Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu, bardzo mi przykro z powodu negatywnej bety, ale ważne, ze się nie załamujesz tylko działasz dalej - zuch dziewczyna!
Ewa, ale jak to komplikacje ? Co się dzieje?
Kayaaa - no to świetna wiadomość Chociaż tyle dobrego... Z tego co wiem to kliniki dostają za każdą parę rozpoczynającą procedurę ryczałt, a Ty jeszcze nie skończyłaś swojej, więc Ci się należy. Z drugiej strony, to dr jakby chciał to mógłby wykorzystać niewiedzę pacjentów i normalnie policzyć za transfer, ale nasz dobry Ch jest po prostu uczciwy i do tego najlepszy na świecie
No to nam się trochę kalendarz powiększa :
FORUMOWE CIĄŻE:
Julita75- 6.12.2015 transfer, Vanili- 13.12.2015 transfer, ewa84- 28.12.2015 transfer- ciąża bliźniacza, Bydgoszczanka- 29.12.2015 ciąża naturalna po stymulacji, ComeToMeBaby- 20.02 criotransfer, Pabelka- 2.03 transfer, Kaczorek- 5.04 transfer- ciąża bliźniacza, migot_ka - 29.04 transfer
KALENDARZ KCIUKOWY:
09.05 ewlinaaa85 - transfer
12.05 szurusiowa - transfer
19.05 Suomi - pierwsze USG podczas stymulacji, godz. 11.45
19.05 ewlinaaa85 - beta
23.05 Lonia - USG
23.05 szurusiowa - beta
23.05 19ilonka87 - pierwsze USG
27.05 Fiona12 - scratching
28.05 Kayaaa - wizyta w klinice przed criotransferem
30.05 ComeToMeBaby - endokrynolog
31.05 ComeToMeBaby - wizyta u nowego gina (NFZ)
ok. 31.05 Kaczorek - wizyta kontrolna
ok.7.06 Ania - criotransfer
maj- Lonia
7.06 Vanili - wizyta kontrolna
24.08 Julita76- planowany termin porodu
31.08 Vanili- planowany termin porodu
19.09 Ewa84- planowany termin porodu
08.11 ComeToMeBaby- planowany termin poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 09:53
-
nick nieaktualnySzurusiowa?????!!!!!! Hyhyhy .....
Beta jej przypada na 23.05
U mnie beta to już tylko formalność czuję się dokładnie tak samo jak w poprzednich razach. Za każdym razem wiedziałam, że coś poszło nie tak. Nie wiem jeszcze czy pójdę jutro czy w piątek jutro urodziny mojego M wiec nie bardzo bym je przeryczec chciala.szurusiowa lubi tę wiadomość
-
Ewelina...ja teraz w 99% byłam pewna, że nic z tego...nie miałam żadnych objawów, poza tymi na @...brzuch bolał i tyle...
a jednak CUDA się zdarzają...
Mam dobre przeczucia - jutro szoruj na betę!!!Suomi lubi tę wiadomość
-
Ehhh, ale z Was cykory!
Migot_ka dobrze prawi - posłuchajcie ciężarnej, ona już coś o tym wie
Jakie Wy byście objawy chciały w 5 tyg ciąży - rzyganie czy co?
Ja byłam w ciąży 8 tygodni i tylko cycki mnie bolały, zero jakichkolwiek innych objawów. Kawa mi smakowała jak nigdy, a i od alkoholu mnie nie odrzuciło (oczywiście jak jeszcze nie wiedziałam).
nooo... to mam nadzieję, że Was przekonałam pesymistki !
szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny możecie mnie dopisać do kalendarza 1 usg 23.05. Trzymam za pozytywne bety
szurusiowa, ewlinaaa85, Suomi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Suomi wcale mnie nie przekonałaś ani troszeczkę hyhyhy
---
Ewa co się dzieje??Suomi, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
widze ze ten 23 to jakas magiczna data bety, usg, trzymam kciuki
Anatolka: tak ta granica troche mnie pocieciesza...
u nas dziewczyny rosna nierowno, mala ma 393g a wieksza 580g!
przy tym przeplywy w normie jak narazie... ale mala rosnie za wolno i jest na granicy.
mam 2 tyg na dokarmienie dzieci - znowu dieta wysokobialkowa blee
jesli zaczna psuc sie przeplywy czy cos to na patologie odrazu.
niestety nie da sie leczyc tego ze nierowno podzielily sie lozyskiem ;/
-
Suomi wrote:Wpisałam.
A przypomnij proszę - to jest Twoja 3 procedura i pierwsze USG podczas stymulacji? -
Dziewczyny Was też przepraszam,ale nie zaglądam czesto,ani na of,ani na bbf...nie jestem na bierzaco! Dopiero dziś wyczytałam o cudownej wiadomosci migotki!!! Kochana mówiłam? Całym sercem gratuluję!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę!!
Ewa,sslonce nie martw się...wiem że latwo się mowi,ale ja wierzę że dieta pomoże i mała nadrobi kciukam,i będę śledzić!
Ewelinka!!!! Ja tak jak Migotka,byłam pewna że nic z tego!! Cycki jak flaki,zero jakichkolwiek objawów,a jednak! Życzę Ci takiego zaskoczenia mega pozytywnego!!! Będę zagladala i nie puszczam kciuków!
Szurusiowa do Ciebie też tyczą się słowa napisane do Eweliny!!
I oczywiście bezustannie trzymam kciuki za Was wszystkie,za kazde usg,za jajka,za zbiory,za transfery,bety i serduszka!!!! Myślę o Was bardzo ciepło!! pozdrawiam!migot_ka, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrobiłam dziś bętę 9dpt <0,1 ...
Chyba nadszedł czas aby się z wami pożegnać i podziękować za te sześć miesięcy które z wami spędziłam
Z wami było o wiele łatwiej
Ja na dzień dzisiejszy kończę moją przygodę z invitro jest mi cholernie ciężko i nie wiem jak sobie poradzę … jakoś muszę
Dostałam ogromną szansę, ale niestety nie potrafiłam jej należycie wykorzystać.
Moja wspaniała czwórka nie chciała ze mną zostać.
Nie wiem kiedy po raz kolejny zdecyduję się na następną procedurę ….. ale nie będę wam tu smęciła
W każdym razie mocno a nawet bardzo mocno będę wam z ukrycia kibicowała
Drogie ciężaróweczki wam życzę szczęśliwego rozwiązania
Całej reszcie aby udało się wam to czego mi się nie udało
Szurusiowa Ty wiesz, że mam do Ciebie największy sentyment hyhyh wiele przeszłaś więc tym bardziej mam nadzieję, że wam się uda
Buziaki &&&&&&&&&&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 14:30