X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Bocian, novum Warszawa
Odpowiedz

Bocian, novum Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewelcia45 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2019, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej polecacie dobrego specjalisty z kliniki Bocian lub Novum w Warszawie? Zależy mi na miłym i znającym się lekarzu, który chce pomóc a nie liczy tylko na kasę. Lekasz który pomoże też w in vitro.

Gabiiii lubi tę wiadomość

ewelcia45
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2019, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci, ze lecze sie w Novum i mam mieszane uczucia :-\ Przeszlam kilku lekarzy i na chwile obecną dobrze wspolpracuje mi sie z dr Dobek-Jakubczyk. Pani doktor wypisuje leki z refundacja, zawsze jest pod telefonem, odpowiada na wszystkie pytania. Dr. Sowinska, bardzo mila ale nigdy nie wypisala leku zena znizka! Leki stymulacyjne sa drogie a gdzie jeszcze do zabiegu :-( Jezeli chodzi o zdzieranie kasy to klinika ma stawki i nic nie poradzimy jak chcemy sie leczyc...

• karwowskaa Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2020, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny do jakiego lekarza z Warszawskiego Bociana najlepiej się zapisać? Takiego, który przeanalizuje dotychczasowe wyniki i znajdzie rozwiązanie niepowodzeń.

33 lata
    AMH- 3.84
    2017 laparoskopia, lewy jajowód niedrożny
    2021 - badanie drożności - dwa niedrożne
    3 procedury - 7 transferów - 2 ciążę biochemiczne
    AA
  • nada Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2020, 04:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Bocianie leczyłam się u dr Kowalskiej. Bardzo polecam. Pierwsza procedura udana :)

PplPp1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ