CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Ja pierwszy raz w życiu zrobiłam test 11 dpo ze względu na ten progesteron 32.5 i dupa. 1 krecha. Ile trzeba jeszcze czekać? skąd brać sił?
i dlatego ja żadnych testów kreskowych nie robię, szamaństwo jakieś (hihihi, oczywiście jak się je robi przed spodziewanych terminem @)
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:i dlatego ja żadnych testów kreskowych nie robię, szamaństwo jakieś (hihihi, oczywiście jak się je robi przed spodziewanych terminem @)
-
roma wrote:Jakie to szczęście, że mam tu całodobowe bo bym chyba hopla dostała do jutra. Trzymam kciuki mamakejti.
Mój wynik 17.3. Jak na 10 dpo to chyba w sam raz. Oczywiście powinnam była poczekać 14 dpo żeby wynik był jednoznaczny ale ja z tych, co w gorącej wodzie kąpaneroma lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:tylko nie z założonymi rękami (nogami)
Aniu na pewno będziesz mamą, tak czy inaczej, prędzej czy później.
-
mamakejti wrote:Roma! Ale czad! Naprawdę mocno trzymam kciuki!
Ja po 16 też spuścisłam krew na betę, ale wyniki mogą być dopiero jutro, będę monitorowała system;) sikańca nie robiłam, wolę walnąć z grubej rury i się nie łudzić ani zastanawiać, ma być konkret już bo niepewności nie zniosę!!!!!!
Angie31 - a Ty Droga z fusików wróżysz czy może jakiś inny modus operandi?
Ale zrobiło się HOT na wątku, hohohohohohmamakejti lubi tę wiadomość
-
Mamakejt gratulacje, wszystko będzie pięknie Zobaczysz!!!!ohh aż miło jak tu pozytywnie
a mówiłam rano że ten dzień Będzie POZYTYWNY
mamakejti lubi tę wiadomość
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
Mamakejti super. Teraz trzymam kciuki za przyrost bety i szczęśliwa ciążę
. I prosimy wiruski dla nas.
Oj zrobiło się bardzo gorącomamakejti lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
ana1122 wrote:Może I kiedyś Będę. 3 Lata to jednak długo I 1% szans na naturalna ciążę. Ale nadzieja umiera ostatnia
Aniu, a IUI już wypróbowałaś? Myśmy z małżem "położyli lachę" na naturalsa, naturalny sex tylko dla przyjemności, a zapłodnienie i podrasowanie nasion zostawiliśmy fachowcom
Mąż bierze Profertil, cholernie drogie toto, ale ma dobre wyniki z badan klinicznych, może to nam tez pomogło?
kurde, piszę jakbym była w ciąży, a przeciez jeszcze nie wiem na pewno...ześwirować możńa"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Jagienko, łap ile się da
wysyłam Wam Dziewczynki całe armie wirusków ciążowych, choć jeszcze bardzo nieśmiało. Kobiety często tak wczesne ciąże tracą nawet o nich nie wiedząc. Ale staram się myśleć pozytywnie
Wedmoczka lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
mamakejti wrote:Aniu, a IUI już wypróbowałaś? Myśmy z małżem "położyli lachę" na naturalsa, naturalny sex tylko dla przyjemności, a zapłodnienie i podrasowanie nasion zostawiliśmy fachowcom
Mąż bierze Profertil, cholernie drogie toto, ale ma dobre wyniki z badan klinicznych, może to nam tez pomogło?
kurde, piszę jakbym była w ciąży, a przeciez jeszcze nie wiem na pewno...ześwirować możńaA potem będziemy równo rosnąć i rodzić w podobnym terminie
Amen.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
mamakejti wrote:Aniu, a IUI już wypróbowałaś? Myśmy z małżem "położyli lachę" na naturalsa, naturalny sex tylko dla przyjemności, a zapłodnienie i podrasowanie nasion zostawiliśmy fachowcom
kurde, piszę jakbym była w ciąży, a przeciez jeszcze nie wiem na pewno...ześwirować możńa -
roma wrote:Jagna! Ty kupuj wygodne buty na tą drogę do Częstochowy, bo niezły wysyp się tu szykuje. Chociaż Ty też zaraz będziesz w ciąży więc na piechotę raczej nie będzie Ci wolno taki kawał iść
Cóż... Trzeba będzie pociągami się tam zjechać...
-
ana1122 wrote:U nas lekarz powiedziała że aby in vitro wchodzi w grę
taaak, mi na pierwszej wizycie też tak lekarz powiedział...może spróbujcie pokarmić plemniki jakąś dobrą paszą i podejdźcie do IUI, ja właśnie wyszłam z założenia, że będę wyczerpywać możliwości po kolei...."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Hej dziewczyny, to mój pierwszy wpis, czytam forum już od jakiegoś czasu.
Byłam dziś na USG, to mój 13dc - mam dwa pęcherzyki, większy ma 16mm, endo 11mm - cykle mam zwykle 30dniowe. Niestety ze względu, że mój partner często przebywa za granicą serduszkowanie mamy utrudnione. Dopiero badam swój cykl tzn mierze temp i kupiłam testy owulacjne.
Mam pytanie, czy jeżeli pęcherzyk będzie miał powyżej 20mm i nie pęknie. Ja nie mam stymulowanego cyklu, nie biore CLO, jeśli poprosze gina o sam pregnyl to zgodzi się mi go podać? Chodzi mi o to, że niestety z partnerem widujemy się głównie jak akurat ma delegacje, ale obydwoje chcielibyśmy szkraba. Może być taka sytuacja z moich wyliczeń, że owulacja nastąpi kiedy on może już wyjeżdżać jeśli pęcherzyk będzie rósł 1-2mm na dobę. Jestem już po jednym poronieniu w 7tyg.
Proszę kochane o odpowiedź. -
Witaj Collea, czuj się swobodnie w naszej wesołej gromadce!
Moim zdaniem lekarz może potraktować Twoje podejście trochę życzeniowo, tzn. że bez wskazań medycznych chcesz zastrzyk z hormonów. I miałby podstawę, żeby Ci odmówić.
Poczytaj może jak wspomóc pęcherzyk w pęknięciu, ciepła kąpiel, wysiłek fizyczny...spróbujcie też trochę dopasować Wasze plany do Twojego cyklu, choćby 2-3 cykli...
mądrzejszej rady nie mam;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
A ja wam kochane dziewczyny wszystkim życzę aby wam Bozia w dzieciach wynagrodzila wasze starania, cierpliwość i determinację. Należy się wam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 22:23
mamakejti, Wedmoczka lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤