CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dupek na Podtrzymania ewentualnej ciąży właśnie dla ciałka żółtego i przy zagnieżdżaniu. Ja mam problemy z miesiączki i mimo iż miałam owu to w moim wypadku @ pewnie by przyszła ale po ilu dniach?? ja jestem już w takim etapie że nie mogę pozwolić sobie na 60 dniowe cykleCo ma być to będzie!!! I już!!!
jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
A dupku po ovu w zasadzie od razu moja owu była poniedzialek-wtorek i na dupku jestem od wczoraj bo akurat tak mogłam się zapisać na wizytę. A tak byłabym.juz od środy... Czy brać go na własną rękę?? Nie wiem lepiej się skonsultować z lekarzemCo ma być to będzie!!! I już!!!
jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
Angie 31 wrote:Dzieńdoberek laseczki ☺
Siknelam sobie właśnie i już nie ma śladu drugiej kreseczki. @ przyjdzie za 10dni.Wiedzialam to i czułam bo przecież my nie mamy armi tylko tajną jednostke zolnierzykow. Aha wczoraj jeszcze był piekny różowy bladzioch ☺
Czyli tak nowotworu nie mam bo gdyby był to krecha by została a poraz drugi test ciążowy wykryl mi owulke. Mówiłam że jestem wybrykiem natury ☺
Link do testów z ostatnich 3dni
https://naforum.zapodaj.net/d2510b44e579.jpg.html
Miłego dniaVI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Tak na 10 dni, obstawiam i czekam na @ z reguły mam ją na 4 dzień po odstawieniu... W dniu @ robię test i albo pierwszy szał albo kolejny dramat...Co ma być to będzie!!! I już!!!
-
Rocheera wrote:Mam szansę dziś po pracy zrobić betę, równo 10 dni po ovitrelle - czy to wg Was ma sens, czy odpuścić? czy może mi wyjść ciąża, a jej faktycznie nie być?1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
U mnie to jest tak że idę po owulacji do Gina bo nie mam problemu z pękaniem jajek. I na clo czuje moje owu. Robię usg potwierdzam owu, ciałko i endo i już od Wieczora danego dnia jestem na dupku.moja owu była poniedzialek-wtorek. W środę nie miałam mocy zjawić się u giną, byłam wczoraj i od Wczoraj Wieczór jestem na dupku
Sorry ze tak pokrętnie pisze na na telefonie mi wybitnie jak widać nie idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 10:38
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
Witam was kochane. Czytam was regularnie. I kibicuje kazdej z was. Trzymam kciuki mocno.
Ja juz po wizycie i wszystko ok. W koncu ujrzalam swoja fasolke i serduszko. Co za uczucie.usg wskazuje na 7 tydz 2 dzień. Nast wizyta za 4tyg.
Zycze wam milego dniaOlcia1988, roma, Amc, Ladybird:), Opolanka 85, Wedmoczka, doty22, mamakejti lubią tę wiadomość
-
ScarlettKate wrote:Witam was kochane. Czytam was regularnie. I kibicuje kazdej z was. Trzymam kciuki mocno.
Ja juz po wizycie i wszystko ok. W koncu ujrzalam swoja fasolke i serduszko. Co za uczucie.usg wskazuje na 7 tydz 2 dzień. Nast wizyta za 4tyg.
Zycze wam milego dniaScarlettKate lubi tę wiadomość
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
ScarlettKate wrote:Witam was kochane. Czytam was regularnie. I kibicuje kazdej z was. Trzymam kciuki mocno.
Zycze wam milego dniaDużo zdrówka i dobrego samopoczucia
-
Zycze wam milego dniaa poprzednie usg na którym nie było jeszcze zarodka kiedy miałaś?
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Katka80 wrote:Hmmmm. No faktycznie dziwne to. A który test to dzisiejszy? Jak długie masz zazwyczaj cykle? Szkoda , że nie masz możliwości zrobienie bety, to by wszystko rozjaśniło.
Dzisiejszy to ten na samym dole z czerwoną końcówką. Cykle mam 31 dniowe ale w październiku zdarzyło mi się 46 przy stymulacji letrozolem ktory zadziałał dopiero z opóźnieniem i wtedy ovu miałam w 31dc ale do tej pory to tak od 29-32 .Też bardzo żałuję że nie mam możliwości tej bety dużo lepsze to niż zabawa z testami przynajmniej w moim przypadku
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Olcia1988 bo to może już czas na nas
Jak mówiłam nie wkręcam sobie nic ale zastanawiam się czy dupek może wpływać na lekkie bóle macicy?? czy to może po wczorajszym usg jakoś tak mnie lekko pobolewa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 12:32