ciąża po pierwszym cyklu z CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny wiem że jest Was tu dużo , może któraś mi powie jak to w Waszym przypadku było ??? Ja biorę Metformax a od 1dc - 5dc mam zacząć brać clostilbegyth.. regularnie biorę również duphaston, możecie mi powiedzieć jak te leki ze sobą współgrają ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej ja jestem na pierwszym cyklu z clo wspomaganym menopurem plus pregnyl na pęknięcie plus Duphsaton w drugiej fazie, leki przyspieszyły mi owulację o 7- 8 dni, pęcherzyk urósł jeden w 10 dc miał 24 mm i następnego dnia pękł,okropny mam ten cykl od 3 dnia po owu silne bóle jajników ,przeplatane z bolami brzucha, ciąży nie ma wczorajsza beta 1,5 w 10 dp a dzisiaj rozsadza mi cycki, myślę że nikogo nie pocieszyłam
Foto_Anna lubi tę wiadomość
czekam i czekam i.........może się doczekam? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja brałam CLO i luteine w poprzednim cyklu i niestety sie nie udało, od jutra zaczynam znów romans z CLO
-
nick nieaktualnyAankia92 wrote:Dziewczyny wiem że jest Was tu dużo , może któraś mi powie jak to w Waszym przypadku było ??? Ja biorę Metformax a od 1dc - 5dc mam zacząć brać clostilbegyth.. regularnie biorę również duphaston, możecie mi powiedzieć jak te leki ze sobą współgrają ??
leki wspolgraja ok wywoluja owulke i duphaston na podtrzymanie ciazy ....jak do tego dojdzie...mi osobiscie kuracja pomogla bo byly owulki w tych trzech miesiacach ale ciazy brak... -
nick nieaktualnyJa jestem drugi cykl na CLO.
W pierwszym cyklu były 3 pęcherzyki, endometrium też ładne.
Oprócz CLO, biorę Bromergon i Duphaston w II fazie.
W pierwszym cyklu z CLO, piersi miałam bardzo ciężkie i bolące, beta najpierw wyszła 4mlU/ml a dwa dni później >1,5mlU/ml.
Teraz jestem już po owulacji, w tym cyklu wychodowałam 4 pęcherzyki, nie były równe, wszystkie pękły ale nie tego samego dnia tylko z przerwą dwudniową (tak wnioskuję po bólach jajników).
Ani razu nie mialam podanego nic na pęknięcie, same pękają.
W obu cyklach miałam po 3 monitoringi.
powodzenia!
-
hej hej ja jestem po pierwszej stymulacji clo, dodatkowo brałam bromergon 1/2 tabletki, i duphaston po owulacji, pojawiły się dwie kreski i ładny wynik bety, także dla mnie CLO to zbawienie od potwierdzenia ciąży testami biorę cały czas duphaston 2x1
Fasia, Foto_Anna, tym_janek lubią tę wiadomość