CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ScarlettKate wrote:Witam was kochane. Czytam was regularnie. I kibicuje kazdej z was. Trzymam kciuki mocno.
Ja juz po wizycie i wszystko ok. W koncu ujrzalam swoja fasolke i serduszko. Co za uczucie.usg wskazuje na 7 tydz 2 dzień. Nast wizyta za 4tyg.
Zycze wam milego dnia -
Ja czuhe dzis caly czas delikatne skurcze jak przed @ ale do niej jeszcze czasu jest sporo. Nie wiem czy nie wypic dzis czegos rozluzniajacego? Jakies ziolka czy moze nospe na wszelki wypadwk gdyby macica bronila sie przed intruzemnowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
no właśnie ja też czuje się tak jakbym miała dostać okresu... no a gdzie do niego... doczytałam się że duphaston jest rozkurczowy więc to nie od niego...
Olcia1988 lubi tę wiadomość
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
Dziewczyny brzmi to wszystko obiecująco
do tego jeszcze wiruski
Oby czas testowania był dla wszystkich owocny o małe fasolinki
-
atena87 wrote:no właśnie ja też czuje się tak jakbym miała dostać okresu... no a gdzie do niego... doczytałam się że duphaston jest rozkurczowy więc to nie od niego...
Nic no wezme zaraz no-spe i zobaczymy. Ziolek uspokajajacych nie mammoze ciepla kapiel zeby sie rozluźnić?
nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Ja to chyba pójdę spać w końcu ostatni dzień.mojego urlopu bodaj trochę muszę pokożystać
Co ma być to będzie i już!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 14:10
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
Angie 31 wrote:Dzisiejszy to ten na samym dole z czerwoną końcówką. Cykle mam 31 dniowe ale w październiku zdarzyło mi się 46 przy stymulacji letrozolem ktory zadziałał dopiero z opóźnieniem i wtedy ovu miałam w 31dc ale do tej pory to tak od 29-32 .Też bardzo żałuję że nie mam możliwości tej bety dużo lepsze to niż zabawa z testami przynajmniej w moim przypadku
To by się zgadzało, owu w 18dc. Jeśli to nie ciaża, to muszą być inne przyczyny, że wychodzi ta krecha, no bo ona jest widoczna, zwłaszcza na clearblue. Powiedz może o tym lekarzowi. Zwłaszcza, że pisałaś że to już nie pierwszy raz. I jeszcze raz, testy ciążowe NIE pokazują owulacji.
Jak nie przyjdzie @ to powtórz test, ale nie tymi paskowymi.VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Angie 31 wrote:Dzieńdoberek laseczki ☺
Siknelam sobie właśnie i już nie ma śladu drugiej kreseczki. @ przyjdzie za 10dni.Wiedzialam to i czułam bo przecież my nie mamy armi tylko tajną jednostke zolnierzykow. Aha wczoraj jeszcze był piekny różowy bladzioch ☺
Czyli tak nowotworu nie mam bo gdyby był to krecha by została a poraz drugi test ciążowy wykryl mi owulke. Mówiłam że jestem wybrykiem natury ☺
Link do testów z ostatnich 3dni
https://naforum.zapodaj.net/d2510b44e579.jpg.html
Miłego dnia
-
ScarlettKate wrote:Witam was kochane. Czytam was regularnie. I kibicuje kazdej z was. Trzymam kciuki mocno.
Ja juz po wizycie i wszystko ok. W koncu ujrzalam swoja fasolke i serduszko. Co za uczucie.usg wskazuje na 7 tydz 2 dzień. Nast wizyta za 4tyg.
Zycze wam milego dniaScarlettKate lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
ScarlettKate wrote:Przysyłam ile się da! &&&&&&&¶&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Łapcie kochane bo miejsca trzymam na fioletoweji czekam.
Roma ostatnie usg mialam w 6 tyg 3 dniu i nie było nic prócz pęcherzyka ciazowego i zoltkowego.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Pomocy może trochę panikuje ale mojego lekarza nie ma dopiero w niedziele będzie dostępny pod telefonem. Dziś mam 11 dc cykl na clo i inofemie i mój pecherzyk na lewym jajniku ma 2,8 cm a drugi 1,6 cm endo 7,6 cm ginekolog ktory robil mi usg mówił ze w każdej chwili może pęknać tylko ze ja mam zawsze pregnyl na pęknięcie ale podawany profilaktycznie. W poniedziałek mam isc do swojego gina ale jak do tego czasu nie pęknie to będzie mieć ponad 3 cm... Ile może mieć najwięcej pecherzyk żeby był zdolny do zapłodnienia?[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnyScarlettKate wrote:Witam was kochane. Czytam was regularnie. I kibicuje kazdej z was. Trzymam kciuki mocno.
Zycze wam milego dniato fasolinek ma pewno koło 1cm
-
atena87 wrote:no właśnie ja też czuje się tak jakbym miała dostać okresu... no a gdzie do niego... doczytałam się że duphaston jest rozkurczowy więc to nie od niego...
-
Girl25 wrote:Pomocy może trochę panikuje ale mojego lekarza nie ma dopiero w niedziele będzie dostępny pod telefonem. Dziś mam 11 dc cykl na clo i inofemie i mój pecherzyk na lewym jajniku ma 2,8 cm a drugi 1,6 cm endo 7,6 cm ginekolog ktory robil mi usg mówił ze w każdej chwili może pęknać tylko ze ja mam zawsze pregnyl na pęknięcie ale podawany profilaktycznie. W poniedziałek mam isc do swojego gina ale jak do tego czasu nie pęknie to będzie mieć ponad 3 cm... Ile może mieć najwięcej pecherzyk żeby był zdolny do zapłodnienia?
-
Witam Was w pierwszym dniu ciąży i serdecznie pozdrawiam z zielonej Ukrainy
ScarlettKate, mamakejti lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04....