Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Uwaga, będzie komunikat.
Zrobiłam testa: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e044483fa97f.jpg
No więc jak test pozytyw to i beta jest pozytyw. I to kurdę jaki!
UWAGA: 310,40 mIU/ml
Ja pitolę, siedzę i ryczę, podciągam nos i trzęsę się cała.
Udało się!
Aaaaaaa GRATULACJE!!!!
Fantastyczna wiadomośćComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Bydgoszczanka: na pocZątku wstawałam i jadłam bo żołądek mnie bolał. Z jednej strony nie chce odmawiać sobie chociaż tych zdrowszych rzeczy a z drugiej już mam taki brzuch jak znajoma w 19tc :p
Ten ból żołądka jest kosmiczny. Nie wiem czy Wy też tak macie, ale ten ciążowy ból to nie jest takie normalne uczucie głodu.
Przynajmniej u mnie zaczyna nagle tak ściskać, kłuć od razu kręci mi się w głowie i robi słabo. Mdli. A wogóle mi np nie burczy.
W tej chwili jem już porcje o połowę mniejsze niż jeszcze w styczniu. Regularnie co 2h...
Ewka, pochwal się brzuchem
-
ComeToMeBaby wrote:Dał mi po punkcji duphaston na 10dni, potem miała przyjść @. Jak już przyszła to cykl odpoczynku, kolejna @ i cykl crio. Pewnie będzie u ciebie tak samo lub podobnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 19:33
-
szurusiowa wrote:Sorry ze mecze w tak uroczystym dniu ale nie wien czy dobrze zrozumiałam : jeden cykl przerwy i następny to już cykl crio?
szurusiowa lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Vanili, oby tych dobrych dni było coraz więcej fajnie się u ciebie dzieje, brzuszek widać? no i ostatni zastrzyk to przecież jak święto
Już jest tak specyficznie uwypuklony... do tego stopnia, że w żadne, absolutnie żadne spodnie się już nie mieszczę.
U Ewki, zapewne bardziej widać z powodu tej dwójki Jeszcze chwila i się pochwalę
Aaaa i jeszcze mamy Julitę - tu już też jest pewnie czym się chwalić ;p hyhy
Reszta dziewczyn to tak jeszcze pewnie chwila... a może się mylę bo u każdej inaczej przecież. -
ComeToMeBaby wrote:Vanili, oby tych dobrych dni było coraz więcej
Oby, w końcu II trymestr ponoć jest de best.
Nie mogę się doczekać tych ciepłych dni, które będę spędzać na moim zielonym balkonie z pudełkiem ulubionych lodów bakaliowych od pana G. Będę je w tym roku jeść na litry i to na pełnym legalu hyhy
ComeToMeBaby wrote:no i ostatni zastrzyk to przecież jak święto
No baaaa! Co najmniej narodowe
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Vanili wrote:Już jest tak specyficznie uwypuklony... do tego stopnia, że w żadne, absolutnie żadne spodnie się już nie mieszczę.
U Ewki, zapewne bardziej widać z powodu tej dwójki Jeszcze chwila i się pochwalę
Aaaa i jeszcze mamy Julitę - tu już też jest pewnie czym się chwalić ;p hyhy
Reszta dziewczyn to tak jeszcze pewnie chwila... a może się mylę bo u każdej inaczej przecież.
Vanili : dawaj fotke:D
ja zaraz obetne głowę ze zdjecia to wrzuce:)
Kayaa jest na tym samym etapie co ja i Bydgoszczanka tez jakos tak...
Co do żołądka mnie juz sporadycznie boli, tak na prawde obecnie tylko towarzyszy mi nieustający głód i pobolewania w podbrzuszu no i męczę się szybko strasznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 20:26
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
http://iv.pl/images/83792963103872789147_thumb.jpg
tylko nie cytujcie tego postu zanim nie zlikwiduje fotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 20:28
Suomi, ComeToMeBaby, szurusiowa, Vanili, Ania1986, pabelka88, Fiona12, Lola79, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Postaram się jutro to zrobić, bo mąż juz się zapowiedział i zaraz będzie z pracy to i obiad głodnemu trzeba wydać ;p
Ja na szczęście nie odczuwam głodu, a jak odczuwam to już żołądek boli, ale to najczęściej od rana zanim śniadanie zrobię. W ciągu dnia nauczyłam się już regularności więc jest git.
A zmęczenie psss... ja już padam jak 15 min gadam przez koma z psiapsiółą i za dużo nawijam... oddechu złapać nie mogę, spacer po bułki do sklepu osiedlowego to też czasem mega wyczyn. Dziś za to dałam radę odwiedzić 3 sklepy w galerii ;p, zrobić zakupy i dokończyć obiad Jestem z siebie dumna. Jutro na bank wyląduję na kanapie na cały dzień... po takiej aktywności ech...ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:tylko nie cytujcie tego postu zanim nie zlikwiduje fotki
ja też mam zasadę że zdjęć nie cytujemy.
ale do rzeczy: świetny brzuch!ewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny