CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga40 wrote:Witajcie. U mnie piękne słońce świeci, aż miło. Gorzej ze mną, bo raczej nici z testowania, bo brzuch od ranka boli jak na @. No trudno, nie teraz to następnym razem już musi się udać. Miłego dnia dziewczynkiAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:To pójdziesz łeb w łeb ze mną,pojutrze biore clo....no wlasnie sama teraz nie wiem czy lepiej wziąc 3dc czy 4 dc bo ostatnio lekarz kazał 4dc a teraz 3dc a monit w ten sam dzien 11-12dc.Mam dylemat czy go podłuchac czy raczej swej intuicji i wziśc jsk za pierwszym razem 4dc.
A jak długie masz cykle? Ja mam co 30 dni i mi lekarz kazał brać od 2 dc.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:Ja równo 30 dni po poronieniu dostałam @ i ból był delikatny. Każda z nas jest inna i inaczej to przechodzi. Moje poronienie było chybione i musieli mi je wywoływać a potem łyżeczkowac.Antoś IVF,Julisia natural
-
Kinga40 wrote:A jak długie masz cykle? Ja mam co 30 dni i mi lekarz kazał brać od 2 dc.
Ale skoro do ovu 14 i po ovu 14 to daje 28dni☺Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Ja naturalnie poroniłam wiec samo ale długo znowu plamiłam.Ech,wazne ze to juz za mnà i wrociłam do normalnosci.Mam tylko nadzieje ze cos urosnie,choc jeden pièkny jajec...zamierzam go w sobote poswięcic ☺☺☺oby kolejne swieta dobrze na to wpłynęły
-
nick nieaktualny
-
Ania to my prawie w jednym czasie bedziemy testowac
ja juz dzis od eana czuje ze idzie owu. Bebzun wzdety pobolewa po bokach
nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
OlcIa tez masz 14 dc? No to faktycznie idziemy łeb w łeb, choc ja owu juz miałam bo w 11 dc pęcherzyki były już spore po 21 mm wiec lekarz odrazu zalecił zastrzyk
-
Dokladnie 14dc. Ja w 10dc mialam 10 i 16mm.
Jutro ide drugi raz. Niestety dzis nie mam możliwości isc.u mnie nie ma generalnie problemu z owu. Dali mi clo zeby te moje jajca troche podrasowac. O zastrzykach nikt nic nie mowilnowy początek 12-2015
Mnie te zastrzyki przerażają. Jak sobie pomyślę to już mi słabo ale w tym wypadku to wszystko byle do celu... Mam nadzieję że moje jajeczka pękają same
Wiem że w sierpniu pękło samo potwierdziło to usg, więc może to utrzymujący się trend
Więc teraz byleby być drożnym
Nie wiem jak to jest ale ja zawsze czuje tylko prawy jajnik... i wiem że jak go nie czuje to jest lipa i cykle trwają po 55 dni... więc wnioskuje że wtedy jest czas tego lewo a on jest chyba leniwy... a może nie działający
ale spoko spoko bo skoro samoloty latają na jednym silniku i ja dam radę
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
Ja tez zwykle z prawego owuluje. Raz w roku zdarzy sie owulacja z lewego ale jest tak strasznie bolesna ze szok. Na usg wyglada tak jakby byl jak to powiedzial lekarz "scisniety".nowy początek 12-2015
atena87 wrote:Mnie te zastrzyki przerażają. Jak sobie pomyślę to już mi słabo ale w tym wypadku to wszystko byle do celu... Mam nadzieję że moje jajeczka pękają same
Wiem że w sierpniu pękło samo potwierdziło to usg, więc może to utrzymujący się trend
Więc teraz byleby być drożnym
Nie wiem jak to jest ale ja zawsze czuje tylko prawy jajnik... i wiem że jak go nie czuje to jest lipa i cykle trwają po 55 dni... więc wnioskuje że wtedy jest czas tego lewo a on jest chyba leniwy... a może nie działający
ale spoko spoko bo skoro samoloty latają na jednym silniku i ja dam radę
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ladybird:) wrote:Hej Laseczki. Mam nadzieje ze weekend miło wam minął.
Ja przyszłam po jakiegoś kopa. Od piątku mam dola ze nic z tego. Bać sie zaczynam kiedy w ogole sie uda myslalam ze nie będę miec takich stanów a widze ze jednak walka to walka
Hej nie dawaj się! masz cel i to jest najważniejsze, robisz wszystko co możesz aby go osiągnąć i kiedyś się uda. Pamiętaj nastawienie jest najważniejsze!!! Wszyscy sportowcy-biegacze stając na starcie i wierzą że będą pierwsi na mecie, inaczej by nie startowali a wiadomo że wygrywa tylko jeden... Kiedyś i Ty wygrasz!
Tylko się nie poddawaj, nigdy w życiu!Ladybird:) lubi tę wiadomość
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!