X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

BRAK OBJAWÓW

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • izabela1996_96 Znajoma

Wysłany: 10 kwietnia, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie dziś 5+5. Wiem, że to dopiero początek ciązy po drugim transferze. Beta rosła okej. Jestem po 5 poronieniach. W każdej ciąży piersi miałam nabrzmiałe i mnie bolały. Teraz są miekkie, w ogóle niebolesne i to mnie tak martwi... :( boje się, że beta już spada, albo nic się nie rozwija...

• Paula1991! Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana spokojnie. Ja na początku też nie miałam objawów. Przyszły z czasem. Potem ok 10tygodnia znów zanikły ma tydzień i wróciły . Z objawami jest bardzo różnie. Dziś u mnie 12+1 i dzidziol piękny i zdrowy

preg.png
  • ABK Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabela1996_96 wrote:
    Dziewczyny u mnie dziś 5+5. Wiem, że to dopiero początek ciązy po drugim transferze. Beta rosła okej. Jestem po 5 poronieniach. W każdej ciąży piersi miałam nabrzmiałe i mnie bolały. Teraz są miekkie, w ogóle niebolesne i to mnie tak martwi... :( boje się, że beta już spada, albo nic się nie rozwija...

Nawet pół objawów nie miałam. Ani mdłości ani tkliwych piersi nic. I tez cały czas myślałam czy wszystko jest okey. Zdecydowanie łatwiej jest później jak maluszek się już rusza

Ona: 36l
    Amh: 4,26
    Tsh: 2,33 (0,270-4,200) 0.8 do zbicia (letrox 125, strumektomia 12.2018)
    Fsh: 4,19
    Lh:6,67
    Prl: 15.85
    Jajowody drozne (hsg maj 2022)
    Monitoring owulacji okey
    Miesiniak (w niczym nie przeszkadza)

On: 39l
    Testosteron: 4,33
    Fsh: 2,68
    Lh: 3,74
    Slabe parametry nasienia
    Koncentracja 15,57 mln/ml > 16mln/ml
    Numer plemnika 70 M/Proba > 70M/Proba
    Ruch postepowy 18% > 32%
    Ruchome 40.71% > 40%
    Morfologia 4.95% > 4%
    Żywotność 60,81% > 60

Kariotypy oboje ok

12.2022 gonal 150, menopur 75->100, orgalutran, gonapedryl+ovi.
    11pobranych -> 7 do zaplodnienia
    05.01 transfer 5 dniowy swiezaczek 3.2.1.🤞

Na feriach zostały ❄❄ 5.2.1 i 4.3.1. Z 6 doby

8dpt 60.8
    11 dpt 126
    13 dpt 330
    18 dpt 1796

07.25 FET 5.2.1. ❌
    age.png
  • VanilioveLove Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się podzielę moja historia. Otóż byłam 2 razy w ciąży naturalnej którą poroniłam i od początku mrowily mnie piersi. Następnie zaszłam w ciążę przez ivf i cały 1 trymestr żadnego objawu. Nic. Piersi nawet nie zauważyły że jestem w ciążyaż do porodu 😅 konsekwencją tego nie mogłam karmić alee mam śliczna zdrowią córeczkę 😄 tal że brak objawu to też objaw 😃 powodzenia

STARANIA OD 2020
    07.21 -- ciąża pozamaciczna /usunięty jajowód/
    03.22 -- badanie drożności jajowodu OK :)
    10.23 -- pierwsze IVF:
    22.10 - kropek na pokładzie 🤞
    Na feriach 1 ❄️
    7 dpt ⏸️😌😇
    28 dpt ❤️
    08.25 - wracamy po rodzenstwo

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ