Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLizzza wrote:
    Rzeczywiście menopur strasznie zdrożał :( Robią nam pod górkę na każdym kroku.
    Cometa przełamie złą passę i pochwali się ciążą, później ewlinaaa85 i ja :)
    I ja,i ja!!!!
    Cometa &&&&&& :-*
    Ja czekam na tel.z kliniki! O której jutro zabieram maluszka!!! :-)

ewa84, nick nieaktualny, Torunianka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam SMS po 9:00. Echo. No bez jaj. 5 dzień czekam! :/

• 19ilonka87 Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Wysłałam SMS po 9:00. Echo. No bez jaj. 5 dzień czekam! :/
    Lola tez czekam od rana na odpowiedz od doktorka ;) pewnie ma pacjentke za pacjentka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 10:43

III 2014 - 8tc; XII 2014 - ciąża biochemiczna; X 2015 IVF; XII 2015 transfer; I 2016 IVF transfer 2 zarodków c. biochemiczna; V 2016 IVF
    ckaivfxmnzhi9kva.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ilonka87 wrote:
    Lola tez czekam od rana na odpowiedz od doktorka ;) pewnie ma pacjentke za pacjentka
    Ja czekam od piątku :-O

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno mają full pacjentek :) odpisze na pewno ja ostatnio też długo czekałam jak pisałam żeby umówić się na dzień transferu.
    Z tego co mi położna mówiła to pacjentek mają coraz więcej

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Ja czekam od piątku :-O
    No tak Ty to już na rekord idziesz :P a przecież wczoraj miał zajrzeć w Twoją dokumentację i się odezwać ech

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    No tak Ty to już na rekord idziesz :P a przecież wczoraj miał zajrzeć w Twoją dokumentację i się odezwać ech
    No tak :( i cisza. Przesada juz lekka.

• Suomi Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

No faktycznie to już przesada :/ Może zadzwoń jednak - chociaż i tak pewnie włączy się poczta, która mówi, żeby zostawić wiadomość sms.
    Powiem Wam, że trochę mi się nie podoba, że tam teraz jest taki młyn, zaczyna się robić jak w Invikcie (no może przesadziłam, aż tak ich obrażać nie można :) - masówka.

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • Torunianka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola mi zawsze doktorek odpisuje po ponad 8-9 godz czasami jeszcze później..
    A ja niestety załatwiłam tylko recepte na 100% na cetrotide. Szok ponad 300zł za 2 op.

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:
    A ja niestety załatwiłam tylko recepte na 100% na cetrotide. Szok ponad 300zł za 2 op.
    Mi mija 99 h od pierwszej wiadomości :-D

wrrrrrrr

Torunianka, ewa84 lubią tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pociesze was ze w innych klinikach nie ma smsowania z doktorami. Normalnie umawiasz się na wizytę żeby cokolwiek się dowiedzieć oczywiście przez recepcję wszystko.
    Wczoraj rozmawiałam ze znajoma która w klinice x podchodzila do pierwszej procedury z rok temu. Teraz w grudniuzostali zaproszeni na wizytę kwalifikacyjną do drugiej procedury, po czym lekarka powiedziała im że nie mają kasy i nie może ich zakwalifikowac do drugiej procedury. No i po co zapraszali ich na wizytę i dlaczego od nowa kwalifikacja??? Żart przykry zart...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 11:51

iv094x39ir3hgbzx.png
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Dziewczyny pociesze was ze w innych klinikach nie ma smsowania z doktorami. Normalnie umawiasz się na wizytę żeby cokolwiek się dowiedzieć oczywiście przez recepcję wszystko.
    Wczoraj rozmawiałam ze znajoma która w klinice x podchodzila do pierwszej procedury z rok temu. Teraz w grudniuzostali zaproszeni na wizytę kwalifikacyjną do drugiej procedury, po czym lekarka powiedziała im że nie mają kasy i nie może ich zakwalifikowac do drugiej procedury. No i po co zapraszali ich na wizytę i dlaczego od nowa kwalifikacja??? Żart przykry zart...
    3586gec.gif

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:

W sumie racja. W innych klinikach nie ma najmniejszej opcji na kontakt z Dr bezpośredni. A Chruścik wcześniej, czy później jednak odpisuje.
    A że teraz więcej pacjentek u niego nie ma się co dziwić - też bym chciała się leczyć w drugiej najlepszej w Polsce klinice :) Na szczęście mamy taką możliwość.

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda, rozpiescil Was ten lekarz trochę ;-) o kontakcie w weekend nie wspomnę hehe ;-)

ComeToMeBaby, pabelka88 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nie wspomnę o tym że, wiele rzeczy możemy robić u siebie bo Dr ma na uwadze dojazd do kliniki ;) także ten nooo nasz Chruścik jest po prostu THE BeSt :D

Anatolka, Suomi, Torunianka, ComeToMeBaby, pabelka88 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    Dzień dobry!
    Lola, dzwoń lub pisz dziś z rana, w końcu musi odpowiedzieć.
    Ja wczoraj kupiłam Menopur jeszcze w niższej cenie, od dziś jest już o 70 zł droższy (tak jak Ania psiała). Dobrze, że akurat mieli na stanie w jednej aptece, to nie musiałam zamawiać :)
    Marzec nadszedł i co? Gdzie ciąże na forum? Kometa jutro testujesz? W Tobie nasza nadzieja. Masz jakieś chociażby wyimaginowane objawy? Jakiś ból cycków, podbrzusza, biały śluz, cokolwiek ? :)
    No, jutro idę na betę.
    Biały śluz :-P aaaaahahahaha teraz to się uśmiałam. Przy luteinie?! Kochana, mogę ten śluz na litry sprzedawać! Nadal mam zombie - cycki, bolą mnie, sutki mnie bolą, zimno mi wieczorami, mam bóle @, czyli nadal progesterenowo. Wczoraj wieczorem coś mnie zakłuło w podbrzuszu, ale tak mocno, że aż się zgięłam. Wzięłam od razu nospę. Nie powiem - wystraszyłam się. Poleżałam i przeszło. No to czekam.

Dobrze Ci się udały te zakupy! Fajnie że się załapałaś na niższe ceny.

Suomi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    No faktycznie to już przesada :/ Może zadzwoń jednak - chociaż i tak pewnie włączy się poczta, która mówi, żeby zostawić wiadomość sms.
    Powiem Wam, że trochę mi się nie podoba, że tam teraz jest taki młyn, zaczyna się robić jak w Invikcie (no może przesadziłam, aż tak ich obrażać nie można :) - masówka.
    No, wiem o czym mówisz. Pośpiech w ivf nie jest dobry. Poza tym przemęczenie lekarzy, nie daj Boże embriologów... No oby to nie miało na nic wpływu.

Suomi lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:
    Ja pitolę... Potrącisz potomkowi z kieszonkowego :-P

Suomi, Torunianka, Vanili lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    To prawda, rozpiescil Was ten lekarz trochę ;-) o kontakcie w weekend nie wspomnę hehe ;-)
    No nie wiem, chyba powinnyśmy mieć z nim kontakt jako lekarzem prowadzącym. Szczególnie po godzinach pracy kliniki. Czasem się coś dzieje i trzeba pilnie skonsultować. Nie wyobrażam sobie braku kontaktu z lekarzem.

Suomi, pabelka88 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:
    Dziś kupywalas? Jak tak to po nowej cenie :/ stara na 100 % była 139 zł

‹‹ 370 371 372 373 374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ