Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Myślałam o Roan model Bass ale te wszystkie wózki dla mnie sa strasznie ciężkie.
Wczoraj napalilam się na marke Anex model Sport, niewiele ale chociaż trochę jest lżejszy niz nne.
Zwrotny dobrze zamortyzowany i mimo obciążenia łatwo będzie go podbić aby podjechać pod krawężnik. Jest to polska marka która na polskim rynku jest od września 2015 ale wcz wcześniej eksportowali te wozki na wschód. Co za tym idzie nie ma wiele opinii a jedyne, które znalazlam to oprocz tego ze jest zwrotny etc to laski narzekaly - nie wszystkie ale jednak ze przednie kola wpadajaw drgania gdy sa odblokowane i wwówczas traci się to co istotne czyli zwrotnosc wózka.
No i jestem w kropce bo gdyby nie to, to bylabym zdecydowana na tego Anex sport.
Może któraś z was cos wie na ich temat, koleżanka jakaś miała?
U mnie stoi właśnie Anex sport, zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia, ale nie mogę nic wielkiego póki co powiedzieć, bo był testowany po domu i na pusto...
Tak jak Anatolka nie brałam nosidła oryginalnego, tylko kupiliśmy maxi cosi z bazą isofix, która będzie pasuowała do fotelika następnego. U nas fajnie się udało poskładać, bo wózek mam w kolorystyce marynistycznej a fotelik po prostu granatowy.
Vanili, Anatolka lubią tę wiadomość
-
A co do wózków to one wszystkie są bardzo podobne jak dla mnie. Główna różnica jaką widzę to albo półokrągła albo kanciasta gondola... Reszta to kosmetyka jak dla mnie i to ile pierdolek (moskitiery itp.) ma w zestawie bez dopłaty, bo te rzeczy są okropnie drogie osobno... no i nie podoba mi się 3-kołowy dziwaczny quinny czy jak się to piszę... On jest rzeczywiście inny z wyglądu.
-
szurusiowa: nie lubie również
Lipa: powodzenia!
Kaczorek: pomyślę bo ładny trudno trafić i tak
U nas atrakcji ciąg dalszy i już marzę żeby zabrali nas do szpitala, czulabym się bezpieczniej.
EDIT
Anatolka: w tej poradnii 80% to ciężarne bo tu inny lekarz od bliźniąt, inny od kobiet w ciąży z nadciśnieniem itd... Więc nie ma pierwszeństwa i swoje musisz odczekać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 13:17
lipa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny