CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
mamakejti wrote:Dziewczyny, to się nazywa wytrwałość, nie wiem czy bym sie odwazyła:
http://www.pudelek.pl/artykul/92713/70-latka_z_indii_urodzila_syna_ojciec_chlopca_ma_79_lat/teraz wiem ze jestem w błędzie,mam kupe czasu ha ha,chciec to móc
Antoś IVF,Julisia natural
-
Orbitka wrote:Myslicie ze pol tabletki bromka zbije troche prolaktyne??? Mialam 26 granice normy
-
mamakejti wrote:AniaStaraczka85 a kiedy IUI u Was? żebym energię skanalizowała w stronę krakowa;)
-
Ale pocieszyla mnie ostatnio opowieść koleżanki o jej znajomej-kilka dobrych lat się starali,mieli 2 proc.szans na naturalne poczęcie z powodu tragicznego nasienia i ....udało się!
-
AniaStaraczka85 wrote:Jutro mam usg i zabieg prawdopodobnie poniedziałek lub wtorek,miałam nadzieję że w niedzielę ale cóż organizm żyję swoim zyciem:) mam nadzieje ze dojdzie do IUI bo martwię się troszkę bo endometrium w 10 dc miałam 5 mm,ale lekarz mówił ze ok ze urośnie i jak zapytałam czy są szanse na ten cykl,powiedział ze tak jak najbardziej. Jutro będę wszystko wiedzieć to dam znac
Aniu, ja sobie policzyłam przy moich monitoringach, że mi endometrium tak przed owulacją 1 mm dziennie rośnie, teraz w 9 dc miałam 9 mmm, a w 13 dc już 13 mm, ale przyznam, że winko sączyłam codziennie i orzechy jadłam;)
trzymam mocno kciuki za 1 podejście!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Hej dziewczyny:) orientujecie się jaka jest normą jeśli chodzi o endometrium. 4 dni po owulacji miałam endometrium 10 mm i nie wiem czy nie za cienkie? Progesteron 5 dni po owu 20,42.Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Goja88 wrote:Hej dziewczyny:) orientujecie się jaka jest normą jeśli chodzi o endometrium. 4 dni po owulacji miałam endometrium 10 mm i nie wiem czy nie za cienkie? Progesteron 5 dni po owu 20,42.
-
Orbitka wrote:A co z alkoholem no man mega ochote na piwo somersby ale biore I bronka I dupka. CZy cos moze sie stac ???na ciaze sie now nastawiam
-
mamakejti wrote:Aniu, ja sobie policzyłam przy moich monitoringach, że mi endometrium tak przed owulacją 1 mm dziennie rośnie, teraz w 9 dc miałam 9 mmm, a w 13 dc już 13 mm, ale przyznam, że winko sączyłam codziennie i orzechy jadłam;)
trzymam mocno kciuki za 1 podejście!
Martwię się ze za cienkie będzie i nie dojdzie do IUI:( -
Jedynie pociesza mnie ze lekarz powiedział ze jest ok wszystko na tym etapie wiec ufam mu.pytałam czy brać estrofem to powiedział ze nie
-
AniaStaraczka85 wrote:No właśnie Ty zawsze masz takie grube a ja znów cienkie,trochę mi spędza sen z powiek to endo,nie wiem od czego to zależy bo ostatnio w 11 dc miałam już 8,3mm a teraz w 10 dc tylko 5 mm. Czy to z powodu tych antyków które musiałam brać miesiąc temu?
Martwię się ze za cienkie będzie i nie dojdzie do IUI:(
No właśnie ja nie zawsze miałam grube, jak brałam clo, to mi w 2 cyklu z clo wyszło tylko 9 mm, a potem, po gonalu i merionalu już bylo ok
Aniu, to nawet lepiej, że jak lekarz stwierdzi że za cienko jest, to nie będzie IUI, niż jakby Cię czarowal, zrobił zabieg, a wszystko na marne by poszło
byc może rzeczywiście to te antyki sprzed cyklu?
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
AniaStaraczka85 wrote:Jagna u nas 3 IUI a potem już invitro mówił lekarz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 17:15
Antoś IVF,Julisia natural
-
AniaStaraczka85 wrote:No właśnie Ty zawsze masz takie grube a ja znów cienkie,trochę mi spędza sen z powiek to endo,nie wiem od czego to zależy bo ostatnio w 11 dc miałam już 8,3mm a teraz w 10 dc tylko 5 mm. Czy to z powodu tych antyków które musiałam brać miesiąc temu?
Martwię się ze za cienkie będzie i nie dojdzie do IUI:(Antoś IVF,Julisia natural
-
Dzięki Jagna za wsparcie,tez liczę na to żeby na owu choć te 8 mm mialo:)
Wyszłam w czwartek z dobrymi informacjami,lekarz tez był zadowolony i mnie uspokajał,przyjechałam do pracy i cholera zaczęłam analizować))) i z pracy już wyszłam zmartwiona o endo hahahah.przeliczałam, robilam proporcje porównując inne cykle ech,moja głowa czasami nadaje się do defragmentacji jak komputer co się wiesza:))
-
mamakejti wrote:No właśnie ja nie zawsze miałam grube, jak brałam clo, to mi w 2 cyklu z clo wyszło tylko 9 mm, a potem, po gonalu i merionalu już bylo ok
Aniu, to nawet lepiej, że jak lekarz stwierdzi że za cienko jest, to nie będzie IUI, niż jakby Cię czarowal, zrobił zabieg, a wszystko na marne by poszło
byc może rzeczywiście to te antyki sprzed cyklu?
Tylko ze po clo mi rosną pęcherzyki wiec ciekawa jestem czy będę mogła dalej kontynuować czy jakiś inny lek zaleci.
-
nick nieaktualny