Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 15:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Dziewczyny przed kolejną procedurą musi być cykl przerwy. Tak więc ... A kolejną procedurę można zacząć do 10 czerwca.
Nie musi być przerwy, bo nie było stymulacji. Dzwoń do tego Waszego doktorka. Skoro już daje telefon to w tej sytuacji warto się chociaż zorientować co i jak, jakie są szanse. -
nick nieaktualny
-
Ewa, kurde no co te dziewczyny tak się Rozminęły... A co lekarz mówi? Ze jest szansa,że ta mniejsza jeszcze nadrobi?
Ja właśnie w drodze do Krakowa. Postanowiliśmy, że zrobimy sobie wycieczkę i zabookowalismy tani pokój w centrum miasta taki spontan o!szurusiowa, ewlinaaa85, lipa lubią tę wiadomość
-
Suomi wrote:Ewa, kurde no co te dziewczyny tak się Rozminęły... A co lekarz mówi? Ze jest szansa,że ta mniejsza jeszcze nadrobi?
Ja właśnie w drodze do Krakowa. Postanowiliśmy, że zrobimy sobie wycieczkę i zabookowalismy tani pokój w centrum miasta taki spontan o!
chyba juz roznica bedzie miedzy nimi wazne zeby byla jak najmniejsza, ostatnio bylo juz lepiej odrobine i w normie jeszcze...
teraz potrzebuja wiecej wszystkiego i lekarka obawia sie ze bedzie dostawala za malo. Mam jesc duzo bialka i dokarmiac je dobrze. Pewnie wieksza urosnie sporo, ale mniejsza tez podrosnie, a moze maja dostawac tyle zeby wieksza najadala sie na maxa i sporo zostawalo dla malej? sama nie wiem o co chodzi, kazala jesc to jem bo co wiecej moge zrobic ;/
przeplywy sa ok wiec tyle jeszcze dobrego.
Suomi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ewelina, mi dr powiedział, że nie wyrobimy się w następnym cyklu, bo nie zdążę przyjechać na rozpiskę stymulacji i w ogóle... w tamtym cykle dostałam @ praktycznie od razu... ale powiedział, że nie trzeba robić przerwy...
W tej sytuacji myślę, że bez problemu będziesz mogła rozpocząć nową procedurę od razu...bo teraz liczy się czas... -
...i tak się zastanawiam o co k...a chodzi...
Miałaś histeroskopię, embrioglue, AH, 2 zarodki - w ogóle wszystkie były super i NIC... chore to wszystko... -
nick nieaktualnymigot_ka wrote:Ewelina, mi dr powiedział, że nie wyrobimy się w następnym cyklu, bo nie zdążę przyjechać na rozpiskę stymulacji i w ogóle... w tamtym cykle dostałam @ praktycznie od razu... ale powiedział, że nie trzeba robić przerwy...
W tej sytuacji myślę, że bez problemu będziesz mogła rozpocząć nową procedurę od razu...bo teraz liczy się czas...
u mnie @ przychodzi jak w zegarku dwa dni od odstawienia leków. Powiem Ci szczerze, że nie spodziewałam się tego, że dostanę kolejną szansę nadal jestem w szoku.
I mam bardzo mieszane uczucia.
Masz rację miałam już chyba wszystko co mogłam mieć i się nie udało. Najbardziej jednak zawiodłam się teraz. Bo w poprzednich razach beta zawsze drgnęła raz do 3 a w kolejnym transferze prawie do 13 a teraz pomimo podania dwóch blastek nawet nie drgnęłaAnatolka, lipa, Vanili, migot_ka, ComeToMeBaby, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
Pabelka... cudownie Cię widzieć
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
Jest 11 pęcherzyków po 13mm, endo 7,5mm. Chrostuś powiedział, że bardzo ładna reakcja i prawdopodobnie w środę będzie punkcja, a w pon kolejne Usg.
Dziś jeszcze bardziej Chrustka polubiłam - nawet mi rękę podał przy wstawaniu z kozetki (pierwszy raz takie coś mnie spotkało), że z początku nie wiedziałam o co mu chodzi - myślałam, że może chce piątkę przybić he heszurusiowa, 19ilonka87, ComeToMeBaby, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
U mnie zaskakująca zmiana-zawsze po ingerencji wydłużał mi się cykl, wczoraj 25dc i ja dostaje @. Od dziś zaczęłam przygodę z Menopurem we wtorek mam pierwsze usg w Krakowie. W końcu wszystko nabiera tempa. Jest szansa, że do końca programu zaliczę dwa transfery gdyby pierwszy był nieudany.
Suomi, Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość