Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewka ale kombinacje alpejskie odstawiasz na tej kanapie hihi ale coś o tym wiem.
Ja 20lat temu tyłkiem wypolerowalam babci takie konkretne drewniane schody. Efekt - rok zwolnienia z wf i niemożność siedzenia na 4literach przez ponad 3 mce.
Dzis ciąża przypomina mi to wydarzenie paralizujacym bólem kosci ogonowej.
Nie mogę siedzieć ani leżeć na plecach. Ból promieniuje na całe posladki. nie mogę się nawet przekręcić z boku na bok. Ulge czuje leżąc na boku ale to nie jest tez rozwiazanie bo mlody od razu się buntuje jak leżę na boku. Nie wiem czy on już czuje w jakiej pozycji jest ale zawsze zaczyna kopać.
Suomi, tak będzie Wojtuśszurusiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Suomi, mój lekarz też podaje dłoń do wstawania. Przed ciążą zawsze zbierałam się szybko sama, w czasie gdy on ściągał rękawiczki i nie zdążył prawie nigdy. W ciąży na początku jak leżałam i wycieralam brzuch papierem z żelu to zdążył wyciągnąć dłoń w moja stronę. Nie skumalam o co Mu chodzi (jeszcze nie było mi ciężko) i uwaga co zrobiłam - śmiejemy się do dziś - podałam Mu ręcznik papierowy do wyrzucenia dziś nie wyobrażam sobie, żeby mi nie pomógł... Mimo że mam tylko kilka kg na plusie.
szurusiowa, Vanili, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, pabelka88, Suomi, pszczółka p, Torunianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim,
gratulacje dla nowych ciężarówek
Ewelina, Ania strasznie mi przykro że znowu się nie udało, ale cieszę się że nadal walczycie i się nie poddajecie.
Kciuki za wszystkie nadal walczące
Dużo zdrówka dla ciężarówek leżących, którym maluchy dają w kość, oraz Komety, co by nie dała się przeziębieniu.
Nie odzywam się ostatnimi czasy, bo mam urwanie głowy w pracy i dopiero w łóżku wieczorem odpalam forum na telefonie aby nadrobić zaległości w czytaniu co u Was nowego, niestety pisać na telefonie nie znoszę dlatego tak z krzaczorów Wam kibicuję
ewlinaaa85, Vanili, Suomi, ComeToMeBaby, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
Hey Julita myślałam o Tobie wczoraj czy wszystko ok u ciebie, ale jak widać ciąża ci służy
Bardzo dobrze ze możesz byc aktywna
PozdrowionkaJulita76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszurusiowa wrote:Ania miałas dopiero dwa transfery z tego jeden ze slabym zarodkiem jak to Ci lekarz mówił więc moze jeszcze nie ma żadnego problemu po prostu przypadek.
-
nick nieaktualny
-
Suomi wrote:Anatolka, ha ha ha - podanie papieru to chyba jeszcze lepsze niż przybicie piątki
No, do dziś mi wypomina, że sprzątaczke z niego zrobiłam no ale chwilę wcześniej wywalał do kosza swoje rękawiczki i tak mi się pomyślało, że o to chodziSuomi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita: nieźle oby forma do końca została!
Vanilii: jak Twój brzuch? Ja po wczorajszym wieczorno/ nocnym stawianiu się macicy myślałam że na IP wylądujemy ale ustalo trochę, tzn nadal się lekko stawia ale rzadko i nie czuję tego jako skurczy, gdybym nie obserwowała pewnie teraz bym nie wiedziala, mam wraŻenie że to wzmożona aktywność dziewczyn dziś po prostu, ale wczoraj masakra...
Kometa: a jak u Ciebie?
Anatolka: jakbym chciała być na tym etapie co Ty:p
-
Ewa, doczekasz doczekasz lepszego czasu. Teraz masz taki bez radości i przyjemności a pełen strachu, ale zaraz będzie granica i w głowie zrobi Ci się lepiej później zaraz będziesz się cieszyła z 3 trymestr, zaraz potem, że zaczynają się tygodnie z trójką z przodu. Radochy później jest coraz więcej na szczęście
Wcinasz magnez, nospe albo buscopan na te twardnienia?ewa84 lubi tę wiadomość