Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dopiero siedze na poczekalni bo dziś lekarz przyjmuje dopiero od 12:30 . A wyniki krwi pewnie bd miala ok 16 jak zwykle..
Szurusiowa nie jesteś sama. Ja również mega zazdroszcze Komecie Oby i nam się udalo.szurusiowa, ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Kometa, ewelina: za wasza rada teraz gdy mi cycki urosły kupiłam w końcu stanik sportowy i miałyście racje strzał w 10:D juz chyba nie założe innego
jutro zamawiam kolejne:D
tylko daj czasem odpocząć cyckom bo staniki sportowe nie są przeznaczone raczej do noszenia 24/24. A był taki czas że musiałam mieć i w nocy (przewracać się z boku na bok to był dramat) i za dnia też, tak bolały. Cały czas używam.ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Torunianka wrote:Ja dopiero siedze na poczekalni bo dziś lekarz przyjmuje dopiero od 12:30 . A wyniki krwi pewnie bd miala ok 16 jak zwykle..
Szurusiowa nie jesteś sama. Ja również mega zazdroszcze Komecie Oby i nam się udalo.
powodzeniaTorunianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za wszystkie życzenia i gratulacje
Teraz trzymam za kolejne dziewczyny swoje kciuki. Kegle muszę chyba teraz oszczędzaćewlinaaa85, ewa84, Bydgoszczanka, szurusiowa, pabelka88, Fiona12 lubią tę wiadomość
-
Aaaaaaaaaaaaa..... Kometa cuuuuudownie!!! Wiedzialsm wiedzialam:-) ja juz po... Wlasnie dotarlam do hotelowego lozka:-)
Saramago, ewlinaaa85, szurusiowa, ComeToMeBaby, Suomi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Uwaga, będzie komunikat.
Zrobiłam testa: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e044483fa97f.jpg
No więc jak test pozytyw to i beta jest pozytyw. I to kurdę jaki!
UWAGA: 310,40 mIU/ml
Ja pitolę, siedzę i ryczę, podciągam nos i trzęsę się cała.
Udało się!ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Ahh... Piekna beta:-) wzruszylam sie:-)
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
MonaLizzza wrote:Kometa jakie leki brałaś od transferu i jakie masz od pozytywnej bety?
Ale musisz być teraz szczęśliwa
od początku estrofem- na budowę endometrium. Jak endo było ok (potwierdzone na usg) to włączone zostały: duphaston, luteina, encorton (i kontynuowany estrofem). Encorton do końca 1 opakowania, reszta cały czas.
Nie kontaktowałam się jeszcze z lekarzem, mam jeszcze leki. Na transferze dostałam nowe recepty na ten okres do bety a nawet dalej, do wizyty serduszkowej może mi wystarczy. A jak nie to po receptę podskoczę już do przychodni. Prawdopodobnie będę nadal brała i estrofem i progesteron (dupka i lutkę) bo mój organizm na cyklu sztucznym nie produkuje własnych hormonów. Czytałam że estradiol i progesteron w cyklach sztucznych należy przyjmować nawet i 70 dni ciąży.