CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga40 wrote:Sis ja mam plan. Poprostu moja @ się spóźnia tydzień i wtedy ja w dniu swoich urodzin robię test, który jest pozytywny. No i mam najpiękniejszy prezent urodzinowy.
No i co, fajny mam pomysłAntoś IVF,Julisia natural
-
Ja sobie obliczyłam,że jak dobrze pójdzie to może w sierpniu zajdę w ciążę.
Mąż teraz co chwila się przeziębia, a wiadomo że to nie wpływa korzystnie na jakość plemników. Ale teraz w końcu ma być cieplej, to liczę na to że już będzie zdrowy. Czytałam,że plemniki 3 miesiące się regenerują - dlatego tak mi wypada na sierpień - ale oczywiście nie obrażę się jak będzie szybciej -
agnes87 wrote:Ja sobie obliczyłam,że jak dobrze pójdzie to może w sierpniu zajdę w ciążę.
Mąż teraz co chwila się przeziębia, a wiadomo że to nie wpływa korzystnie na jakość plemników. Ale teraz w końcu ma być cieplej, to liczę na to że już będzie zdrowy. Czytałam,że plemniki 3 miesiące się regenerują - dlatego tak mi wypada na sierpień - ale oczywiście nie obrażę się jak będzie szybciejAntoś IVF,Julisia natural
-
No dobra, to robimy listę:
Jagna
Kinga40
Agnes87 może jednak?
Ladybird
Wedmoczka, do tej pory szłyśmy jajo w jajo, ja ok. 22 betuję, a Ty?
dopisujemy się Laseczki drogie!Jagna 75, Kinga40, Wedmoczka lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:No dobra, to robimy listę:
Jagna
Kinga40
Agnes87 może jednak?
Ladybird
Wedmoczka, do tej pory szłyśmy jajo w jajo, ja ok. 22 betuję, a Ty?
dopisujemy się Laseczki drogie!
mogę 21-23.05 się wpisaćPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Ladybird:) wrote:Kochane laseczki mam jajo 19 mm na lewym jajniku. Endo 8 mm ale ma podrosnąć.
Sugerowała zastrzyk w sobotę ale nie wiem czy robić bo mipekaja same ale podobno może i tak pomoc.
Przy jakiej wielkości miałyście zastrzyk ??
Ja miałam zawsze ponad 20mm, to chyba jest zasada, ale Ty za chwilkę, na pewno do sboty, też będziesz miała ponad 20mm, więc się zgadza;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Ladybird:) wrote:Kochane laseczki mam jajo 19 mm na lewym jajniku. Endo 8 mm ale ma podrosnąć.
Sugerowała zastrzyk w sobotę ale nie wiem czy robić bo mipekaja same ale podobno może i tak pomoc.
Przy jakiej wielkości miałyście zastrzyk ??Ladybird:) lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Witajcie mamy i przyszłe mamy
Dawno nic nie pisałam, ale czytam Was na tyle regularnie na ile tylko mogę. Nadrobiłam właśnie zaległościBardzo, z całego serducha, gratuluję dwóch kreseczek świeżym ciężarówkom
życzę Wam, żeby ciąża przebiegła jak należy no i cóż więcej? Dobrego samopoczucia.
Za wszystkie testujące i wyczekujące na owulację, pierwszy dzień ciąży i tak dalej - trzymam mocno kciuki. Cały czas Wam kibicuję, czytam i przeżywam razem z Wami.
Ja już w nowym cyklu. Bez stymulacji. Mimo to nie zamierzam Was opuścić. Mam nadzieję, że pozwolicie zostać
Moja prywatna sytuacja się trochę pozmieniała, dlatego podjęliśmy z mężem decyzję, że ten cykl bez stymulacji. Musimy poczekać aż poukładamy życie jak należy. Przez to wszystko nawet nie miałam czasu przeżywać faktu, że nie udało nam się zajść w ostatnim cyklu. Było nam przykro, ale wizja ciąży w stresie, w jakim obecnie jestem była straszna. Może dobrze, że tak się stało. Myślę, że Bóg ma jakiś plan i wierzę, że da nam maleństwo w momencie, który będzie dla nas odpowiedni. Ten cykl odpuszczamy. Mam nadzieję, że w następnym, czerwcowym nasza sytuacja będzie już bezstresowa i będziemy mogli działać dalej.
Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam promyki słońca -
Jagna 75 wrote:Ty z pewnoscią potrzebujesz jeszcze czasu ale dobrze ze mąz nie odpuszcza,ze on mimo wszystko chce ryzykowac.Faceci mają zupelnie inne podejscie niz my,tyle ze na naszej psychice to sie wszystko odbija.
Kiedy idziesz na jakąs kontrolną wizyte?Jsk z wyborem nowego lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 16:01
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
witam
malowanka a powiedz mi po zastrzyku kiedy mialas owulacje? 24 godziny?
bo ja dostalam zastrzyk w srode i ginka mowila ze po 24 godzinach bedzie owu, wiec sroda , czwartek bylo przytulanie? czy to wystarczy?a ty w jakie dni od zastrzyku sie przytulaliscie?
super beta:)
Monia gratki:)
dopiszcie mnie tez na 14 maja:) -
julia0903 wrote:witam
malowanka a powiedz mi po zastrzyku kiedy mialas owulacje? 24 godziny?
bo ja dostalam zastrzyk w srode i ginka mowila ze po 24 godzinach bedzie owu, wiec sroda , czwartek bylo przytulanie? czy to wystarczy?a ty w jakie dni od zastrzyku sie przytulaliscie?
super beta:)
Monia gratki:)
dopiszcie mnie tez na 14 maja:)1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Ja zatestuje 22,23 mają,oczywiście jak jutro na monitoringu jajka będą. Jajniki bolą wiec jestem pełna nadzieji.
Ladybird jajo jest, więc do dzieła.
Starasznie mnie dziewczyny stopy bolą.
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
roma wrote:W sumie to dobrze mieć taką przeciwwagę bo ja znów zawsze rozważam co będzie jak stanie się najgorsze. Umówiłam się dziś do genetyka na 18.05 na pogadankę. Zapisałam się też do jednego z lekarzy kliniki leczenia niepłodności. Mam nadzieję że te dwie wizyty rozjasnią mi na czym stoję...Antoś IVF,Julisia natural
-
Baranek wrote:Witajcie
U mnie 10 dc i 10 mm pęcherzyk na lewym jajniku. No szału nie ma ale w poniedziałek (14dc) następny monitoring mam i się zobaczy
Pozytywne wiruski na forum krążą wiec jestem dobrej myśli
Antoś IVF,Julisia natural