Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWombat,ja tylko nam nadzieję że mi pekna te pęcherzyki jaki macie zarodek? Ty bez ovitrelle ,tak?
Moje Endo urosło do 10 , może jeszcze skoczy coś do piątku I Hope ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 08:27
Okebu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAisza wrote:Bardzo dziekuje ja zastanawiam się czy podejśćod razu do in vitro czy jeszcze spróbować z inseminacja. Inseminacje mialam 2, po drugiej byłam w ciąży biochemicznej. Wiek niestety przemawia za in vitro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 09:53
Hercia35 lubi tę wiadomość
-
Aisza wrote:Bardzo dziekuje ja zastanawiam się czy podejśćod razu do in vitro czy jeszcze spróbować z inseminacja. Inseminacje mialam 2, po drugiej byłam w ciąży biochemicznej. Wiek niestety przemawia za in vitro.
A długo się staracie naturalnie ? Jakie masz amh ? Jaki jesteś rocznik.
U mnie koszt ivf ok 12 tys. Do tego każdy kolejny transfer ok 1500-2500 w zależności od tego jakie dodatki będzesz mieć przy podaniu zarodka.polip, puste jajo płodowe, zespół Ashermana 2016/17
niedoczynność tarczycy, mutacja genu protrombiny 20210 i /MTHFR
histero/ laparo - 16.07.2018 - jajowody drożne, 3x IUI - nie udana
02.2019 - ivf Artvimed, krótki protokół ( pobrano 21 komórek, 8 zamrożonych, 2 zarodki )
22.03 - crio ;(
06.2019 - ivf na ❄komórki się nie rozmroziły, crio blastki 333
7dpt 43, 9dpt 106, 28dpt ❤
15.02.2020 Sara 👣 2990g, 53cm -
nick nieaktualnysucharek85 wrote:A długo się staracie naturalnie ? Jakie masz amh ? Jaki jesteś rocznik.
U mnie koszt ivf ok 12 tys. Do tego każdy kolejny transfer ok 1500-2500 w zależności od tego jakie dodatki będzesz mieć przy podaniu zarodka. -
nick nieaktualnyMilka90 wrote:Hercia, żałuję tylko że mamy jedynie ta 1 blastke. Jest takie albo albo....
Tak bym już chciała żeby był piątek, chociaż bym wiedziała czy się rozmrozila
Chociaż dobrze wiem że to się łatwo mówi... Ja właśnie siedzę w poczekalni do dr. Widzę że trochę sobie tu posiedzę... -
Milka90 wrote:Wombat,ja tylko nam nadzieję że mi pekna te pęcherzyki jaki macie zarodek? Ty bez ovitrelle ,tak?
Moje Endo urosło do 10 , może jeszcze skoczy coś do piątku I Hope ))
To pięknie Ci to endo urosło!
Ja bez ovitrelle, my mamy dwa zarodki 4.2.2. Jeden byl mrozony w 5 dobie a jeden w 6. Juz nie wiem o co chodzi w tych oznaczeniach. Bo te sa 2 średniej jakości. A poprzedni co mialam podany okreslali jako bardzo dobrej jakości, a to tez byl 4.2.2.
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
nick nieaktualnyDziewczyny ja jestem rocznik 82, mój mąż 75. Staramy się około 8 lat. Wcześniej mnóstwo wizyt u lekarzy ginekologów, potem 2 inseminacje w macierzyństwie. Mam PCOs. Mąż wyniki bez zarzutu. Ch powiedzial ze w zwiazku ze stwierdzona ciaza biochemiczna daje nam wybor - 2 inseminacje albo od razu in vitro. Termin wizyty 1 pazdziernika a my mamy dylematy... Ale fajnie ze można z Wami porozmawiać.
-
Hercia, tak się cieszę!!❤️
Poziomka, kciuki za udaną stymulację i owocne jajkobranie✊✊
Julowa, niech jajka rosną w siłę i kciuki za jajkobranie ✊✊
Wombat, Milka, kciuki za transfer ✊✊ niech maleństwo zostanie z Wami!!
Wombat, Hercia35, Marzena lubią tę wiadomość
01.2020 dziewczynka 😍
06.2022 dziewczynka 😍
Mamy jeszcze ❄️❄️, cdn. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAisza wrote:Dziewczyny ja jestem rocznik 82, mój mąż 75. Staramy się około 8 lat. Wcześniej mnóstwo wizyt u lekarzy ginekologów, potem 2 inseminacje w macierzyństwie. Mam PCOs. Mąż wyniki bez zarzutu. Ch powiedzial ze w zwiazku ze stwierdzona ciaza biochemiczna daje nam wybor - 2 inseminacje albo od razu in vitro. Termin wizyty 1 pazdziernika a my mamy dylematy... Ale fajnie ze można z Wami porozmawiać.
-
Dziś pożegnałam się z seksem. Całą poranną energię seksualną musiałam przekierować na inne tory. Moja kabina prysznicowa, okap i zlew wyglądają bosko.
Zapytałam męża o co chodzi i powiedział, że "ma blokadę". Faceci to kozaki, a boją się małego człowieka, który siedzi w macicy. Czasem nie wiem czy chodzi o to że się boi czy się mnie już brzydzi☹️ dziś stwierdził, że go boli głowa.
Tydzień temu odwalił "jednostronną" pańszczyznę po ciemku, po czym się odwrócił i poszedł spać, bo nie miał ochoty "u siebie". Proszę, nie piszcie, żebym z nim porozmawiała na spokojnie, bo to jest oczywiste, ale odłożę rozmowę na wieczór, bo chcę ochłonąć 😐 Blokada to blokada i nie wiem czy liczyć na odblokowanie. Muszę znaleźć jakiś substytut. Jeśli to będzie sprzątanie, to będę mieć błysk w chałupie 😉
Także dziewczyny, korzystajcie z seksu. Ile się nim nacieszycie tyle wasze 😉01.2020 dziewczynka 😍
06.2022 dziewczynka 😍
Mamy jeszcze ❄️❄️, cdn. -
nick nieaktualnyMisia28 wrote:Dziś pożegnałam się z seksem. Całą poranną energię seksualną musiałam przekierować na inne tory. Moja kabina prysznicowa, okap i zlew wyglądają bosko.
Zapytałam męża o co chodzi i powiedział, że "ma blokadę". Faceci to kozaki, a boją się małego człowieka, który siedzi w macicy. Czasem nie wiem czy chodzi o to że się boi czy się mnie już brzydzi☹️ dziś stwierdził, że go boli głowa.
Tydzień temu odwalił "jednostronną" pańszczyznę po ciemku, po czym się odwrócił i poszedł spać, bo nie miał ochoty "u siebie". Proszę, nie piszcie, żebym z nim porozmawiała na spokojnie, bo to jest oczywiste, ale odłożę rozmowę na wieczór, bo chcę ochłonąć 😐 Blokada to blokada i nie wiem czy liczyć na odblokowanie. Muszę znaleźć jakiś substytut. Jeśli to będzie sprzątanie, to będę mieć błysk w chałupie 😉
Także dziewczyny, korzystajcie z seksu. Ile się nim nacieszycie tyle wasze 😉Misia28, frustratio, Okebu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAisza wrote:Dziewczyny ja jestem rocznik 82, mój mąż 75. Staramy się około 8 lat. Wcześniej mnóstwo wizyt u lekarzy ginekologów, potem 2 inseminacje w macierzyństwie. Mam PCOs. Mąż wyniki bez zarzutu. Ch powiedzial ze w zwiazku ze stwierdzona ciaza biochemiczna daje nam wybor - 2 inseminacje albo od razu in vitro. Termin wizyty 1 pazdziernika a my mamy dylematy... Ale fajnie ze można z Wami porozmawiać.