X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • migot_ka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 15:29

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina przecież już pewnie Dziś leki odstawisz, to dzwoń do chrostka Zdążysz przecież z procedura jeszcze!
    Moja znajoma zaczyna początkiem czerwca a więc i ty zdążysz

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina: przykro mi strasznie :( bylam przekonana ze u Ciebie pójdzie łatwo... ehhh ;/
    ale jak dziewczyny pisza moze uda sie podejsc do 2 procedury? zeby chociaz mrozaki miec

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przed kolejną procedurą musi być cykl przerwy. Tak więc ... A kolejną procedurę można zacząć do 10 czerwca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 16:13

• lipa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Dziewczyny przed kolejną procedurą musi być cykl przerwy. Tak więc ... A kolejną procedurę można zacząć do 10 czerwca.
    Ale doktor ci tak powiedział? Przecież miałas crio z nie bralas nic do stymulacji. Po co ten cykl przerwy?

age.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:

Nie musi być przerwy, bo nie było stymulacji. Dzwoń do tego Waszego doktorka. Skoro już daje telefon to w tej sytuacji warto się chociaż zorientować co i jak, jakie są szanse.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam do niego pewnie odpisze jak będzie miał czas, Migotce mówił, że w tym pierwszym cyklu by się nie wyrobili i że musiałaby zacząć dopiero w kolejnym. Także pewnie i mi to napsize

• Suomi Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, tak bardzo mi przykro :( Jak się otrząsniesz to może jednak skontaktuj się z Chrustem jak on to widzi

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, kurde no co te dziewczyny tak się Rozminęły... A co lekarz mówi? Ze jest szansa,że ta mniejsza jeszcze nadrobi?

Ja właśnie w drodze do Krakowa. Postanowiliśmy, że zrobimy sobie wycieczkę i zabookowalismy tani pokój w centrum miasta :) taki spontan o!

szurusiowa, ewlinaaa85, lipa lubią tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przywieźcie ładną pogodę bo tu masakra dziś :s

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, we Wrocku jak zawsze ładnie, więc bierzemy dobrą aurę prosto pod Wawel

szurusiowa lubi tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • Fiona12 Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina strasznie mi przykro ale proszę walcz o następną procedurę bo myślę ze masz szansę się jeszcze załapać.

lipa lubi tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    Ewa, kurde no co te dziewczyny tak się Rozminęły... A co lekarz mówi? Ze jest szansa,że ta mniejsza jeszcze nadrobi?

Ja właśnie w drodze do Krakowa. Postanowiliśmy, że zrobimy sobie wycieczkę i zabookowalismy tani pokój w centrum miasta :) taki spontan o!

chyba juz roznica bedzie miedzy nimi wazne zeby byla jak najmniejsza, ostatnio bylo juz lepiej odrobine i w normie jeszcze...
    teraz potrzebuja wiecej wszystkiego i lekarka obawia sie ze bedzie dostawala za malo. Mam jesc duzo bialka i dokarmiac je dobrze. Pewnie wieksza urosnie sporo, ale mniejsza tez podrosnie, a moze maja dostawac tyle zeby wieksza najadala sie na maxa i sporo zostawalo dla malej? sama nie wiem o co chodzi, kazala jesc to jem bo co wiecej moge zrobic ;/
    przeplywy sa ok wiec tyle jeszcze dobrego.

Suomi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • migot_ka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, mi dr powiedział, że nie wyrobimy się w następnym cyklu, bo nie zdążę przyjechać na rozpiskę stymulacji i w ogóle... w tamtym cykle dostałam @ praktycznie od razu... ale powiedział, że nie trzeba robić przerwy...
    W tej sytuacji myślę, że bez problemu będziesz mogła rozpocząć nową procedurę od razu...bo teraz liczy się czas...

• migot_ka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...i tak się zastanawiam o co k...a chodzi...
    Miałaś histeroskopię, embrioglue, AH, 2 zarodki - w ogóle wszystkie były super i NIC... chore to wszystko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migot_ka wrote:
    Ewelina, mi dr powiedział, że nie wyrobimy się w następnym cyklu, bo nie zdążę przyjechać na rozpiskę stymulacji i w ogóle... w tamtym cykle dostałam @ praktycznie od razu... ale powiedział, że nie trzeba robić przerwy...
    W tej sytuacji myślę, że bez problemu będziesz mogła rozpocząć nową procedurę od razu...bo teraz liczy się czas...
    Rozmawiałam z Dr i w piątek mam przyjechać po receptę tym samy startuję od nowa :)
    u mnie @ przychodzi jak w zegarku dwa dni od odstawienia leków. Powiem Ci szczerze, że nie spodziewałam się tego, że dostanę kolejną szansę nadal jestem w szoku.
    I mam bardzo mieszane uczucia.
    Masz rację miałam już chyba wszystko co mogłam mieć i się nie udało. Najbardziej jednak zawiodłam się teraz. Bo w poprzednich razach beta zawsze drgnęła raz do 3 a w kolejnym transferze prawie do 13 a teraz pomimo podania dwóch blastek nawet nie drgnęła :(

Anatolka, lipa, Vanili, migot_ka, ComeToMeBaby, pabelka88 lubią tę wiadomość

• migot_ka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka... cudownie Cię widzieć :) <3

pabelka88 lubi tę wiadomość

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi! owocnego podglądania :)

Suomi lubi tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest 11 pęcherzyków po 13mm, endo 7,5mm. Chrostuś powiedział, że bardzo ładna reakcja i prawdopodobnie w środę będzie punkcja, a w pon kolejne Usg.
    Dziś jeszcze bardziej Chrustka polubiłam - nawet mi rękę podał przy wstawaniu z kozetki (pierwszy raz takie coś mnie spotkało), że z początku nie wiedziałam o co mu chodzi - myślałam, że może chce piątkę przybić he he

szurusiowa, 19ilonka87, ComeToMeBaby, pabelka88 lubią tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • Lonia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zaskakująca zmiana-zawsze po ingerencji wydłużał mi się cykl, wczoraj 25dc i ja dostaje @. Od dziś zaczęłam przygodę z Menopurem we wtorek mam pierwsze usg w Krakowie. W końcu wszystko nabiera tempa. Jest szansa, że do końca programu zaliczę dwa transfery gdyby pierwszy był nieudany.

Suomi, Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

3jvz73sbpxjphhug.png
‹‹ 465 466 467 468 469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ