca na wizyte to moze sie spotkamy w koncu ja mam na 13. -
nick nieaktualnyLola79 wrote:Doktorek odpisał że dziś nie ma go w pracy odpowie jutro jak zobaczy dokumentację.
Swoją drogą powiedzcie mi czy miałyscie po odstawieniu leków bardzo ciemne plamienia? Ja czekam na @ a póki co plamienia mam prawie czarne
Ja to mam nadzieje ze pozwalając mi na anty tez luknął najpierw w dokumentacje moja a nie pozwolił ot tak sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 14:42
-
Swoją drogą powiedzcie mi czy miałyscie po odstawieniu leków bardzo ciemne plamienia? Ja czekam na @ a póki co plamienia mam prawie czarnena szczęście tylko dwa dni. W ogule @ od czasu stymulacji mam 2-3 dni
-
Ania1986 wrote:A co Ty za pytania mu tam pozadawalas ze musi w dokumentacje luknac ;P
Ja to mam nadzieje ze pozwalając mi na anty tez luknął najpierw w dokumentacje moja a nie pozwolił ot tak sobie
Nic kurcze szczególnego.
Ania no znowu spotykamy vsie w podobnym punkcieJutro jak mi odpisze dam Ci znać jak z moją wizytą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny