Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Wpadam na chwilę żeby Wam życzyć Wesołego Alleluja.
Żeby zająć wielkanocny tej wiosny był dla nas wszystkich łaskawy i z lekkim opóźnieniem co dla niektórych wpadł z miłą niespodzianką
Głowy do góry!Ania1986, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Anatolka no właśnie nadal nie odpisał jak dziś nie odp to jutro mu wyślę kolejnego mejla aż się boje tego co mi napisze
Daj Mu żyć do wtorku jak nie odp dziś. Święta idą - trzepie dywany a później będzie świętowałComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja również życzę Wam Zdrowych Radosnych i Spokojnych Świat. U mnie radosne raczej nie będą bo na 13 pobranych kumulusow wszystkie były niedojrzałe. Dwa udało im się podgonic ale tylko jeden się zaplodnil. W poniedziałek mają dzwonić czy bedzie co transferowac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wesołych Świąt!
Ja po sobotnim podglądaniu nadal kontynuuję menopur + cetrotide.
Na razie ok 10 jajek.
Martwi mnie słabe endometrium ok 9mm
Doktor mówi że może to być skutek łyżeczkowania.
Jutro następna wizyta i zobaczymy co dalej.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Święta święta i po świętach
Dziewczyny mam pytanie. Czy drugi cykl po nieudanym ivf byl u Was później niż zwykle? Ja zaczynam się trochę martwić. Dziś 30 dc a @ nie ma. Przed stymulacja cykle miałam średnio 26 dni. Po nieudanej procedurze i odstawieniu leków w 30 dniu juz dostałam @. Kurcze może mój organizm zwariował terazWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 22:56
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Lola a test robiłaś? Wiesz ze często zdarzają się przypadki ze po nieudanym ivf jest ciąża naturalna mimo wszystkich przeszkód które były do tej pory
ale by to było piękne
Dzień dobry dziewczyny, po świąteczne jak nastroje?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyŚwięta się skończyły no to napisałam do Chrusta hyh mam nadzieję że mi dziś odpisze
spróbuję się dziś dostać do mojego drugiego gina który pracuje w innym szpitalu bo chcę sobie załatwić tą kolejną histeroskopie ech nie mam już sił na to wszystko. Coraz częściej się zastanawiam nad przerwą w staraniach -
ewlinaaa85 wrote:Święta się skończyły no to napisałam do Chrusta hyh mam nadzieję że mi dziś odpisze
spróbuję się dziś dostać do mojego drugiego gina który pracuje w innym szpitalu bo chcę sobie załatwić tą kolejną histeroskopie ech nie mam już sił na to wszystko. Coraz częściej się zastanawiam nad przerwą w staraniachendometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤