Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To nie jest tak, że przerywamy stymulację ze względu na progesteron w okolicy 1,5.
Toruniance zaproponowano przerwać stymulację bo w pierwszych dniach stymulacji miała taki prog, jednak był on wynikiem torbieli. Gdyby nie torbiel to progesteron byłby zapewne niższy. To torbiel tu była niepotrzebna.
Szurusiowa- jeśli pozostałe parametry u ciebie będą git a tylko progesteron będziesz miała wysoki to może ci przyspieszy punkcję (mi przyspieszyli o jeden dzień) i jeśli na ostatnim usg będziesz miała 1,5 lub więcej to transfer ci odroczą. Trzymam kciuki! -
Melduję się już po. Na wstępie dostałam opieprz od doktorka co prawda z uśmiechem ale jednak, że sama sobie zrobiłam wcześniej badania, że to oni mi mają robić i ze pewnie dużo siedzę w internecie hahah
Poza tym to ten mój jeden jajnik coś z siebie wykrzesal bo jest 8 pęcherzyków. Następne usg we czwartek około 10:45, punkcja może poniedziałek, może wtorek. Uffpabelka88, Torunianka, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, ewa84, Suomi, Fiona12, Vanili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszurusiowa wrote:Melduję się już po. Na wstępie dostałam opieprz od doktorka co prawda z uśmiechem ale jednak, że sama sobie zrobiłam wcześniej badania, że to oni mi mają robić i ze pewnie dużo siedzę w internecie hahah
Poza tym to ten mój jeden jajnik coś z siebie wykrzesal bo jest 8 pęcherzyków. Następne usg we czwartek około 10:45, punkcja może poniedziałek, może wtorek. Uff
Bardzo ładny wynik jak na jeden jajnik oby tak dalejszurusiowa lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Ojjj by ten nasz Dr wiedział jak my dużo siedzimy w internecie hyhyh
Bardzo ładny wynik jak na jeden jajnik oby tak dalejewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hahaha a o co go pytałaś że cię zgasił?
ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Suomi lubią tę wiadomość
-
Torunianka wrote:Ale w piątek miałam tylko 519
w sensie że co?
patrzysz na normy laboratoryjne na wyniku może?
olej je. one dotyczą zwykłego cyklu a nie indukowanego do invitro.
my estradiol mamy kilku-kilkunastokrotnie podwyższony w stosunku do norm.