Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Birads 3 przed inseminacją
Odpowiedz

Birads 3 przed inseminacją

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Akemi Nowa

Wysłany: 22 lipca 2024, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    W sobotę zrobiłam usg piersi i w jednej wyszła mi torbiel (birads 2) a w drugiej coś co w opisie mam oznaczone jako birads 3. Zalecenia mam takie żeby zrobić biopsję albo za 3 miesiące powtórzyć usg.
    Zdecydowałam się na biopsję, bo nie wytrzymam 3 miesięcy w niewiedzy. Niestety na wynik biopsji trochę się czeka.
    W czwartek mam kontrolę cyklu przed inseminacją, która mogłaby się pewnie odbyć jeszcze w tym samym tygodniu jeżeli będzie wszystko ok.

Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Czy birads 3 dyskwalifikuje z inseminacji?

Już jeden cykl inseminacji nam przepadł bo owulacja była po stronie, gdzie miałam usunięty jajowód, a staramy się od 2 lat:(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ