CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladybird:) wrote:Hej Laseczki. Mam nadzieje ze weekend miło wam minął.
Ja przyszłam po jakiegoś kopa. Od piątku mam dola ze nic z tego. Bać sie zaczynam kiedy w ogole sie uda myslalam ze nie będę miec takich stanów a widze ze jednak walka to walkaAntoś IVF,Julisia natural
-
Ladybird:) wrote:Hej Laseczki. Mam nadzieje ze weekend miło wam minął.
Ja przyszłam po jakiegoś kopa. Od piątku mam dola ze nic z tego. Bać sie zaczynam kiedy w ogole sie uda myslalam ze nie będę miec takich stanów a widze ze jednak walka to walka
Najważniejsze, to się nie poddawać głowa do góry. Nie w tym to w następnym się musi udać. Myśl pozytywnie napewno doczekasz się upragnionego maleństwa czego życzę Ci z całego sercaLadybird:) lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
OlcIa widocznie są powody dla których nie musisz brać nic prócz clo także luz.Ja się staram juz ponad rok,mam 6 stymulacji za sobą i jestem świeżo po laparoskopii która bardzo mi poprawiła wszystko i teraz jak to lekarz powiedział musze szybko zajść wiec pewnie dlatego ta stymulacja taka z grubej rury,żeby po prostu zwiększyć szanse i żeby udało się wtedy kiedy są na to naprawdę dobre warunki;)
-
Ladybird nie załamuj się, ja też widzę jaka to jest walka i jakie nerwy,nie tylko dla mnie ale i dla męża... kiedyś mi znajoma powiedziała ze małe dziecko w domu to próba dla małżeństwa a ja sobie pomyślałam wtedy ze takie starania tez są proba,bo to nerwy itp itd,to że musisz wtedy i wtedy na zawołanie tez nie jest dla każdego komfortowe, po to tu się skupiamy żeby się wspierać! ! Więc uszy do góry! !
-
Nie zaprzeczam ze to trudny sprawdzian dla nas wszystkich,presja i termin serduszkowania ech,nie kryje ze czesto nie mam ochoty ale poprostu trzeba.Czego nie robi sie by wreszcie sie udalo.Choc pozytywne myslenie ułatwia mi w te dni troche cieszyc sie zblizeniamiAntoś IVF,Julisia natural
-
Ania ja niestety tez mam topór nad glowa w postaci SM i bycia w grupie osob narazonych na raka piersi i narzadow rodnych. Po histeroskopii teraz mam 4cykl i pani dr tez chce zebym szybko zaszla bo leki jakie michce prewencyjnie dac dzialaja tez antykoncepcyjnienowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
He he ,Madzia napisała ze zaczęla wczoraj clo...i od razu oznajmiła ze jest w pierwszym tygodniu ciàźy.
Czyli ja równiez zaczèlam pierwszy tydzien ciązy.
Od dzis przyjscie @ to pierwszy tydzien ciazy ha ha☺☺☺☺
Czyz nie brzmi to cudownie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 11:48
poziomkowa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ladybird:) wrote:Nie pod palmę
bo mam tez 30 stke wiec tli prezent troche choć wolałabym 2 kreski
Oooo Kochana to wypoczniecie, wygrzejecie się, zdystansujecie się od wszystkiego i wszystkich, naładujecie akumulatory i jak wrócicie to się zacznie dziać magia! Życzę Wam tego z całego serca!Ladybird:) lubi tę wiadomość
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
Wiecie że na parentingu znalazłam artykuł o owulacji i zapłodnieniu u autorka określa moment owulacji jako 2 tydzień ciazy:))) i pisze np. Ze owulacja następuje w 2 tygodniu ciąży i ze wtedy trzeba współżyć i na początku myślałam że to pomyłka ale cały artykuł jest tak napisany wiec hahaha może chodzi o to żeby w głowie mieć już ten 2 tydzień ciąży bo wiadomo jak ważna jest głowa:)
-
Mysle ze tu chodzi o to ze nawet jak pójdziesz do lekarza i on ci otwierdzi ciaze to nie liczy jej od owulacji tylko od poczatku cyklu
ale podoba mi sie to myslenie
nowy początek 12-2015
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Mam dzisiaj 8dpo i powoli zaczynam odliczanie do testowania. Znalazłam sposób by trochę czymś innym zaplątać sobie głowę i czytam sobie w necie o znaczeniu imion. Jest tyle pięknych imion, że ciężko się zdecydować na jedno. Może zajęcie to nie odbiega zbytnio od tematyki dziecka, ale mi przynajmniej pozwala zapomnieć na chwilę o tym czy przyjdzie @ czy nie.
Postanowiłam też się wziąść za siebie i trochę schudnąć, co przy Hashimoto jest nie lada wyzwaniem. Jeszcze rok temu biegałam,ale przestałam ze względu na starania - jednak nie wiem czy nie wrócić do tej dyscypliny.
A wy co ćwiczycie dziewczyny? Czy cały czas na siebie uważacie, czy może tylko podczas okresu okołoowulacyjnego ćwiczycie mniej? -
Agnes kiedy zamierzasz testowac?
Ja akurat nic nie cwicze bo leniuch jestem. Staram sie za to zdrowo odżywiać. W zeszlym roku udalo mi sie 10kg zrzucic i moja dr nie mowi juz nic na temat wagi. Chociaz nie przecze ze jeszcze z 15kg przydaloby sie zrzucić.nowy początek 12-2015
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia