WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze miałam max 6,9 mm w 11-12 dc,dopiero po laparo zaczęło normalnie rosnąć :) chyba że to jeszcze kwestia oeparolu,ovarinu,castagnusa i lecytyny:) hihi

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Jagna Macierzyństwo jest na bialopradnickiej,to prawie ściśle centrum,choć nie do konca moje okolice wiec moze fsktycznie jeet barfziej na uboczu,ale fajnie ze macie dobry dojazd:)
    Ja jutro do mojej idę na 15:30 i w związku z tym musze wyjść z.pracy o 14,bo to szczyt korków w Krk może być a moja klinika jest akurat w newralgicznym punkcie
    Tak,co do godzin funkconowania kliniki nie mam zastrzezen,nawet w sobote otwarte no i w niedziele mają dyzury,do mojego doktorka na razie tez nie mam nic i ten dojazd nie jest uciàzliwy jak na Krk.
    Powiem ci ze gdy wybierałam klinike z poczatku sugerowałam sie opiniami ogólnie ale wszystkie miały negatywy i pozytywy,dlatego zaczęlam sledzic opinie,wyksztalcenie i doswiadczenie o lekarzach i wypadlo na tego lekarza,dlatego jestem w tej klinice a nie innej.
    Bede trzymac kciuki,kurcze juz jutro piàtek jak to szybko zleciało.Ja juz tydzien po monitoringu,najwczesniej za 8 dni moge testowac ale jak na razie trzymam sie planu

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Dzień dobry wszystkim dzielnym Paniom!
    Życzę dobrego dnia, u mnie jeszcze słońce.....
    U mnie tez słonce,deszcz dopiero na jutro zapowiadają

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Angie, już zatęskniłam;) Dziękuję, za pierwsze miejsce, ale Jagna i Kinga są prze de mną, o kilka przytulanek;)
    Angie a co u Ciebie? do raportu proszę!

Nie wazne miejsce,kolejnosc,wazna jest lista kwietniowa.
    Fajnie by bylo gdyby kazda ustawila sobie suwaczek jak ja o testowaniu albo przynajmniej wpisac aktualny status zeby nie pytac non stop kiedy testuje kiedy monit kiedy hsg czy inne.

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Właśnie podejrzałam moje wyniki
    LH-6,57
    Estradiol - 383
    hmmmm, chyba jajo i endometrium piękne po Gonalu, obstawiam, że na IUI zaproszą nas jutro, ale po smsku do gina wszystko się wyjaśni;)
    Trzymam kciuki

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    atena87 wrote:
    Cześć Laseczki aleeeee nadziergałyście tematu, noooo nie nadrobię :P Wpadłam życzyć Wam dobrego, owocnego i pozytywnego dnia! :) Kibicuje Waszej liście mam nadzieję że wszystkim się uda!!! Ja jestem dziś jestem w 5dc i startuje z CLO (podejście nr 2) więc trzymajcie kciukasy. Ja na tą magiczną listę się nie załapię bo będę testowała już w maju :)Ejj będzie mi tu smutno samej, więc wpadajcie czasem ;)
    Z pewnoscią nie bedziesz sama,nie wszystkim nam sie poszczèsci choc dobrze by bylo gdybysmy przeniosly sie wszystkie na niebieskà strone

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • atena87 Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna my się tam przeniesiemy ;) na każdego przyjdzie pora!!! Ja w to bardzo bardzo bardzo wierzę

Co ma być to będzie!!! I już!!! :) jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
  • Olcia1988 Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry z rana. Ja dzis jakas polamana jestem. Jakbym mega zakwasy miala tyle ze bez ćwiczeń. Masakra.

nowy początek 12-2015
    03-2016 pierwszy cykl z Clo
    04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
    05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ammmmmm wróżka nadchodzi. Pełna gotowość. Baczność dziewczęta ustawić się w szeregu wypiąc pierś (nawet jak bolą ) i brzuch (a co tam niedługo wam i tak urośnie )
    Kolejno odlicz która gotowa do testowania za ok 14 dni!
    1. Mamakejti
    2.Jagna 75
    3. Ladybird:)
    4. Biedronka
    5.AniaStaraczka85
    6.Wedmoczka
    7.Kinga 40
    8.Marti2015
    9
    10.
    Kogo pominęłam niech skopiuje i dopisze tylko nie dopisujcie się w oddzielnych komentarzach bo sie bałagan zrobi a ja nie ogarnę tematu.
    Dziewczynki robi się nas coraz mniej to wspaniałe nowiny. Trzeba dopingować Was bo wiem jakie ciężkie brzemie nosicie. Ale uda się. Wam wszystkim! Wiem bo to piszę hihihi naprawdę!

Jagna 75, mamakejti, Biedronka7 lubią tę wiadomość

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Angie, już zatęskniłam;) Dziękuję, za pierwsze miejsce, ale Jagna i Kinga są prze de mną, o kilka przytulanek;)
    Angie a co u Ciebie? do raportu proszę!

Na kolejność nie patrz kochana ja się tym nie sugerowałam.
    Raport - u mnie dupa blada :-)

Niedługo luby ma wizytę u androloga ale powinien oddać krew 2tyg przed wizytą i tego nie zrobił bo strasznie chorowalismy i skończyło się na antybiotykach. To pewnie wyniki byłyby jeszcze gorsze chociaż już chyba gorzej być nie może. Pogodziłam się ze swoim losem. Wiem że może to potrwać nawet lata. Jeśli chodzi o mnie to jakoś ten cykl będzie chyba bezowulacyjny lub z bardzo późną owulka bo wogole nie czuję jajników. Jestem już w 3 cyklu bez stymulacji i chyba moje jajcory przypomniały sobie o PCOS. Sie zmęczyły chyba tą produkcją i teraz poszły na urlop.

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • Misia 69 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    Ammmmmm wróżka nadchodzi. Pełna gotowość. Baczność dziewczęta ustawić się w szeregu wypiąc pierś (nawet jak bolą ) i brzuch (a co tam niedługo wam i tak urośnie )
    1. Mamakejti
    2.Jagna 75
    4. Biedronka
    5.AniaStaraczka85
    6.Wedmoczka
    7.Kinga 40
    8.Marti2015
    9 Misia69
    10.
    Kogo pominęłam niech skopiuje i dopisze tylko nie dopisujcie się w oddzielnych komentarzach bo sie bałagan zrobi a ja nie ogarnę tematu.
    Dziewczynki robi się nas coraz mniej to wspaniałe nowiny. Trzeba dopingować Was bo wiem jakie ciężkie brzemie nosicie. Ale uda się. Wam wszystkim! Wiem bo to piszę hihihi naprawdę!
    Dopisalam sie bo juz lista sie kończy:)

Angie 31 lubi tę wiadomość

f2w33e3k5idkv34t.png
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • doty22 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    1. Mamakejti
    2.Jagna 75
    4. Biedronka
    5.AniaStaraczka85
    6.Wedmoczka
    7.Kinga 40
    8.Marti2015
    9
    10.
    Ja też bym chciała. Ovu była we wtorek. W niedzielę było przytulanko, a potem mój dostał gorączki :-(
    Chyba z cyklu nici :-( on chory był a ja teraz leżę z gorączką.

Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
    Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
    Szósta ciąża w toku
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    atena87 wrote:
    Jagna my się tam przeniesiemy ;) na każdego przyjdzie pora!!! Ja w to bardzo bardzo bardzo wierzę
    Ja tez,jesli nie teraz to z pewnoscią w tym roku jeszcze

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    Na kolejność nie patrz kochana ja się tym nie sugerowałam.
    Raport - u mnie dupa blada :-)

Niedługo luby ma wizytę u androloga ale powinien oddać krew 2tyg przed wizytą i tego nie zrobił bo strasznie chorowalismy i skończyło się na antybiotykach. To pewnie wyniki byłyby jeszcze gorsze chociaż już chyba gorzej być nie może. Pogodziłam się ze swoim losem. Wiem że może to potrwać nawet lata. Jeśli chodzi o mnie to jakoś ten cykl będzie chyba bezowulacyjny lub z bardzo późną owulka bo wogole nie czuję jajników. Jestem już w 3 cyklu bez stymulacji i chyba moje jajcory przypomniały sobie o PCOS. Sie zmęczyły chyba tą produkcją i teraz poszły na urlop.
    Wyniki najwyzej dowieziecie a swoimi jajnikami sie nie przejmuj one sibie tam cichutko pracują.
    Ja w tym cyklu swoich tez nie czułam,tylko po zastrzyku wariowaly jeden dzien i potem znów spokój.
    To mój drugi cykl z clo,ovitrelle i dupkiem i jak na razie bezobjawowo prawie a pierwszy cykl zupelnie inny

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybird:) wrote:
    Dzień dobry ;)
    Witaj słonce :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

szkoda ze nie mam spódnic z wymienionych kolorów...inspiracja jak nic wolałabym od razu zielona oczywiście :)

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doty22 wrote:
    Ja też bym chciała. Ovu była we wtorek. W niedzielę było przytulanko, a potem mój dostał gorączki :-(
    Chyba z cyklu nici :-( on chory był a ja teraz leżę z gorączką.
    Moze nic straconego :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 napisała:

1. Mamakejti
    2.Jagna 75
    4. Biedronka
    5.AniaStaraczka85
    6.Wedmoczka
    7.Kinga 40
    8.Marti2015
    9 Misia69
    10.Doty22

Ale sie nazbierało,trzeba cyferki dopisac :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:50

doty22 lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    Dzień dobry wszystkim :)

szkoda ze nie mam spódnic z wymienionych kolorów...inspiracja jak nic wolałabym od razu zielona oczywiście :)
    Moze pora na zakupy :-)

Wedmoczka lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
‹‹ 1483 1484 1485 1486 1487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ