CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Malowanka wrote:Odebrałam betę: 299,6 mlu/ml to już na pewno nie pregnyl
Wow super wynikSpokojnej ciąży :*
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Dzień doberek kochane
ale owocna majówkagratulacje dla dziewczyn i trzymam kciuki za bety
staram się byc na bieżąco ale prędkość internetu tu mnie dobija...więc wybaczcie jeśli coś mnie ominęło
U mnie 14 dc i ciąg dalszy remontu łazienki, który robimy sami...w weekend jedziemy na wieś i będziemy kontynuować " warsztaty z bawienia i pielęgnacji małego 4 mc szkraba"
Wysyłam Wam ciepłe wiosenne pozdrowienia ze słonecznej i zielonej Ukrainy :*Antoś IVF,Julisia natural
-
roma wrote:Dziękuję, najgorsze mam za sobą. Oswajam się z sytuacją ale nadal nie wiem co dalej. Mój mąż - niepoprawny optymista - chce próbować naturalnie bo wierzy że się uda i pytał wczoraj kiedy możemy się starać... A ja się boję.
Kiedy idziesz na jakąs kontrolną wizyte?Jsk z wyborem nowego lekarza?Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Witaj kochana,myslałam ze juz wróciliscie ale ostatnie zdanie wyjasnilo mi ze nie.Udanego pobytu i moze nawet cyklu
Nie wiem czy będzie coś z tego pobytu ale i tak warto było wracamy w okolicach 15.05Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Pazyfae wrote:I
Lekarz wspominal o jednym/dwoch wiekszych ktore mogą być dominujące.bralam od 3dnia cyklu 2x1,mialam do dzis ale nie wiem czy wziac skoro moze byc to przestymulowanie. Nie mam mozliwosci pojscia do innego lekarza i dopytania:( w styczniu,przed 1 IUI bylam stymulowana taka sama dawka i wszystko bylo ok a teraz to.
Mamakejti dziekuje kochana za taka energie. Na tym forum faktycznie tak sloneczniej:) trzymam mocno kciuki za Ciebie. Kiedy planujesz IUI?Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Pochwalę się Wam, że mam dziś dobry dzień, dokładnie 4 lata temu urodziłam córeczkę, wczoraj upiekłam ciasteczka z M&M'sami do przedszkola, dzisiaj przyjęcie w domku z dziadkami.
Moja Juniorka jest dla mnie żyjącym dowodem na to, że mogę naturalnie zajść i donosić (choć ze szwem) ciążę i urodzić zdrowe dziecko. I tej myśli się trzymam!Antoś IVF,Julisia natural
-
A ja mam dziewczyny dylemat, bo zapomniałam się wczoraj spytać gina od kiedy mam brać duphaston. Brałam go tylko dwa razy: za pierwszym razem od 16dc, a za drugim razem od 18dc. Idę do gina 17dc by sprawdzić czy pęcherzyk pękł - czy to nie będzie za późno by się spytać o ten duphaston?
Jak to w ogóle z nim jest? Najlepiej go brać od razu po owulacji czy może dzień, dwa dni później? Czy jak wezmę później to nie zadziała? -
Ladybird:) wrote:Malowanka ile sie staraliście jakie dawki miałaś i jaki Wasz problem był ?
Ladybird:) lubi tę wiadomość
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Dziewczyny dziękuję ogromnie za gratulacje, jesteście wyjątkowe. Cieszę sier strasznie ze znalazłam to forum bo jakoś tak lżej na serduchu mi było że jest ktoś gdzieś kto dokładnie mnie rozumie i czuje to samo co ja
dziękuję ślicznie raz jeszcze. Trzymajcie dalej kciuki, ja za Was trzymam cały czas
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
agnes87 wrote:A ja mam dziewczyny dylemat, bo zapomniałam się wczoraj spytać gina od kiedy mam brać duphaston. Brałam go tylko dwa razy: za pierwszym razem od 16dc, a za drugim razem od 18dc. Idę do gina 17dc by sprawdzić czy pęcherzyk pękł - czy to nie będzie za późno by się spytać o ten duphaston?
Jak to w ogóle z nim jest? Najlepiej go brać od razu po owulacji czy może dzień, dwa dni później? Czy jak wezmę później to nie zadziała?Antoś IVF,Julisia natural
-
moniaaa_1988 wrote:U mnie beta 106,8.
Oby tylko rosła... Strach jest silniejszy niż szczęście.
Trzymam kciuki i gratulujęmoniaaa_1988 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....