Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • Lonia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny gratuluję wyników :) ja od dwóch dni imprezuje i świętuje swoje urodziny z zeszłego poniedziałku :P pozbierałam się po tej porażce i z nowa nadzieja w kwietniu podejdę do trzeciej procedury. Tylko trochę mnie martwi ciagłe i nieustajace krwawienie. Nie boli mnie brzuch, typowa @ jak by się zakończyła ale teraz krwawie taka czysta, jasna krwia. Poczekam jeszcze może ustanie tym bardziej, że nie mam żadnych innych dolegliwości.

migot_ka, Vanili, ComeToMeBaby, Torunianka lubią tę wiadomość

3jvz73sbpxjphhug.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w niedzielny poranek.
    U mnie chyba @ w natarciu. Od wieczora mam jakieś plamienia. Więc dziś pewnie mnie krew zaleje ;)
    A e-maila nadal nie dostałam. Dziwna sytuacja bo zawsze mi dość szybko odpisywał. Napiszę SMS a jak mi dziś nie odpisze. Już 2 dni echo kurde :/
    Miłego dnia!

• Kaczorek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może maja urwanie głowy.
    Ja pamiętam w Parens takie sytuacje gdzie siedziało się w kolejce po kilka godzin a wizyta trwała 5 minut.
    Dobrze że tutaj w ogóle praktukują coś takiego jak maile i smsy ;)

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
    31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
    5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno <3
    f2w3yx8dqelvgt49.png
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Lola, pisz smsy od razu. Na maile Dr odpisuje po dłuższym czasie, albo w ogóle, a na smsy zawsze. Wczoraj w klinice był mega młyn - na korytarzu miejsca brakowało, wszyscy latali od gabinetu do gabinetu jak poparzeni. Chyba chcą jak najwięcej nadrobić pod koniec programu i nie maja czasu na nic. Pewnie też dużo ludzi przyjeżdża do nich na komercję po ogłoszeniu wyników skuteczności (które już oprawili i wiszą na ścianie :)).

W ogóle to wczoraj prawie mi kazali zapłacić 140 zł za wizytę;/ W sumie to nie byłam pewna, czy ta druga wizyta jest bezpłatna w programie, bo jedną już przecież miałam i tylko przez złą biocenozę nie dostałam rozpiski stymulacji. Zapytałam tylko, żeby się upewnić, czy wizyta jest odpłatna - ,,Aaaa, jak Pani jest w programie MZ to nie". Dobrze, że zapytałam, bo już wyciągałam kasę z portfela:)

ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Torunianka lubią tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    ... po ogłoszeniu wyników skuteczności (które już oprawili i wiszą na ścianie :-))

Hehe :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te wyniki skuteczność to wiszą od kiedy Ma je ujawniło ;)

Lola79 lubi tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wysłałam SMS. Ciekawe czy odpisze ;)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia, jak się czujesz? Minęło już?
    Lola, atakuj, nie odpuszczaj.

Wyniki skuteczności na ścianie? :-P w sumie jest to bardzo dobra reklama. Chciałabym tą skuteczność odczuć na sobie.

Torunianka, ewlinaaa85, pabelka88, Kayaa, mysza89 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Crinone można kupić w Czechach. 15 aplikatorow nieco ponad 1000 koron. Ale trzeba wcześniej skontaktować się z apteka, bo zamawiają. Mój mąż pytał dziś w aptece dr Max w Cieszynie. Może którejś się przyda.

pabelka88, ComeToMeBaby, Ania1986, Suomi lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doktorek odpisał że dziś nie ma go w pracy odpowie jutro jak zobaczy dokumentację.
    Swoją drogą powiedzcie mi czy miałyscie po odstawieniu leków bardzo ciemne plamienia? Ja czekam na @ a póki co plamienia mam prawie czarne :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Doktorek odpisał że dziś nie ma go w pracy odpowie jutro jak zobaczy dokumentację.
    Swoją drogą powiedzcie mi czy miałyscie po odstawieniu leków bardzo ciemne plamienia? Ja czekam na @ a póki co plamienia mam prawie czarne :/
    ja tak miałam wczoraj , dzis juz powodz jest czerwona.

Lola czyli znow idziemy razem?;)

jakby Ci sie udało umówić na 18 marca na wizyte to moze sie spotkamy w koncu ja mam na 13.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    A co Ty za pytania mu tam pozadawalas ze musi w dokumentacje luknac ;P

Ja to mam nadzieje ze pozwalając mi na anty tez luknął najpierw w dokumentacje moja a nie pozwolił ot tak sobie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 14:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Ja po odstawieniu dostałam od razu powódź w kolorze czerwieni :) na szczęście tylko dwa dni. W ogule @ od czasu stymulacji mam 2-3 dni

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    A co Ty za pytania mu tam pozadawalas ze musi w dokumentacje luknac ;P

Ja to mam nadzieje ze pozwalając mi na anty tez luknął najpierw w dokumentacje moja a nie pozwolił ot tak sobie ;)
    Zapytałam o antybiotyki które mój NM bral ostatnio, o termin wizyty na której omówimy plan działania (w sensie kiedy powinnam się do niego wybrać) oraz i suplementacje.
    Nic kurcze szczególnego.
    Ania no znowu spotykamy vsie w podobnym punkcie :) Jutro jak mi odpisze dam Ci znać jak z moją wizytą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi nie dał konkretnego terminu , tylko kazał umowic sie na wizyte abysmy mogli omowic dalsze działania i to kiedy bede mogla zrobic histero to zrozumiałam to tak zeby umowic sie jak naszybciej

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jutro się pewnie też będę umawiala na wizytę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halooo czy ktoś tu jeszcze żyje?

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

• Suomi Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja żyję, ja żyję ! :)
    Dziś trzymamy kciuki za Szurusiową.

szurusiowa lubi tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szurusiowa mocne kciuki za Ciebie i czekamy na wieści :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 07:50

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szurusiowa: powodzenia :)
    Ewelina: jak samopoczucie?

iv094x39ir3hgbzx.png
‹‹ 366 367 368 369 370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ