X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLizzza wrote:
    Rzeczywiście menopur strasznie zdrożał :( Robią nam pod górkę na każdym kroku.
    Cometa przełamie złą passę i pochwali się ciążą, później ewlinaaa85 i ja :)
    I ja,i ja!!!!
    Cometa &&&&&& :-*
    Ja czekam na tel.z kliniki! O której jutro zabieram maluszka!!! :-)

ewa84, ewlinaaa85, Torunianka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam SMS po 9:00. Echo. No bez jaj. 5 dzień czekam! :/

• 19ilonka87 Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Wysłałam SMS po 9:00. Echo. No bez jaj. 5 dzień czekam! :/
    Lola tez czekam od rana na odpowiedz od doktorka ;) pewnie ma pacjentke za pacjentka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 10:43

III 2014 - 8tc; XII 2014 - ciąża biochemiczna; X 2015 IVF; XII 2015 transfer; I 2016 IVF transfer 2 zarodków c. biochemiczna; V 2016 IVF
    ckaivfxmnzhi9kva.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ilonka87 wrote:
    Lola tez czekam od rana na odpowiedz od doktorka ;) pewnie ma pacjentke za pacjentka
    Ja czekam od piątku :-O

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno mają full pacjentek :) odpisze na pewno ja ostatnio też długo czekałam jak pisałam żeby umówić się na dzień transferu.
    Z tego co mi położna mówiła to pacjentek mają coraz więcej

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Ja czekam od piątku :-O
    No tak Ty to już na rekord idziesz :P a przecież wczoraj miał zajrzeć w Twoją dokumentację i się odezwać ech

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    No tak Ty to już na rekord idziesz :P a przecież wczoraj miał zajrzeć w Twoją dokumentację i się odezwać ech
    No tak :( i cisza. Przesada juz lekka.

• Suomi Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

No faktycznie to już przesada :/ Może zadzwoń jednak - chociaż i tak pewnie włączy się poczta, która mówi, żeby zostawić wiadomość sms.
    Powiem Wam, że trochę mi się nie podoba, że tam teraz jest taki młyn, zaczyna się robić jak w Invikcie (no może przesadziłam, aż tak ich obrażać nie można :) - masówka.

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • Torunianka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola mi zawsze doktorek odpisuje po ponad 8-9 godz czasami jeszcze później..
    A ja niestety załatwiłam tylko recepte na 100% na cetrotide. Szok ponad 300zł za 2 op.

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:
    A ja niestety załatwiłam tylko recepte na 100% na cetrotide. Szok ponad 300zł za 2 op.
    Mi mija 99 h od pierwszej wiadomości :-D

wrrrrrrr

Torunianka, ewa84 lubią tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pociesze was ze w innych klinikach nie ma smsowania z doktorami. Normalnie umawiasz się na wizytę żeby cokolwiek się dowiedzieć oczywiście przez recepcję wszystko.
    Wczoraj rozmawiałam ze znajoma która w klinice x podchodzila do pierwszej procedury z rok temu. Teraz w grudniuzostali zaproszeni na wizytę kwalifikacyjną do drugiej procedury, po czym lekarka powiedziała im że nie mają kasy i nie może ich zakwalifikowac do drugiej procedury. No i po co zapraszali ich na wizytę i dlaczego od nowa kwalifikacja??? Żart przykry zart...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 11:51

iv094x39ir3hgbzx.png
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Dziewczyny pociesze was ze w innych klinikach nie ma smsowania z doktorami. Normalnie umawiasz się na wizytę żeby cokolwiek się dowiedzieć oczywiście przez recepcję wszystko.
    Wczoraj rozmawiałam ze znajoma która w klinice x podchodzila do pierwszej procedury z rok temu. Teraz w grudniuzostali zaproszeni na wizytę kwalifikacyjną do drugiej procedury, po czym lekarka powiedziała im że nie mają kasy i nie może ich zakwalifikowac do drugiej procedury. No i po co zapraszali ich na wizytę i dlaczego od nowa kwalifikacja??? Żart przykry zart...
    3586gec.gif

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:

W sumie racja. W innych klinikach nie ma najmniejszej opcji na kontakt z Dr bezpośredni. A Chruścik wcześniej, czy później jednak odpisuje.
    A że teraz więcej pacjentek u niego nie ma się co dziwić - też bym chciała się leczyć w drugiej najlepszej w Polsce klinice :) Na szczęście mamy taką możliwość.

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda, rozpiescil Was ten lekarz trochę ;-) o kontakcie w weekend nie wspomnę hehe ;-)

ComeToMeBaby, pabelka88 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nie wspomnę o tym że, wiele rzeczy możemy robić u siebie bo Dr ma na uwadze dojazd do kliniki ;) także ten nooo nasz Chruścik jest po prostu THE BeSt :D

Anatolka, Suomi, Torunianka, ComeToMeBaby, pabelka88 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    Dzień dobry!
    Lola, dzwoń lub pisz dziś z rana, w końcu musi odpowiedzieć.
    Ja wczoraj kupiłam Menopur jeszcze w niższej cenie, od dziś jest już o 70 zł droższy (tak jak Ania psiała). Dobrze, że akurat mieli na stanie w jednej aptece, to nie musiałam zamawiać :)
    Marzec nadszedł i co? Gdzie ciąże na forum? Kometa jutro testujesz? W Tobie nasza nadzieja. Masz jakieś chociażby wyimaginowane objawy? Jakiś ból cycków, podbrzusza, biały śluz, cokolwiek ? :)
    No, jutro idę na betę.
    Biały śluz :-P aaaaahahahaha teraz to się uśmiałam. Przy luteinie?! Kochana, mogę ten śluz na litry sprzedawać! Nadal mam zombie - cycki, bolą mnie, sutki mnie bolą, zimno mi wieczorami, mam bóle @, czyli nadal progesterenowo. Wczoraj wieczorem coś mnie zakłuło w podbrzuszu, ale tak mocno, że aż się zgięłam. Wzięłam od razu nospę. Nie powiem - wystraszyłam się. Poleżałam i przeszło. No to czekam.

Dobrze Ci się udały te zakupy! Fajnie że się załapałaś na niższe ceny.

Suomi, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    No faktycznie to już przesada :/ Może zadzwoń jednak - chociaż i tak pewnie włączy się poczta, która mówi, żeby zostawić wiadomość sms.
    Powiem Wam, że trochę mi się nie podoba, że tam teraz jest taki młyn, zaczyna się robić jak w Invikcie (no może przesadziłam, aż tak ich obrażać nie można :) - masówka.
    No, wiem o czym mówisz. Pośpiech w ivf nie jest dobry. Poza tym przemęczenie lekarzy, nie daj Boże embriologów... No oby to nie miało na nic wpływu.

Suomi lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:
    Ja pitolę... Potrącisz potomkowi z kieszonkowego :-P

Suomi, Torunianka, Vanili lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    To prawda, rozpiescil Was ten lekarz trochę ;-) o kontakcie w weekend nie wspomnę hehe ;-)
    No nie wiem, chyba powinnyśmy mieć z nim kontakt jako lekarzem prowadzącym. Szczególnie po godzinach pracy kliniki. Czasem się coś dzieje i trzeba pilnie skonsultować. Nie wyobrażam sobie braku kontaktu z lekarzem.

Suomi, pabelka88 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:
    Dziś kupywalas? Jak tak to po nowej cenie :/ stara na 100 % była 139 zł

‹‹ 370 371 372 373 374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ