Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny gratuluję wyników ja od dwóch dni imprezuje i świętuje swoje urodziny z zeszłego poniedziałku pozbierałam się po tej porażce i z nowa nadzieja w kwietniu podejdę do trzeciej procedury. Tylko trochę mnie martwi ciagłe i nieustajace krwawienie. Nie boli mnie brzuch, typowa @ jak by się zakończyła ale teraz krwawie taka czysta, jasna krwia. Poczekam jeszcze może ustanie tym bardziej, że nie mam żadnych innych dolegliwości.
migot_ka, Vanili, ComeToMeBaby, Torunianka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w niedzielny poranek.
U mnie chyba @ w natarciu. Od wieczora mam jakieś plamienia. Więc dziś pewnie mnie krew zaleje
A e-maila nadal nie dostałam. Dziwna sytuacja bo zawsze mi dość szybko odpisywał. Napiszę SMS a jak mi dziś nie odpisze. Już 2 dni echo kurde
Miłego dnia! -
Może maja urwanie głowy.
Ja pamiętam w Parens takie sytuacje gdzie siedziało się w kolejce po kilka godzin a wizyta trwała 5 minut.
Dobrze że tutaj w ogóle praktukują coś takiego jak maile i smsyewlinaaa85 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Dzień dobry!
Lola, pisz smsy od razu. Na maile Dr odpisuje po dłuższym czasie, albo w ogóle, a na smsy zawsze. Wczoraj w klinice był mega młyn - na korytarzu miejsca brakowało, wszyscy latali od gabinetu do gabinetu jak poparzeni. Chyba chcą jak najwięcej nadrobić pod koniec programu i nie maja czasu na nic. Pewnie też dużo ludzi przyjeżdża do nich na komercję po ogłoszeniu wyników skuteczności (które już oprawili i wiszą na ścianie ).
W ogóle to wczoraj prawie mi kazali zapłacić 140 zł za wizytę;/ W sumie to nie byłam pewna, czy ta druga wizyta jest bezpłatna w programie, bo jedną już przecież miałam i tylko przez złą biocenozę nie dostałam rozpiski stymulacji. Zapytałam tylko, żeby się upewnić, czy wizyta jest odpłatna - ,,Aaaa, jak Pani jest w programie MZ to nie". Dobrze, że zapytałam, bo już wyciągałam kasę z portfela:)
ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Torunianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lonia, jak się czujesz? Minęło już?
Lola, atakuj, nie odpuszczaj.
Wyniki skuteczności na ścianie? w sumie jest to bardzo dobra reklama. Chciałabym tą skuteczność odczuć na sobie.Torunianka, ewlinaaa85, pabelka88, Kayaa, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Crinone można kupić w Czechach. 15 aplikatorow nieco ponad 1000 koron. Ale trzeba wcześniej skontaktować się z apteka, bo zamawiają. Mój mąż pytał dziś w aptece dr Max w Cieszynie. Może którejś się przyda.
pabelka88, ComeToMeBaby, Ania1986, Suomi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Doktorek odpisał że dziś nie ma go w pracy odpowie jutro jak zobaczy dokumentację.
Swoją drogą powiedzcie mi czy miałyscie po odstawieniu leków bardzo ciemne plamienia? Ja czekam na @ a póki co plamienia mam prawie czarne
Lola czyli znow idziemy razem?
jakby Ci sie udało umówić na 18 marca na wizyte to moze sie spotkamy w koncu ja mam na 13. -
nick nieaktualnyLola79 wrote:Doktorek odpisał że dziś nie ma go w pracy odpowie jutro jak zobaczy dokumentację.
Swoją drogą powiedzcie mi czy miałyscie po odstawieniu leków bardzo ciemne plamienia? Ja czekam na @ a póki co plamienia mam prawie czarne
Ja to mam nadzieje ze pozwalając mi na anty tez luknął najpierw w dokumentacje moja a nie pozwolił ot tak sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 14:42
-
Swoją drogą powiedzcie mi czy miałyscie po odstawieniu leków bardzo ciemne plamienia? Ja czekam na @ a póki co plamienia mam prawie czarne -
Ania1986 wrote:A co Ty za pytania mu tam pozadawalas ze musi w dokumentacje luknac ;P
Ja to mam nadzieje ze pozwalając mi na anty tez luknął najpierw w dokumentacje moja a nie pozwolił ot tak sobie
Nic kurcze szczególnego.
Ania no znowu spotykamy vsie w podobnym punkcie Jutro jak mi odpisze dam Ci znać jak z moją wizytą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny