Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Kometa, kolejki.nfz.gov.pl - może coś pomoże w kwestii terminu. Przez telefon mów, że ciąża i skierowanie na cito (choć pewnie tak robisz). Tylko jeszcze co do szybkiego terminu na "kolejkach" jak jakiś znajdziesz to zadzwoń i spytaj o nazwisko lekarza i sprawdź sobie opinie przed umówieniem się. Ja kiedyś znalazłam hiper szybki termin do alergologa, zapisałam się i okazało się, że ma szybki termin, bo jest tak wspaniały jak Twój poprzedni gin na nfz komentarzy pacjentów nie sprawdziłam wcześniej niestety
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Kometa, kolejki.nfz.gov.pl - może coś pomoże w kwestii terminu. Przez telefon mów, że ciąża i skierowanie na cito (choć pewnie tak robisz). Tylko jeszcze co do szybkiego terminu na "kolejkach" jak jakiś znajdziesz to zadzwoń i spytaj o nazwisko lekarza i sprawdź sobie opinie przed umówieniem się. Ja kiedyś znalazłam hiper szybki termin do alergologa, zapisałam się i okazało się, że ma szybki termin, bo jest tak wspaniały jak Twój poprzedni gin na nfz komentarzy pacjentów nie sprawdziłam wcześniej niestety
Anatolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie też właśnie beta była podwyższona. Niby nieznacznie i też stymulacja a zwłaszcza hiperka mogła mieć wpływ na ten wynik ale lekarze są dalecy od takich konkretnych info - żaden nie da gwarancji, że z dzidzia na 100% jest ok.
Fajnie, że masz ten komfort i wiesz ze ryzyko nie jest na tyle wysokie ,że nie musisz podejmować takich decyzji jak ja...ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
_cherryLady wrote:Migotka! Niesamowicie Ci gratuluje!!!!!!!!(sylwiasta159)
-
ewa84 wrote:migot_ka czy to już bezsenność ciążowa?
-
Dziewczyny, czy ma któraś na zbyciu estrofem?? Jak zwykle mi zabrakło...
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:O kurcze a nie masz już wcale??
-
Melduję, że do mnie przyszła @ i jutro zaczynam kłucie. Co prawda przyszła jakoś kolo 15, ale u mnie zawsze od razu leci dużo, więc myślę że spokojnie można potraktować jako pierwszy dzień. Pamiętacie jak to tam było z tymi godzinami - do której dzień 1, od której 0?
A więc ten... Dziś jeszcze paka chipsów, a od jutra dietka białkowa i duuuzo wody. Trzymajcie kciuki, żeby moja stymulacja nie skończyła się tak szybko jak ostatnim razemewlinaaa85, lipa, ComeToMeBaby, migot_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już po usg, potomek z nami dziś nie współpracował. A to tyłkiem, a to bokiem, a jak w końcu wywalił się do nas przodem to usiadł po turecku i wszystko zasłonił taki as. No ale poza tym dziecko zdrowe i wszystko ok, maluch już ma 8,5 cm. Ma tam jeszcze trochę miejsca na fikołki i podskoki
szurusiowa, migot_ka, ewlinaaa85, lipa lubią tę wiadomość