Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
MonaLizzza wrote:Rzeczywiście menopur strasznie zdrożał Robią nam pod górkę na każdym kroku.
Cometa przełamie złą passę i pochwali się ciążą, później ewlinaaa85 i ja
Cometa &&&&&& :-*
Ja czekam na tel.z kliniki! O której jutro zabieram maluszka!!!ewa84, ewlinaaa85, Torunianka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Wysłałam SMS po 9:00. Echo. No bez jaj. 5 dzień czekam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 10:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No faktycznie to już przesada Może zadzwoń jednak - chociaż i tak pewnie włączy się poczta, która mówi, żeby zostawić wiadomość sms.
Powiem Wam, że trochę mi się nie podoba, że tam teraz jest taki młyn, zaczyna się robić jak w Invikcie (no może przesadziłam, aż tak ich obrażać nie można - masówka. -
Torunianka wrote:Lola mi zawsze doktorek odpisuje po ponad 8-9 godz czasami jeszcze później..
A ja niestety załatwiłam tylko recepte na 100% na cetrotide. Szok ponad 300zł za 2 op.
wrrrrrrrTorunianka, ewa84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pociesze was ze w innych klinikach nie ma smsowania z doktorami. Normalnie umawiasz się na wizytę żeby cokolwiek się dowiedzieć oczywiście przez recepcję wszystko.
Wczoraj rozmawiałam ze znajoma która w klinice x podchodzila do pierwszej procedury z rok temu. Teraz w grudniuzostali zaproszeni na wizytę kwalifikacyjną do drugiej procedury, po czym lekarka powiedziała im że nie mają kasy i nie może ich zakwalifikowac do drugiej procedury. No i po co zapraszali ich na wizytę i dlaczego od nowa kwalifikacja??? Żart przykry zart...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 11:51
-
ewa84 wrote:Dziewczyny pociesze was ze w innych klinikach nie ma smsowania z doktorami. Normalnie umawiasz się na wizytę żeby cokolwiek się dowiedzieć oczywiście przez recepcję wszystko.
Wczoraj rozmawiałam ze znajoma która w klinice x podchodzila do pierwszej procedury z rok temu. Teraz w grudniuzostali zaproszeni na wizytę kwalifikacyjną do drugiej procedury, po czym lekarka powiedziała im że nie mają kasy i nie może ich zakwalifikowac do drugiej procedury. No i po co zapraszali ich na wizytę i dlaczego od nowa kwalifikacja??? Żart przykry zart...ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Dziewczyny pociesze was ze w innych klinikach nie ma smsowania z doktorami. Normalnie umawiasz się na wizytę żeby cokolwiek się dowiedzieć oczywiście przez recepcję wszystko.
Wczoraj rozmawiałam ze znajoma która w klinice x podchodzila do pierwszej procedury z rok temu. Teraz w grudniuzostali zaproszeni na wizytę kwalifikacyjną do drugiej procedury, po czym lekarka powiedziała im że nie mają kasy i nie może ich zakwalifikowac do drugiej procedury. No i po co zapraszali ich na wizytę i dlaczego od nowa kwalifikacja??? Żart przykry zart...
W sumie racja. W innych klinikach nie ma najmniejszej opcji na kontakt z Dr bezpośredni. A Chruścik wcześniej, czy później jednak odpisuje.
A że teraz więcej pacjentek u niego nie ma się co dziwić - też bym chciała się leczyć w drugiej najlepszej w Polsce klinice Na szczęście mamy taką możliwość. -
nick nieaktualny
-
Suomi wrote:Dzień dobry!
Lola, dzwoń lub pisz dziś z rana, w końcu musi odpowiedzieć.
Ja wczoraj kupiłam Menopur jeszcze w niższej cenie, od dziś jest już o 70 zł droższy (tak jak Ania psiała). Dobrze, że akurat mieli na stanie w jednej aptece, to nie musiałam zamawiać
Marzec nadszedł i co? Gdzie ciąże na forum? Kometa jutro testujesz? W Tobie nasza nadzieja. Masz jakieś chociażby wyimaginowane objawy? Jakiś ból cycków, podbrzusza, biały śluz, cokolwiek ?
Biały śluz aaaaahahahaha teraz to się uśmiałam. Przy luteinie?! Kochana, mogę ten śluz na litry sprzedawać! Nadal mam zombie - cycki, bolą mnie, sutki mnie bolą, zimno mi wieczorami, mam bóle @, czyli nadal progesterenowo. Wczoraj wieczorem coś mnie zakłuło w podbrzuszu, ale tak mocno, że aż się zgięłam. Wzięłam od razu nospę. Nie powiem - wystraszyłam się. Poleżałam i przeszło. No to czekam.
Dobrze Ci się udały te zakupy! Fajnie że się załapałaś na niższe ceny.Suomi, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Suomi wrote:No faktycznie to już przesada Może zadzwoń jednak - chociaż i tak pewnie włączy się poczta, która mówi, żeby zostawić wiadomość sms.
Powiem Wam, że trochę mi się nie podoba, że tam teraz jest taki młyn, zaczyna się robić jak w Invikcie (no może przesadziłam, aż tak ich obrażać nie można - masówka.Suomi lubi tę wiadomość
-
Torunianka wrote:Lola mi zawsze doktorek odpisuje po ponad 8-9 godz czasami jeszcze później..
A ja niestety załatwiłam tylko recepte na 100% na cetrotide. Szok ponad 300zł za 2 op.Suomi, Torunianka, Vanili lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:To prawda, rozpiescil Was ten lekarz trochę o kontakcie w weekend nie wspomnę hehe
Suomi, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Lola mi zawsze doktorek odpisuje po ponad 8-9 godz czasami jeszcze później..
A ja niestety załatwiłam tylko recepte na 100% na cetrotide. Szok ponad 300zł za 2 op.