Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną ciąża po pierwszym cyklu z CLO
Odpowiedz

ciąża po pierwszym cyklu z CLO

Oceń ten wątek:
  • Maugo Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaczęłam drugi cykl z CLO ;) Biorę od 2 do 6 dc po 2 tabl. W poprzednim cyklu miałam 4 monitoringi i wykazały 3 pęcherzyki, wszystkie trzy pękły, no ale niestety się nie udało. W tym miesiącu też oczywiście monitoring.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 13:31

Endometrioza
    02.2018 - laparoskopia, usunięcie ognisk endometriozy, jajowody drożne,
    Cykl z laparoskopią szczęśliwy - 2 kreski
    Mam synka :)
  • blumchen30 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie mi czy do stymulacji CLO sa jakies przeciwskazania?
    badania hormonow w miare OK. a cykle kolo 50 dni...
    wiec szane na ciaze sa raz na dwa miesiace..porazka.
    czy w moim przypadku stymulacja jest wskazana czy nie ma podstaw medycznych?

82dox1hpk6gsfajc.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ