Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam za Was kciuki Torunianka mi ma obrzęk i pokrzywke po cetrotide pomógł alertec pół godziny przed zastrzykiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 08:53
Torunianka lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:No właśnie!?
Coś nas te nasze ciężarówki zaniedbują ostatnio dziewczyny jak tam samopoczucie?
A dziękuję jakoś leci. Nie odzywam się ostatnio bo miałam przeprowadzkę... a teraz mam nikły dostęp do neta... jeszcze funkcjonuje na kartonach a podczytuje Was czasami w pracy i oczywiście trzymam za Was wszystkie kciuki. Co do ciążowego samopoczucia to walczę z ciągłym głodem... Non stop jestem głodna. Już mnie to wkurza!!! Do tego wróciła mi zgaga i mdłości.. aaa i co raz częściej krzyż mnie boli. Także tego jest cud malina!! Ja za Was trzymam kciuki, mięśnie Kegla, spinam poślady i wierzę, że wreszcie Wam się uda!!!!ewlinaaa85, ComeToMeBaby, pabelka88, Vanili lubią tę wiadomość
-
19ilonka87 wrote:Trzymam za Was kciuki Torunianka mi ma obrzęk i pokrzywke po cetrotide pomógł alertec pół godziny przed zastrzykiem
Nie powinno się brać leków antyhistaminowych raczej w tym okresie. A w ciąży to już kategorycznie nie, szczególnie na początku.
Na mdłości ciążowe mi trochę pomagał Imbifem. Takie krople. Mega koncentrat. Wszystkie herbatki imbirowe się chowają. -
nick nieaktualnyCometa mam ogromną nadzieję że, się uda trzymam kciuki w rękach i nogach hyhu
U mnie chyba po raz kolejny nici z tego będą od rana boli mnie brzuch tak jak boli zawsze o tym czasie przed @ i w ogóle nie mam żadnych obajwów nic a nic, progesteron dobrze przyswajam więc nawet cycki mnie nie boląWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 10:12
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Nie powinno się brać leków antyhistaminowych raczej w tym okresie. A w ciąży to już kategorycznie nie, szczególnie na początku.
Na mdłości ciążowe mi trochę pomagał Imbifem. Takie krople. Mega koncentrat. Wszystkie herbatki imbirowe się chowają. -
19ilonka87 wrote:Alertec przed cetrotide zalecił mi Chrostek, nawet nie wiedziałam że nie można w okresie stymulacji
Mój lekarz pozwolił wyłącznie wapno, do kilku musujących tabsów na dobę, ale takich bezsmakowych. Ale jak Wasz wie... Może ma inne doświadczenia? -
MonaLizzza wrote:Lola jeszcze może Ci się przydać Crinone
za ile chciałabyś sprzedać? w jakiej cenie w ogóle kupowałyście w Krakowie?
Mam nadzieje że kiedyś będą mi potrzebne. Ale na to przyjdzie mi czekać jakieś 3 miesiące jeszcze wiec luz -
Bydgoszczanka wrote:A dziękuję jakoś leci. Nie odzywam się ostatnio bo miałam przeprowadzkę... a teraz mam nikły dostęp do neta... jeszcze funkcjonuje na kartonach a podczytuje Was czasami w pracy i oczywiście trzymam za Was wszystkie kciuki. Co do ciążowego samopoczucia to walczę z ciągłym głodem... Non stop jestem głodna. Już mnie to wkurza!!! Do tego wróciła mi zgaga i mdłości.. aaa i co raz częściej krzyż mnie boli. Także tego jest cud malina!! Ja za Was trzymam kciuki, mięśnie Kegla, spinam poślady i wierzę, że wreszcie Wam się uda!!!!
U mnie do tego stopnia ze w nocy ok 3 już się budzę i mi w brzuchu burczy :p ale już nie wstaje:) dziś szłam na morfologie to jak na złość od 2.30 do 4 rano się meczylam:p
I nic tylko owoce i warzywa bym jadła :pewlinaaa85, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Skąd ja znam ten apetyt
U mnie do tego stopnia ze w nocy ok 3 już się budzę i mi w brzuchu burczy :p ale już nie wstaje:) dziś szłam na morfologie to jak na złość od 2.30 do 4 rano się meczylam:p
I nic tylko owoce i warzywa bym jadła :p
Też mnie głód budzi w nocy... szczególnie jak za wcześnie kolację zjem... ale wtedy zapijam wodą albo czymkolwiek innym, bo już kurde przesada żeby w nocy jeść. -
nick nieaktualny
-
Uwaga, będzie komunikat.
Zrobiłam testa: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e044483fa97f.jpg
No więc jak test pozytyw to i beta jest pozytyw. I to kurdę jaki!
UWAGA: 310,40 mIU/ml
Ja pitolę, siedzę i ryczę, podciągam nos i trzęsę się cała.
Udało się!Lola79, ivf-ivf, Fiona12, ewa84, Bydgoszczanka, Torunianka, ewlinaaa85, Suomi, szurusiowa, Ania_84, Vanili lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Uwaga, będzie komunikat.
Udało się!ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Uwaga, będzie komunikat.
Udało się!
Kometa, gratki, piękna, wysoka beta, musi byc dobrze.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny