CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuśka87 wrote:Jagna jak zawsze opanowana:) podziwiamAntoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:Dzięki! Już zapowiedziałam mężu, że wieczorem poprawiamy IUI naturalsem;) na pewno nie zaszkodzi....
Jesli moge doradzic to najlepsza pozycja od tyłu,wtedy najgłebsza penetracja,zalecana gdy zołnierzyki wolniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 16:35
Antoś IVF,Julisia natural
-
Cześć dziewczyny:) W obecnym cyklu dołączyłam do grona CLO-wspomaganych:) Niestety na razie z marnym skutkiem - nie ma pęcherzyka:( czytam sobie jednak Wasze posty i uzbrajam w cały arsenał cierpliwości i nadziei. Wreszcie musi się udać. Teraz czekam do czwartku i startuję z duphastonem, a potem powtórka z CLO. Mam nadzieję, że tym razem coś ruszy. Gratuluję tym którym się udało i trzymam kciuki za walczące:)
-
Tuśka87 wrote:Hello, boli boli i już nie Wiem czy od zastrzyku, czy od owulki. Wczoraj przed 19 miałam zastrzyk.......Ale jak pecherzyk byl baardzo dojrzaly, to może już pekl? A tu maz musial wyjechac. Chodzi nam po glowie, zebym do niego pojechala. Przez to może przepasc nam cykl.
Kiedy było przytulanie ostatnie ? -
Witam to mój 3cykl z cło. Wczoraj już 3raz z rzędu dwa pęcherzyki i piękne enometrium wczoraj też dostałam zastrzyk. Do tego cyklu podchodzę na luzie bo ciężko mi uwirzyc że to ten cykl dlatego wczoraj serduszek nie było może dziś Ale bez śpimy jak ma się udać. Dostałam skierowanie na HSg ale jak na razie nie ma miejsca dla mnie no chyba że ktoś zrezygnuje (nasza kochana służba zdrovia plac ZUS a badanie rób prywatne) no nic poczekam może akurat ktoś zrezygnuje.w następnym cyklu pani doktor kazała zrobić przerwę dlatego bardzo zależało mi na tym badaniu .. nie wiem czy ktoś to czyta Ale to jedyne miejsce w którym mogę się wygadać bo jakoś nie mam ochoty nikomu z rodziny o tym tłumaczyć.. trzymam kciuki za wszystkie i mam nadzieję że Bóg wybawić nas z tej udręki .
Ladybird:) lubi tę wiadomość
-
Orbitka wrote:Witam to mój 3cykl z cło. Wczoraj już 3raz z rzędu dwa pęcherzyki i piękne enometrium wczoraj też dostałam zastrzyk. Do tego cyklu podchodzę na luzie bo ciężko mi uwirzyc że to ten cykl dlatego wczoraj serduszek nie było może dziś Ale bez śpimy jak ma się udać. Dostałam skierowanie na HSg ale jak na razie nie ma miejsca dla mnie no chyba że ktoś zrezygnuje (nasza kochana służba zdrovia plac ZUS a badanie rób prywatne) no nic poczekam może akurat ktoś zrezygnuje.w następnym cyklu pani doktor kazała zrobić przerwę dlatego bardzo zależało mi na tym badaniu .. nie wiem czy ktoś to czyta Ale to jedyne miejsce w którym mogę się wygadać bo jakoś nie mam ochoty nikomu z rodziny o tym tłumaczyć.. trzymam kciuki za wszystkie i mam nadzieję że Bóg wybawić nas z tej udręki .
))) jaka miały wielkość przy zastrzyku ?
Orbitka lubi tę wiadomość
-
Ladybird:) wrote:Piękne pecherzyki dwa
))) jaka miały wielkość przy zastrzyku ?
Ladybird:) lubi tę wiadomość
-
Orbitka wrote:Dokładnie nie mówiła Ale około 20.. i tak z tego dzieci nie ma bo to już 3cykl.a i mam pytanie do was bo robiłam badanie prolaktyny w marcu wynik był 26 to granica normy i od miesiąca biorę Bronka i pytałam lekarza czy mam zbadać teraz poziom Ale powiedziała ze nie trzeba. Więc się zastanawiam czy sprawdzic
-
Totoro wrote:Cześć dziewczyny:) W obecnym cyklu dołączyłam do grona CLO-wspomaganych:) Niestety na razie z marnym skutkiem - nie ma pęcherzyka:( czytam sobie jednak Wasze posty i uzbrajam w cały arsenał cierpliwości i nadziei. Wreszcie musi się udać. Teraz czekam do czwartku i startuję z duphastonem, a potem powtórka z CLO. Mam nadzieję, że tym razem coś ruszy. Gratuluję tym którym się udało i trzymam kciuki za walczące:)
-
Orbitka wrote:Witam to mój 3cykl z cło. Wczoraj już 3raz z rzędu dwa pęcherzyki i piękne enometrium wczoraj też dostałam zastrzyk. Do tego cyklu podchodzę na luzie bo ciężko mi uwirzyc że to ten cykl dlatego wczoraj serduszek nie było może dziś Ale bez śpimy jak ma się udać. Dostałam skierowanie na HSg ale jak na razie nie ma miejsca dla mnie no chyba że ktoś zrezygnuje (nasza kochana służba zdrovia plac ZUS a badanie rób prywatne) no nic poczekam może akurat ktoś zrezygnuje.w następnym cyklu pani doktor kazała zrobić przerwę dlatego bardzo zależało mi na tym badaniu .. nie wiem czy ktoś to czyta Ale to jedyne miejsce w którym mogę się wygadać bo jakoś nie mam ochoty nikomu z rodziny o tym tłumaczyć.. trzymam kciuki za wszystkie i mam nadzieję że Bóg wybawić nas z tej udręki .