X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Bardzo dobry ginekolog POZNAŃ
Odpowiedz

Bardzo dobry ginekolog POZNAŃ

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie,

Proszę o polecenie bardzo dobrego ginekologa w Poznaniu który odpowiednio poprowadzi podczas starania o dziecko. Starania już od roku, w związku z czym muszę udać się po pomoc.

• Frufru Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.znanylekarz.pl/andrzej-chojnicki/

mi się udało ;)

f2wl4z179qh7gg9w.png
    ...................................................
    Starania od X 2016 ☹ lipiec 2018 - udało się!!! <3 ciąża trojacza... wrzesień 2018 - poronienie samoistne
    sierpień 2019 - pozytywny test! <3
  • Pomarańczka83 Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Radosława Słopienia, pracuje na Polnej. Znam kilka przypadków gdzie pomógł w tym dwa bez rokowań od innych lekarzy. Dodatkowo jest przesympstyczny :) Osobiście też jestem zadowolona, bo mam niedoczynność tarczycy, a on jest ginekologiem endokrynologiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 22:01

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ