Centrum ułanska
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZależy do jakiego lekarza byś się chciała dostać, teraz głównie przyjmują pacjentki ciężarne że względu na sytuację epidemialogiczna, ale pewnie powoli będą rozluźnić pierwsze wizyty, terminy różne do mojego ginekologa dr Brazertasą są na końcówkę maja bodajże, zależy do kogo byś chciała trafić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 23:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanka wrote:moge poczekać nie ma z tym problemu, chce w końcu być pod opieką dobrego gina przez 2 lata nie znalazłam konkretnego byleby można sie wgl zapisać a nie wiaodomo kiedy to ruszy przez tego wirusa
To najlepiej zadzwonić i się zapytać, ale od koleżanek wiem, że są zapisy na pierwszorazowe wizyty, mają terminy koniec maja /początek czerwca. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanka wrote:mogłabyś mi podsać nr na tą ułańską ?
i od ktorej do ktorej można dzownić ?
61 842 08 08
501 218 181
Tu sa dwa numery najlepiej od 9 - 9:30dzwonić raczej do godzin popoludniowych, Panie ciągiem starają się odbierac , ale czasem też są dni, że kilka razy dzwonię, -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykinga25 wrote:61 842 08 08
501 218 181
Tu sa dwa numery najlepiej od 9 - 9:30dzwonić raczej do godzin popoludniowych, Panie ciągiem starają się odbierac , ale czasem też są dni, że kilka razy dzwonię,
Nawet dość szybko 18 maja 🙈kinga25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-