X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Badania genetyczne
Odpowiedz

Badania genetyczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, jeśli potrzebujecie zrobić badania genetyczne z NFZ ( u nas kariotyp,azf i cftr) to są ostatnie miejsca jeszcze w tym roku w Kielcach w promontmed.pl. Musicie mieć tylko skierowanie od rodzinnego (który ma podpisaną umowę z NFZ) do poradni genetycznej i z tym jedziecie do promontu. Ja byłam wczoraj, a dzwoniłam tam raptem kilka dni wcześniej. Tak więc udało się zaoszczędzić i czas i kasę. Może komuś się przyda taka informacja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 10:02

Ania_84 lubi tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ