CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:cześć dziewczyny, obecnie mój 2 cykl z clo, niestety testy owulacyjne od 11 dc wychodzą negatywne a dziś 17 dc
zdarzały się Wam cykle bezowulacyjne przy clo. Ja brałam 2 tabletki przez 5 dni od 3 do 7 dnia. Na monitoring idę jutro.
-
Powtórzyłam wczoraj betę i rośnie, już więcej nie będę robić bo to straszne nerwy,poczekam juz na usg za dwa tygodnie.
29 dc beta 16,93
31 dc 44,44
33 dc 92,86moniaaa_1988, Wedmoczka, mamakejti, Kinga40, marzusiax, Ladybird:), doty22, MonaLiza lubią tę wiadomość
-
Zostane z Wami Dziewczyny,przyzwyczaiłam się do tego wątku, poza tym nie czuje się jeszcze na fioletowa stronę, chyba dopóki nie pójdę na usg:)
Trzymam za Was mocno kciuki:)))MonaLiza lubi tę wiadomość
-
Olciaaa wrote:cześć dziewczyny, obecnie mój 2 cykl z clo, niestety testy owulacyjne od 11 dc wychodzą negatywne a dziś 17 dc
zdarzały się Wam cykle bezowulacyjne przy clo. Ja brałam 2 tabletki przez 5 dni od 3 do 7 dnia. Na monitoring idę jutro.
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
nick nieaktualnyKatka80 wrote:Na razie wygląda na cykl bezowulacyjny. Może akurat Twój organizm nie reaguje na clo i trzeba zmienić na coś innego? Bo i tak już masz dużą dawkę. Jutro na monitoringu wszystko się wyjaśni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 11:55
-
Ania, pięknie beta rośnie
Kurcze, byłam wczoraj na monitoringu i wciąż pęcherzyk nie pękłDziś już 18 dc... Co prawda mam długie cykle z natury, ale już miałam nadzieję być po owulacji i czekać na testowanie. W każdym razie endometrium urosło do prawie 1 cm, w prawym jajniku jest pęcherzyk 2,7 cm i nowy 1,85 cm - to z tego drugiego według doktorka ma być owulacja. W poniedziałek idę znów na monitoring i zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie.
Myślicie, że w takim przypadku powinien podać mi coś na pęknięcie tego pęcherzyka?Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Katka80 wrote:Witam z rana. Leżę i kawę piję, lenia mam
. Dziś mój 12dc,temperatura dzisiaj spadła, wczoraj test owu prawie pozytyw, zobaczymy dzisiaj.
Ana1122 tylko się cieszyć i działać.
Ladybird a jak u Ciebie? Miałaś już pozytywny test owu?
Mamakejti może takie odpuszczenie akurat zaoowocuje. -
Katka80 wrote:Witam z rana. Leżę i kawę piję, lenia mam
. Dziś mój 12dc,temperatura dzisiaj spadła, wczoraj test owu prawie pozytyw, zobaczymy dzisiaj.
Ana1122 tylko się cieszyć i działać.
Ladybird a jak u Ciebie? Miałaś już pozytywny test owu?
Mamakejti może takie odpuszczenie akurat zaoowocuje.
Wczoraj miałam służy niby rozciągliwy ale z kremem wiec sie boje czy juz nie po.
Przytulanie było w piątek ale dość szybko wstałam No i dziś.
Zrobię potem test owulacyjny jeszcze a jutro spr temp -
kate55 wrote:Ania, pięknie beta rośnie
Kurcze, byłam wczoraj na monitoringu i wciąż pęcherzyk nie pękłDziś już 18 dc... Co prawda mam długie cykle z natury, ale już miałam nadzieję być po owulacji i czekać na testowanie. W każdym razie endometrium urosło do prawie 1 cm, w prawym jajniku jest pęcherzyk 2,7 cm i nowy 1,85 cm - to z tego drugiego według doktorka ma być owulacja. W poniedziałek idę znów na monitoring i zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie.
Myślicie, że w takim przypadku powinien podać mi coś na pęknięcie tego pęcherzyka?
Wydaje mi sie ze powinnaś mieć cos na pęknięcie -
AniaStaraczka85 wrote:Powtórzyłam wczoraj betę i rośnie, już więcej nie będę robić bo to straszne nerwy,poczekam juz na usg za dwa tygodnie.
29 dc beta 16,93
31 dc 44,44
33 dc 92,86Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
kate55 wrote:Ania, pięknie beta rośnie
Myślicie, że w takim przypadku powinien podać mi coś na pęknięcie tego pęcherzyka?Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
A tak wogle to dzień dobry dziewczyny
Ja weekend spędziłam nad jeziorkiem grilujac i odpoczywając.
Ale widzę że tu chyba wszystkie korzystały z pięknej pogody, bo pustki tutaj.
Miłego dnia życzęAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Kinga40 wrote:A tak wogle to dzień dobry dziewczyny
Ja weekend spędziłam nad jeziorkiem grilujac i odpoczywając.
Ale widzę że tu chyba wszystkie korzystały z pięknej pogody, bo pustki tutaj.
Miłego dnia życzę
A to masz blisko jeziorko ?
Ile dni do testowania ? -
Dzień dobry Dziewczyny:)
Chyba w całej Polsce była piękna pogoda w weekend:)ja spędziłam całą sobotę na jachciku pożyczonym na jeziorze super bylo:)
Miłego dnia Kochane:)Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny po clo mogą mi drżeć palce u rąk? Obstawiam, że to od pracy przy komputerze, ale wolę zapytać. Nie jest to nasilone, nie przeszkadza, ale ja przy mojej nerwicy wszędzie doszukuje się najgorszego.
Ania zaje#iście gratuluje!!!
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Witam Was z rana.
Marzusiax a w którym dniu cyklu jesteś? Te drżenie rąk nie sądzę aby było z clo.
Ladybird dzisiaj monitoring?
U mnie testy owu dalej negatywne, więc nie wiem czy coś z tego w tym cyklu będzie. Jutro idę do gina to sprawdzę.
A tak wogóle testuje teraz ktoś?VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
9dc. Dziś biorę ostatnią tabletkę. Zaczętam intensywną pracę przy kompie. Albo wiem! W sobotę kosiłam trawę, bardzo się umęczyłam, a drżenie zauważyłam w sobote wieczór w łóżku. Może to przemęczenie.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...