X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną ciąża po pierwszym cyklu z CLO
Odpowiedz

ciąża po pierwszym cyklu z CLO

Oceń ten wątek:
  • Maugo Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaczęłam drugi cykl z CLO ;) Biorę od 2 do 6 dc po 2 tabl. W poprzednim cyklu miałam 4 monitoringi i wykazały 3 pęcherzyki, wszystkie trzy pękły, no ale niestety się nie udało. W tym miesiącu też oczywiście monitoring.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 13:31

Endometrioza
    02.2018 - laparoskopia, usunięcie ognisk endometriozy, jajowody drożne,
    Cykl z laparoskopią szczęśliwy - 2 kreski
    Mam synka :)
  • blumchen30 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie mi czy do stymulacji CLO sa jakies przeciwskazania?
    badania hormonow w miare OK. a cykle kolo 50 dni...
    wiec szane na ciaze sa raz na dwa miesiace..porazka.
    czy w moim przypadku stymulacja jest wskazana czy nie ma podstaw medycznych?

82dox1hpk6gsfajc.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ