CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Ja juz 7 cykl jestem na clo,ciekawe co będzie jak nie wyjdzie,a pewnie nie wyjdzie bo wiadomo jak jest z IUI...
Tylko ze po clo mi rosną pęcherzyki wiec ciekawa jestem czy będę mogła dalej kontynuować czy jakiś inny lek zaleci.
A stymulowałaś się czymś innym? GonalF, Merional? tylko CLO działa na Ciebie?"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:A stymulowałaś się czymś innym? GonalF, Merional? tylko CLO działa na Ciebie?
-
mamakejti wrote:Dzień dobry!
Sama nie mogę w to uwierzyć, ale wstałam dziś o 10:30;)
Mąż wyjechał do Lwowa, co mi przypomniało, że moja sis Wedmoczka dawno się nie odzywała!
Jestem z córą u dziadków, ona biega po ogrodzie, a ja zbieram siły do rozpoczęcia dnia, hehehehehe
Katka80 - ja po dupku czuję się masakrycznie, brzuch jak 5 mc, ciągniecia jakieś....porażka, cycuchy bolą, po luteinie dowcipnej jest o wiele lżej.....
julia0903 - do raportu moja Droga! my tu czekamy.....
Jagna, niech weekend szybko dla Ciebie zleci i rozpoczniesz urlopik, no i kalendarzowa ciążę!!!!!!
Kawa z rana - mi się łapy trzęsły jak robiłam pierwszy raz sobie zastrzyk i ...tak zostało, nigdy się nie przyzwyczaję, ale dla bobasa wszystko;)
michasia-K - cudne wieści, niech Twój chłopiec rośnie zdrowo!
Dziewczynki melduję szczęśliwy powrót do LBN właśnie ogarniamy się po przyjeździe...postaram się jutro Was nadrobić bo dziś od 5 rano jestem na nogach...ściskam Was mocnoMiłego weekendu :*
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
mamakejti wrote:wiem, że działa, ale przy tym endometrium dewastuje, także coś za coś......
Jak kilka miesięcy chodziłam na monitoringi bez leków jeszcze to miewalam endo do 7 mm. I to w 18 dc w momencie owu... teraz to pierwszy cykl stymulowany z obniżona bromkiem prolaktyna wiec może urosnie lepiej -
Hejka. Miłego weekendu Wam życzę. Ja w drodze do Gdyni na komunie chrzśniaka męża. 350 km za mną, jakieś 300 przede mną
D... mi odpadnie
Jeszcze leje deszcz.
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Katka80 wrote:Hejka. Miłego weekendu Wam życzę. Ja w drodze do Gdyni na komunie chrzśniaka męża. 350 km za mną, jakieś 300 przede mną
D... mi odpadnie
Jeszcze leje deszcz.
Katka udanej imprezy ja dziś zrobiłam 500 i też ledwo żyjęPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Dziś mialam 3 IUI. Mialam takie dobre nastawienie,pecherzyki pieknie urosly po CLO(byly 3,reszta sie wchlonela),endometrium prawidlowe. A tu wyniki meza i szok-tylko 4mln plemnikow. Lekarz zrobil nam IUI,mowi ze z takimi wynikami robi sie ten zabieg ale czytam w necie ze minimum 10 mln powinno byc. Macie dziewczyny jakas wiedze w tym temacie? Na ten moment chociaz staram sie nie nakrecac to nie umiem myslec pozytywniePCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Pazyfae wrote:Dziś mialam 3 IUI. Mialam takie dobre nastawienie,pecherzyki pieknie urosly po CLO(byly 3,reszta sie wchlonela),endometrium prawidlowe. A tu wyniki meza i szok-tylko 4mln plemnikow. Lekarz zrobil nam IUI,mowi ze z takimi wynikami robi sie ten zabieg ale czytam w necie ze minimum 10 mln powinno byc. Macie dziewczyny jakas wiedze w tym temacie? Na ten moment chociaz staram sie nie nakrecac to nie umiem myslec pozytywnieMama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
Pazyfae wrote:Dziś mialam 3 IUI. Mialam takie dobre nastawienie,pecherzyki pieknie urosly po CLO(byly 3,reszta sie wchlonela),endometrium prawidlowe. A tu wyniki meza i szok-tylko 4mln plemnikow. Lekarz zrobil nam IUI,mowi ze z takimi wynikami robi sie ten zabieg ale czytam w necie ze minimum 10 mln powinno byc. Macie dziewczyny jakas wiedze w tym temacie? Na ten moment chociaz staram sie nie nakrecac to nie umiem myslec pozytywnie
Kochana wśród tych 4 mln na pewno znajdzie się TEN JEDEN komandos;) nie zastanawiaj się nad tym teraz, wypoczywaj i cierpliwie czekaj do betowania"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Wedmoczka wrote:Dziewczynki melduję szczęśliwy powrót do LBN właśnie ogarniamy się po przyjeździe...postaram się jutro Was nadrobić bo dziś od 5 rano jestem na nogach...ściskam Was mocno
Miłego weekendu :*
Sister, leć po zakupy, bo jutro w PL większość sklepów zamknięta, zielone świątki;)
tak chciałabym zieloną spódnicę na zielone świątki założyć
no właśnie, a gdzie nasza wróżka Angie? Kochana zamelduj się!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Sister, leć po zakupy, bo jutro w PL większość sklepów zamknięta, zielone świątki;)
tak chciałabym zieloną spódnicę na zielone świątki założyć
no właśnie, a gdzie nasza wróżka Angie? Kochana zamelduj się!
ja wiem że pozamykane ale dziś nie damy rady musimy dać radę z tym co mamy do poniedziałku...albo żabka pobliska będzie otwarta...
o tak zielona spódnica by sie przydała ale ja chyba też nie tym razem...Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
AniaStaraczka85 wrote:Jutro mam usg i zabieg prawdopodobnie poniedziałek lub wtorek,miałam nadzieję że w niedzielę ale cóż organizm żyję swoim zyciem:) mam nadzieje ze dojdzie do IUI bo martwię się troszkę bo endometrium w 10 dc miałam 5 mm,ale lekarz mówił ze ok ze urośnie i jak zapytałam czy są szanse na ten cykl,powiedział ze tak jak najbardziej. Jutro będę wszystko wiedzieć to dam znac31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
daktylek wrote:Pzyfee a co z tymi co sie wchlonely? Ja mam teraz tasiemcowy cykl. Był pecherzyk 13 mm. Tydzien po juz go nie bylo a owulki też nie. Zastanawiam sie o co kaman z tym wchlanianiem. W trakcie cyklu mogą sie wchlaniac?
Daktylku mi bardziej chodzilo o moj poprzedni problem z jakim pisalam na tym forum,tzn chodzilo o to ze lekarz widzial duuuzo pecherzykow i balam sie ze przestymulowalam. Ale wyrosly 3 pecherzyki,czesc przestala rosnac a jeszcze inna czesc sie wchlonela->tak mowil lekarz. Ale dokladnie jak i dlaczegp tak sie dzieje to nie wiemPCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
AniaStaraczka85 wrote:Ja juz 7 cykl jestem na clo,ciekawe co będzie jak nie wyjdzie,a pewnie nie wyjdzie bo wiadomo jak jest z IUI...
Tylko ze po clo mi rosną pęcherzyki wiec ciekawa jestem czy będę mogła dalej kontynuować czy jakiś inny lek zaleci.Antoś IVF,Julisia natural
-
Wedmoczka wrote:Dziewczynki melduję szczęśliwy powrót do LBN właśnie ogarniamy się po przyjeździe...postaram się jutro Was nadrobić bo dziś od 5 rano jestem na nogach...ściskam Was mocno
Miłego weekendu :*
Wedmoczka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej dawno mnie nie było ale moja "praca" daj mi daje popalić że... No cóż mamy weekend ja zasiadłam z winkiem dla endometrium przed Eurovizją
chyba się starzeje ;P hehehe w tym miesiącu odpuszczam testy owulacjne i totalnie odpuszczam Będzie co ma być. Dobrej nocy Mamuśki
i przyszłe Mamuśki
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!