Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina: porządek i tak warto abyś zrobiła jak najszybszej bez względu na dalsze decyze więc dobrze, że umowilas się do drugiego doktora
Ja w święta nawet nie pojadlam zaduzo, siedzenie przy stole też nie dla mnie, bo znowu pół nocy się meczylam. Jajniki teraz dają mi popalić bardziej niz jak były ogromne...
-
nick nieaktualnySerducho wrote:A w jakim celu znow histeroskpia??
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:muszę mieć kolejną bo przy tej którą miałam w środę Dr znalazła ognisko polipów ale ich nie wycięła ponieważ ona mogła to tylko wyłyżeczkować a to nie jest dobre rozwiązanie a na wycięcie nie ma w szpitalu takiego sprzętu echendometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moga, ostatnio sporo o tym czytalam, na innym forum dziewczyna pisala ze po mechanicznym uszkodzeniu sluzowki stan zapalny sie utworzyl, jakies ogniska czegos do endometriozy podobne.
Rzekomo powinno sie zrobic badania na krzepliwosc krwi itp przed zrobieniem tego zabiegu. Tez myslalam ze to malo inwazyjny zabieg,ale chyba wczesniej powinno sie sprawdzic czy jest wszystko oki.
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Hej słuchajcie u nas pierwsze podejście sie zakończyło,nawet transferu nie było ale czekam z nadzieją na czerwiec. Czy któraś słyszała o takim przypadku jak mój tzn wszystkie pobrane komorki niedojrzale a estradiol wskazywal ze sa dojrzale i byla obawa ze są nawet przedojrzale.
-
nick nieaktualny
-
Ja po podglądaniu ze 14 sztuk jajek będzie.
Byleby coś w nich było.
Punkcja w czwartek po południu.
Ja nie wiem jak ja w robocie wytrzymam tyle na czczo.
Ostatnimi czasy cały czas trafiam na Chrusta.
Mam zaufanie do niego chciałabym żeby mi tę punkcję on robił.szurusiowa, ewlinaaa85, Suomi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Kaczorek wrote:Ja po podglądaniu ze 14 sztuk jajek będzie.
Byleby coś w nich było.
Punkcja w czwartek po południu.
Ja nie wiem jak ja w robocie wytrzymam tyle na czczo.
Ostatnimi czasy cały czas trafiam na Chrusta.
Mam zaufanie do niego chciałabym żeby mi tę punkcję on robił.
6h przed punkcja wypij nutridrinka. W aptece się kupuje. -
I to tak syci?
Znam nutridrinki, pracuję w aptece, ale nigdy nie piłam3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Fiona12 wrote:Ja miałam punkcje o 15 i Dr kazał mi się do 9 rano najeść i napić A potem 6 godzin nic.
Akurat jest mi to na rękę bo nie muszę brać urlopu3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Kaczorek wrote:I to tak syci?
Znam nutridrinki, pracuję w aptece, ale nigdy nie piłam -
nick nieaktualnyLola zrobiłaś tego testa?
Ja już tydzień po histero i nadal plamię zajechać się można hyh
udało mi się dodzwonić do mojej gin która robiła mi histero Bo Chrustek chciał wiedzieć dlaczego polipy nie zostały wycięte i jaki mają rozmiar a na wypisie nic nie pisze i co się dowiedziałam że, moja śluzówka jest przerośnięta i polipowata i nie wiadomo czy to wina tego że histero była robiona w 14dc a nie np w 10 i na 99,9% będę musiała powtarzać wszystko heh