Badanie drożności HyCoSy
-
WIADOMOŚĆ
-
Immunity wrote:Hej dziewczyny.
27 lipca miałam wykonywane badanie droznosci ta metoda.
Dla mnie było bardzo bolesne,prawie zemdlałam podczas mimo ze wszutsko było drożne.
Jednak widocznie jakieś małe zatorki były bo już 13 sierpnia po 3 latach staran (w tym samym cyklu co drożność)i w trakcie przygotowania do IUI wyszla mi beta 109 a po 2 dniach 254. Dziś idę do lekarza .
Nadzieja umiera ostatnia 🙂
Gratulcje
Mnie samo badanie aż tak nie bolało. Co prawda było nie komfortowe. Mimo lewego jajnika przytkanego. Ale gdzieś godzinę po zabiegu dostałam takich skórczy macicy, że z bólu prawie zemdlałam. Skręcało mnie w pół na łóżku. Przed zabiegiem polecam zarzyć tabletkę przeciwbólową, po najlepiej też🙎♀️30l
🙎32l
2 IUI- nieudane, torbiele
1 IVF lipiec 2023
8🥚 0 zarodków
Luty 2024 start 2 IVF -
Dzień dobry,
przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
Twoją pomoc w tym badaniu będzie dla mnie bardzo cenna. Dziękuję Ci bardzo serdecznie.
https://forms.gle/9Z2f2GCsugid9aCp6 -
Jeśli chodzi o laparoskopową diagnostykę wraz z oceną drożności jajowodów to ja planuję zapisać się w najbliższym czasie do Olmedical. Słyszałam wcześniej, że dr Sławomir Olek bardzo angażuje się w to by pomóc swoim pacjentom, wszystko dokładnie tłumaczy, więc wydaje mi się, że dla mnie to będzie najlepsze rozwiązanie
-