Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybird:) wrote:
    Hej Laseczki. Mam nadzieje ze weekend miło wam minął.
    Ja przyszłam po jakiegoś kopa. Od piątku mam dola ze nic z tego. Bać sie zaczynam kiedy w ogole sie uda myslalam ze nie będę miec takich stanów a widze ze jednak walka to walka
    Tłumacz sobie ze to juz bliźej niz dalej wiec trzeba dzialac.Pamietaj ze pozytywne mysli szybciej zblizają nas do celu

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby dzis jutro i środę przeżyć. Choć jutro mam dość duzo zajęć a środa pakowanie potem na wyjezdzie myślec nie będę. Żebym chociaż wiedziała kiedy ta @ ma przyjść

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki. Mam nadzieje ze weekend miło wam minął.
    Ja przyszłam po jakiegoś kopa. Od piątku mam dola ze nic z tego. Bać sie zaczynam kiedy w ogole sie uda myslalam ze nie będę miec takich stanów a widze ze jednak walka to walka

Najważniejsze, to się nie poddawać głowa do góry. Nie w tym to w następnym się musi udać. Myśl pozytywnie napewno doczekasz się upragnionego maleństwa czego życzę Ci z całego serca :)

Ladybird:) lubi tę wiadomość

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby dzis jutro i środę przeżyć. Choć jutro mam dość duzo zajęć a środa pakowanie potem na wyjezdzie myślec nie będę. Żebym chociaż wiedziała kiedy ta @ ma przyjść
    Na swieta do domu?

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlcIa widocznie są powody dla których nie musisz brać nic prócz clo także luz.Ja się staram juz ponad rok,mam 6 stymulacji za sobą i jestem świeżo po laparoskopii która bardzo mi poprawiła wszystko i teraz jak to lekarz powiedział musze szybko zajść wiec pewnie dlatego ta stymulacja taka z grubej rury,żeby po prostu zwiększyć szanse i żeby udało się wtedy kiedy są na to naprawdę dobre warunki;)

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)

Wysłany: 21 marca 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybird nie załamuj się, ja też widzę jaka to jest walka i jakie nerwy,nie tylko dla mnie ale i dla męża... kiedyś mi znajoma powiedziała ze małe dziecko w domu to próba dla małżeństwa a ja sobie pomyślałam wtedy ze takie starania tez są proba,bo to nerwy itp itd,to że musisz wtedy i wtedy na zawołanie tez nie jest dla każdego komfortowe, po to tu się skupiamy żeby się wspierać! ! Więc uszy do góry! !

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zaprzeczam ze to trudny sprawdzian dla nas wszystkich,presja i termin serduszkowania ech,nie kryje ze czesto nie mam ochoty ale poprostu trzeba.Czego nie robi sie by wreszcie sie udalo.Choc pozytywne myslenie ułatwia mi w te dni troche cieszyc sie zblizeniami

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Olcia1988 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja niestety tez mam topór nad glowa w postaci SM i bycia w grupie osob narazonych na raka piersi i narzadow rodnych. Po histeroskopii teraz mam 4cykl i pani dr tez chce zebym szybko zaszla bo leki jakie michce prewencyjnie dac dzialaja tez antykoncepcyjnie

nowy początek 12-2015
    03-2016 pierwszy cykl z Clo
    04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
    05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he ,Madzia napisała ze zaczęla wczoraj clo...i od razu oznajmiła ze jest w pierwszym tygodniu ciàźy.
    Czyli ja równiez zaczèlam pierwszy tydzien ciązy.
    Od dzis przyjscie @ to pierwszy tydzien ciazy ha ha☺☺☺☺
    Czyz nie brzmi to cudownie??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 11:48

poziomkowa lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • atena87 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uszy do góry!!! nasze dzieci nie chcą mieć znerwicowanych i zestresowanych matek!!!

Co ma być to będzie!!! I już!!! :) jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
  • Olcia1988 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Jagna to ja dzis koncze 2tc :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 11:56

nowy początek 12-2015
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia1988 wrote:
    Hehe Jagna to ja dzis koncze 2tc :-D
    To bardzo ci kochana gratuluje,wazny tydzien ci sie zaczyna☺☺

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Olcia1988 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom. Teraz to tylko pelen luz i zero stresow. Lezec i pachniec pozwalac sie zadomowic fasolce :-D

nowy początek 12-2015
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Na swieta do domu?
    Nie pod palmę :) bo mam tez 30 stke wiec tli prezent troche choć wolałabym 2 kreski

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • atena87 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pod palmę :) bo mam tez 30 stke wiec tli prezent troche choć wolałabym 2 kreski

Oooo Kochana to wypoczniecie, wygrzejecie się, zdystansujecie się od wszystkiego i wszystkich, naładujecie akumulatory i jak wrócicie to się zacznie dziać magia! Życzę Wam tego z całego serca!

Ladybird:) lubi tę wiadomość

Co ma być to będzie!!! I już!!! :) jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!

Wysłany: 21 marca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie że na parentingu znalazłam artykuł o owulacji i zapłodnieniu u autorka określa moment owulacji jako 2 tydzień ciazy:))) i pisze np. Ze owulacja następuje w 2 tygodniu ciąży i ze wtedy trzeba współżyć i na początku myślałam że to pomyłka ale cały artykuł jest tak napisany wiec hahaha może chodzi o to żeby w głowie mieć już ten 2 tydzień ciąży bo wiadomo jak ważna jest głowa:)

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Olcia1988 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze tu chodzi o to ze nawet jak pójdziesz do lekarza i on ci otwierdzi ciaze to nie liczy jej od owulacji tylko od poczatku cyklu ;-) ale podoba mi sie to myslenie

nowy początek 12-2015
  • agnes87 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dzisiaj 8dpo i powoli zaczynam odliczanie do testowania. Znalazłam sposób by trochę czymś innym zaplątać sobie głowę i czytam sobie w necie o znaczeniu imion. Jest tyle pięknych imion, że ciężko się zdecydować na jedno. Może zajęcie to nie odbiega zbytnio od tematyki dziecka, ale mi przynajmniej pozwala zapomnieć na chwilę o tym czy przyjdzie @ czy nie.
    Postanowiłam też się wziąść za siebie i trochę schudnąć, co przy Hashimoto jest nie lada wyzwaniem. Jeszcze rok temu biegałam,ale przestałam ze względu na starania - jednak nie wiem czy nie wrócić do tej dyscypliny.
    A wy co ćwiczycie dziewczyny? Czy cały czas na siebie uważacie, czy może tylko podczas okresu okołoowulacyjnego ćwiczycie mniej?

• Olcia1988 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnes kiedy zamierzasz testowac?

Ja akurat nic nie cwicze bo leniuch jestem. Staram sie za to zdrowo odżywiać. W zeszlym roku udalo mi sie 10kg zrzucic i moja dr nie mowi juz nic na temat wagi. Chociaz nie przecze ze jeszcze z 15kg przydaloby sie zrzucić.

nowy początek 12-2015
  • agnes87 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia1988 wrote:
    Agnes kiedy zamierzasz testowac?

Jeśli moja temperatura nie spadnie w piątek to wtedy będę testować.

‹‹ 1390 1391 1392 1393 1394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ