Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Kometa super ze wszystko w porzadku:-) obstawiam plec meska;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 23:20
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Suomi kciukam za owocna stymulacje:-)
Co diety... Bo to ostatnio goracy temat na forum... Wiecie, ze od 6tyg. jestem na diecie bezglutenowej?
Mysle ze raczej nie zaszkodzila a pomogla osiagnac wynik pozytywny...
Jest to jedyny sposob na obnizenie przeciwcil, poza tym czuje sie teraz o niebo lepiej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 13:11
Suomi lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Chętnie
Czytam o estrofemie. Wystarczy Ci po dokładce ośmiotabletkowej żeby przetrwać do czwartku?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
szurusiowa wrote:Migotka piękny ten trzeci przyrost
szurusiowa lubi tę wiadomość
-
szurusiowa wrote:Lipa jak po wizycie dziś? Masz rozpiskę leków?
Dostałam recepty. Gonal 112,5j. No i jednak mam brać dupka żeby wywołać @. Trochę jestem zła, bo chcialam już to zrobić tydzień temu, ale dr Kaczmarczyk (!) nie kazala. Teraz Chrostowski kazał. Na szczęście boli mnie już brzuch więc mam nadzieję że franca przyjdzie szybkoszurusiowa, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, migot_ka lubią tę wiadomość
-
Ja dziś dotarłam do ostatniej tabletki anty i włączam od dziś codziennie wieczorem gonapeptyl. Pozostaje mi czekać na @ i od 2dc włączę menopur 225, w 6 lub 7dc mam się pojawić u doktorka na usg w Krakowie. Trzymam kciuki za nas wszystkie
Suomi, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, lipa, migot_ka lubią tę wiadomość
-
lipa wrote:Scratching zrobiony. Nie bolalo nic a nic
Dostałam recepty. Gonal 112,5j. No i jednak mam brać dupka żeby wywołać @. Trochę jestem zła, bo chcialam już to zrobić tydzień temu, ale dr Kaczmarczyk (!) nie kazala. Teraz Chrostowski kazał. Na szczęście boli mnie już brzuch więc mam nadzieję że franca przyjdzie szybko
No to trzymam kciuki! Ja jak kiedyś chciałam dupka na wywołanie @ to mi Krysta powiedziała ze tydzień przed planowana miesiączka to już za późno i nic nie da. A Ty ile masz jeszcze dni? -
lipa wrote:No wlasnie we wtorek mam termin @. A dzis wlizylam sobie profilaktycznie globulke (cos mnie tam zaczelo swedziec) i teraz ta globulka wyplywa na czerwono. Nie wiem czy odstawiac dupka juz?
-
Dzień doberek!
Co tam u Was? Jakaś ponura cisza tu... Nic się nie dzieje, nikt nie pisze
Szurusiowa, na kiedy Cię dopisać na betę?
FORUMOWE CIĄŻE:
Julita75- 6.12.2015 transfer, Vanili- 13.12.2015 transfer, ewa84- 28.12.2015 transfer- ciąża bliźniacza, Bydgoszczanka- 29.12.2015 ciąża naturalna po stymulacji, ComeToMeBaby- 20.02 criotransfer, Pabelka- 2.03 transfer, Kaczorek- 5.04 transfer- ciąża bliźniacza, migot_ka - 29.04 transfer
KALENDARZ KCIUKOWY:
07.05 Ania1986 - transfer
09.05 ewlinaaa85 - transfer
12.05 szurusiowa - transfer
19.05 Suomi - pierwsze USG podczas stymulacji
19.05 ewlinaaa85 - beta
27.05 Fiona12 - scratching
maj- Lonia
7.06 Vanili - wizyta kontrolna
24.08 Julita76- planowany termin porodu
31.08 Vanili- planowany termin porodu
19.09 Ewa84- planowany termin porodu
08.11 ComeToMeBaby- planowany termin poroduLonia lubi tę wiadomość
-
lipa wrote:cisza, cisza.
ja łykam posłusznie tego dupka i modlę się o @. Tak bym już chciała zacząć się kłuć.
Rozumiem Cię doskonale , też to przerabiałam .. To czekanie jest najgorsze, a ja tak już od stycznia czekam - najpierw na kwalifikację, potem na poprawę biocenozy, potem na kłucie, potem jeden bardzo długi cykl, potem jeden cykl przerwy, potem na następne kłucie...
Ale w końcu się doczekałam i Ty też się doczekasz
Poczytałam sobie dziś posty dziewczyn z końca 2015 jak wszystkie zaczynały, to po kilkadziesiąt postów dziennie od wszystkich było. Istna telenowela
Ale wiadomo, teraz już każda na innym etapie jest, a nowych dziewczyn nie ma, dlatego cisza.
W czwartek mam pierwsze podglądanie. Stresuję się teraz wszystkim - cały czas sprawdzam czy nie mam gorączki i boję się hiperki;/ -
Suomi wrote:Rozumiem Cię doskonale , też to przerabiałam .. To czekanie jest najgorsze, a ja tak już od stycznia czekam - najpierw na kwalifikację, potem na poprawę biocenozy, potem na kłucie, potem jeden bardzo długi cykl, potem jeden cykl przerwy, potem na następne kłucie...
Ale w końcu się doczekałam i Ty też się doczekasz
Poczytałam sobie dziś posty dziewczyn z końca 2015 jak wszystkie zaczynały, to po kilkadziesiąt postów dziennie od wszystkich było. Istna telenowela
Ale wiadomo, teraz już każda na innym etapie jest, a nowych dziewczyn nie ma, dlatego cisza.
W czwartek mam pierwsze podglądanie. Stresuję się teraz wszystkim - cały czas sprawdzam czy nie mam gorączki i boję się hiperki;/
a jaki masz lek i jaką dawkę? AMH rzeczywiście niemałe -
lipa wrote:a jaki masz lek i jaką dawkę? AMH rzeczywiście niemałe
Mam Menopur 150.
Ty z tego co pamiętam też masz jakąś małą dawkę?
Jem dużo białka, nie jem glutenu i piję bardzo dużo wody, ale Vioris, która tu kiedyś też się udzielała, a teraz ma ciężką hiperkę mnie bardzo wystraszyła.
Pocieszam się jedynie tym, że w pierwszej procedurze miałam tylko 8 jajek na pierwszym USG, więc zagrożenia nie było
-
Suomi wrote:Mam Menopur 150.
Ty z tego co pamiętam też masz jakąś małą dawkę?
Jem dużo białka, nie jem glutenu i piję bardzo dużo wody, ale Vioris, która tu kiedyś też się udzielała, a teraz ma ciężką hiperkę mnie bardzo wystraszyła.
Pocieszam się jedynie tym, że w pierwszej procedurze miałam tylko 8 jajek na pierwszym USG, więc zagrożenia nie było
tak, też miałam taką dawkę. pewnie gdybym nie miała odroczonego transferu i zaszła w ciążę, to podzieliłabym los vioris. choć jej amh jest naprawde duuuże, ponad 13. ale nie martw się, widzę, że nie ma reguły co do hiperki.
swoją drogą, ciekawe co u vioris.Suomi lubi tę wiadomość