X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Bardzo dobry ginekolog POZNAŃ
Odpowiedz

Bardzo dobry ginekolog POZNAŃ

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie,

Proszę o polecenie bardzo dobrego ginekologa w Poznaniu który odpowiednio poprowadzi podczas starania o dziecko. Starania już od roku, w związku z czym muszę udać się po pomoc.

• Frufru Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.znanylekarz.pl/andrzej-chojnicki/

mi się udało ;)

f2wl4z179qh7gg9w.png
    ...................................................
    Starania od X 2016 ☹ lipiec 2018 - udało się!!! <3 ciąża trojacza... wrzesień 2018 - poronienie samoistne
    sierpień 2019 - pozytywny test! <3
  • Pomarańczka83 Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Radosława Słopienia, pracuje na Polnej. Znam kilka przypadków gdzie pomógł w tym dwa bez rokowań od innych lekarzy. Dodatkowo jest przesympstyczny :) Osobiście też jestem zadowolona, bo mam niedoczynność tarczycy, a on jest ginekologiem endokrynologiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 22:01

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ