X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Centrum ułanska
Odpowiedz

Centrum ułanska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2020, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leczy sie ktoś w centrum ułanska i wie czy przyjmuja nowe pacjentki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2020, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy do jakiego lekarza byś się chciała dostać, teraz głównie przyjmują pacjentki ciężarne że względu na sytuację epidemialogiczna, ale pewnie powoli będą rozluźnić pierwsze wizyty, terminy różne do mojego ginekologa dr Brazertasą są na końcówkę maja bodajże, zależy do kogo byś chciała trafić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 23:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2020, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie do dr Macieja Brazerta, podobno bardzo dobry lekarz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2020, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się ☺️, na pierwszą wizytę trzeba dobrych parę tygodni poczekać , uważam, że warto.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2020, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moge poczekać nie ma z tym problemu, chce w końcu być pod opieką dobrego gina przez 2 lata nie znalazłam konkretnego :/ byleby można sie wgl zapisać a nie wiaodomo kiedy to ruszy przez tego wirusa :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2020, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    moge poczekać nie ma z tym problemu, chce w końcu być pod opieką dobrego gina przez 2 lata nie znalazłam konkretnego :/ byleby można sie wgl zapisać a nie wiaodomo kiedy to ruszy przez tego wirusa :/

To najlepiej zadzwonić i się zapytać, ale od koleżanek wiem, że są zapisy na pierwszorazowe wizyty, mają terminy koniec maja /początek czerwca.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2020, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo dziękuje ci bardzo a orientujesz sie jaki koszt?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga25 wrote:
    To najlepiej zadzwonić i się zapytać, ale od koleżanek wiem, że są zapisy na pierwszorazowe wizyty, mają terminy koniec maja /początek czerwca.

mogłabyś mi podsać nr na tą ułańską ?
    i od ktorej do ktorej można dzownić ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    mogłabyś mi podsać nr na tą ułańską ?
    i od ktorej do ktorej można dzownić ?

61 842 08 08
    501 218 181

Tu sa dwa numery najlepiej od 9 - 9:30dzwonić raczej do godzin popoludniowych, Panie ciągiem starają się odbierac , ale czasem też są dni, że kilka razy dzwonię,

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga25 wrote:
    61 842 08 08
    501 218 181

Tu sa dwa numery najlepiej od 9 - 9:30dzwonić raczej do godzin popoludniowych, Panie ciągiem starają się odbierac , ale czasem też są dni, że kilka razy dzwonię,

Dziekuje bardzo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2020, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga25 wrote:
    61 842 08 08
    501 218 181

Nawet dość szybko 18 maja 🙈

kinga25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2020, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Nawet dość szybko 18 maja 🙈

Powodzenia 😏

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ