CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Zawsze miałam max 6,9 mm w 11-12 dc,dopiero po laparo zaczęło normalnie rosnąć
chyba że to jeszcze kwestia oeparolu,ovarinu,castagnusa i lecytyny:) hihi
-
AniaStaraczka85 wrote:Jagna Macierzyństwo jest na bialopradnickiej,to prawie ściśle centrum,choć nie do konca moje okolice wiec moze fsktycznie jeet barfziej na uboczu,ale fajnie ze macie dobry dojazd:)
Ja jutro do mojej idę na 15:30 i w związku z tym musze wyjść z.pracy o 14,bo to szczyt korków w Krk może być a moja klinika jest akurat w newralgicznym punkcie
Powiem ci ze gdy wybierałam klinike z poczatku sugerowałam sie opiniami ogólnie ale wszystkie miały negatywy i pozytywy,dlatego zaczęlam sledzic opinie,wyksztalcenie i doswiadczenie o lekarzach i wypadlo na tego lekarza,dlatego jestem w tej klinice a nie innej.
Bede trzymac kciuki,kurcze juz jutro piàtek jak to szybko zleciało.Ja juz tydzien po monitoringu,najwczesniej za 8 dni moge testowac ale jak na razie trzymam sie planuAntoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Angie, już zatęskniłam;) Dziękuję, za pierwsze miejsce, ale Jagna i Kinga są prze de mną, o kilka przytulanek;)
Angie a co u Ciebie? do raportu proszę!
Nie wazne miejsce,kolejnosc,wazna jest lista kwietniowa.
Fajnie by bylo gdyby kazda ustawila sobie suwaczek jak ja o testowaniu albo przynajmniej wpisac aktualny status zeby nie pytac non stop kiedy testuje kiedy monit kiedy hsg czy inne.Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Właśnie podejrzałam moje wyniki
LH-6,57
Estradiol - 383
hmmmm, chyba jajo i endometrium piękne po Gonalu, obstawiam, że na IUI zaproszą nas jutro, ale po smsku do gina wszystko się wyjaśni;)Antoś IVF,Julisia natural
-
atena87 wrote:Cześć Laseczki aleeeee nadziergałyście tematu, noooo nie nadrobię
Wpadłam życzyć Wam dobrego, owocnego i pozytywnego dnia!
Kibicuje Waszej liście mam nadzieję że wszystkim się uda!!! Ja jestem dziś jestem w 5dc i startuje z CLO (podejście nr 2) więc trzymajcie kciukasy. Ja na tą magiczną listę się nie załapię bo będę testowała już w maju :)Ejj będzie mi tu smutno samej, więc wpadajcie czasem
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dzien dobry z rana. Ja dzis jakas polamana jestem. Jakbym mega zakwasy miala tyle ze bez ćwiczeń. Masakra.
nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Ammmmmm wróżka nadchodzi. Pełna gotowość. Baczność dziewczęta ustawić się w szeregu wypiąc pierś (nawet jak bolą ) i brzuch (a co tam niedługo wam i tak urośnie )
Kolejno odlicz która gotowa do testowania za ok 14 dni!
1. Mamakejti
2.Jagna 75
3. Ladybird:)
4. Biedronka
5.AniaStaraczka85
6.Wedmoczka
7.Kinga 40
8.Marti2015
9
10.
Kogo pominęłam niech skopiuje i dopisze tylko nie dopisujcie się w oddzielnych komentarzach bo sie bałagan zrobi a ja nie ogarnę tematu.
Dziewczynki robi się nas coraz mniej to wspaniałe nowiny. Trzeba dopingować Was bo wiem jakie ciężkie brzemie nosicie. Ale uda się. Wam wszystkim! Wiem bo to piszę hihihi naprawdę!Jagna 75, mamakejti, Biedronka7 lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
mamakejti wrote:Angie, już zatęskniłam;) Dziękuję, za pierwsze miejsce, ale Jagna i Kinga są prze de mną, o kilka przytulanek;)
Angie a co u Ciebie? do raportu proszę!
Na kolejność nie patrz kochana ja się tym nie sugerowałam.
Raport - u mnie dupa blada
Niedługo luby ma wizytę u androloga ale powinien oddać krew 2tyg przed wizytą i tego nie zrobił bo strasznie chorowalismy i skończyło się na antybiotykach. To pewnie wyniki byłyby jeszcze gorsze chociaż już chyba gorzej być nie może. Pogodziłam się ze swoim losem. Wiem że może to potrwać nawet lata. Jeśli chodzi o mnie to jakoś ten cykl będzie chyba bezowulacyjny lub z bardzo późną owulka bo wogole nie czuję jajników. Jestem już w 3 cyklu bez stymulacji i chyba moje jajcory przypomniały sobie o PCOS. Sie zmęczyły chyba tą produkcją i teraz poszły na urlop.
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Ammmmmm wróżka nadchodzi. Pełna gotowość. Baczność dziewczęta ustawić się w szeregu wypiąc pierś (nawet jak bolą ) i brzuch (a co tam niedługo wam i tak urośnie )
1. Mamakejti
2.Jagna 75
4. Biedronka
5.AniaStaraczka85
6.Wedmoczka
7.Kinga 40
8.Marti2015
9 Misia69
10.
Kogo pominęłam niech skopiuje i dopisze tylko nie dopisujcie się w oddzielnych komentarzach bo sie bałagan zrobi a ja nie ogarnę tematu.
Dziewczynki robi się nas coraz mniej to wspaniałe nowiny. Trzeba dopingować Was bo wiem jakie ciężkie brzemie nosicie. Ale uda się. Wam wszystkim! Wiem bo to piszę hihihi naprawdę!
Angie 31 lubi tę wiadomość
-
Angie 31 wrote:Ammmmmm wróżka nadchodzi. Pełna gotowość. Baczność dziewczęta ustawić się w szeregu wypiąc pierś (nawet jak bolą ) i brzuch (a co tam niedługo wam i tak urośnie )
1. Mamakejti
2.Jagna 75
4. Biedronka
5.AniaStaraczka85
6.Wedmoczka
7.Kinga 40
8.Marti2015
9
10.
Dziewczynki robi się nas coraz mniej to wspaniałe nowiny. Trzeba dopingować Was bo wiem jakie ciężkie brzemie nosicie. Ale uda się. Wam wszystkim! Wiem bo to piszę hihihi naprawdę!
Chyba z cyklu nicion chory był a ja teraz leżę z gorączką.
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Angie 31 wrote:Na kolejność nie patrz kochana ja się tym nie sugerowałam.
Raport - u mnie dupa blada
Niedługo luby ma wizytę u androloga ale powinien oddać krew 2tyg przed wizytą i tego nie zrobił bo strasznie chorowalismy i skończyło się na antybiotykach. To pewnie wyniki byłyby jeszcze gorsze chociaż już chyba gorzej być nie może. Pogodziłam się ze swoim losem. Wiem że może to potrwać nawet lata. Jeśli chodzi o mnie to jakoś ten cykl będzie chyba bezowulacyjny lub z bardzo późną owulka bo wogole nie czuję jajników. Jestem już w 3 cyklu bez stymulacji i chyba moje jajcory przypomniały sobie o PCOS. Sie zmęczyły chyba tą produkcją i teraz poszły na urlop.
Ja w tym cyklu swoich tez nie czułam,tylko po zastrzyku wariowaly jeden dzien i potem znów spokój.
To mój drugi cykl z clo,ovitrelle i dupkiem i jak na razie bezobjawowo prawie a pierwszy cykl zupelnie innyAntoś IVF,Julisia natural
-
Dzień dobry wszystkim
szkoda ze nie mam spódnic z wymienionych kolorów...inspiracja jak nic wolałabym od razu zielona oczywiściePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Angie 31 napisała:
Ammmmmm wróżka nadchodzi. Pełna gotowość. Baczność dziewczęta ustawić się w szeregu wypiąc pierś (nawet jak bolą ) i brzuch (a co tam niedługo wam i tak urośnie )
1. Mamakejti
2.Jagna 75
4. Biedronka
5.AniaStaraczka85
6.Wedmoczka
7.Kinga 40
8.Marti2015
9 Misia69
10.Doty22
Ale sie nazbierało,trzeba cyferki dopisacWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:50
doty22 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural