CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
mamakejti wrote:Moje Drogie Laseczeki,
wylatuję zaraz na krótki urlopik, więc zawieszam działalność wątkowąpod koniec tygodnia zgłoszę się poczytać o Waszych sukcesach, za które mocno trzymam kciuki
uzbrojona w selen walczę z hashimoto, ten cykl bez wspomagaczy, odpoczywam
ściskam Was i życzę dobrej niedzieli!
Bez wspomagaczy to ciąża jak nic się szykuje hiihihi;))
A mnie dostał prawie cały Ovarin,sprzedałabym go za jakąś symboliczną kwotę bo on akurat ponad 5 dyszek kosztowałmamakejti lubi tę wiadomość
-
Wiecie jaki miałam sen?śniło mi się ze miałyśmy spotkanie i mieszkalysmy w wynajętym domu i pamiętam ze robiłam makijaż Tobie Jagna:)))) wiem ze były też inne dziewczyny w tym.domu ale Ciebie pamiętam najwyraźniej,może to znak na ten cykl Twój? ??
))
-
Oj Aniu,mój cykl jest pod znakiem zapytania.Od kilku dni mąz odczuwał piasek w ykladzie moczowym,lekkie bóle.Dzis atak kamicy dopadł go z rana,wziàl nospe ale nic nie pomagała,wezwalam pogotowie.Dlugo ich nie bylo a męzowi zaczęlo przechodzic wiec odwołalam pomoc.Teraz jest ok,ale sika co 5 minut bo przytkalo mu kanał.Nie wiem czy da rade na figle i czy nasienie tez nie zostanie przyblokowane,poza tym zastrzyk dopiero jutro i te nasze najwazniesze serduszka to poniedzialek,wtorek sroda,wiec oby w między czasie nie miał ataku bo one teraz bedą coraz czesciej i coraz mocniejsze.Biednemu zawsze pył w oczy.
Fajnie by bylo gdyby ten cykl był mój,bo został ewentualnie jeszcze jeden i koniec stymulacji.Super ten sen,fajnie byloby sie spotkac i skusic na makijarz z twojej rękiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 09:13
Antoś IVF,Julisia natural
-
AniaStaraczka85 wrote:Udanego odpoczynku!
Bez wspomagaczy to ciąża jak nic się szykuje hiihihi;))
A mnie dostał prawie cały Ovarin,sprzedałabym go za jakąś symboliczną kwotę bo on akurat ponad 5 dyszek kosztował
Hmmm ja jem ovarin...! Może się dogadamy?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Jagna 75 wrote:Oj Aniu,mój cykl jest pod znakiem zapytania.Od kilku dni mąz odczuwał piasek w ykladzie moczowym,lekkie bóle.Dzis atak kamicy dopadł go z rana,wziàl nospe ale nic nie pomagała,wezwalam pogotowie.Dlugo ich nie bylo a męzowi zaczęlo przechodzic wiec odwołalam pomoc.Teraz jest ok,ale sika co 5 minut bo przytkalo mu kanał.Nie wiem czy da rade na figle i czy nasienie tez nie zostanie przyblokowane,poza tym zastrzyk dopiero jutro i te nasze najwazniesze serduszka to poniedzialek,wtorek sroda,wiec oby w między czasie nie miał ataku bo one teraz bedą coraz czesciej i coraz mocniejsze.Biednemu zawsze pył w oczy.
Fajnie by bylo gdyby ten cykl był mój,bo został ewentualnie jeszcze jeden i koniec stymulacji.Super ten sen,fajnie byloby sie spotkac i skusic na makijarz z twojej ręki
Jagna trzymam kciuki żeby jednak wszystko dobrze się skończyło!!! I udało się w tym cyklu!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Mamakejti, udanego urlopu
Dziewczyny, jak stosuje się inofem, tzn w których dniach cyklu? Czy można łączyć go z wiesiołkiem?mamakejti lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Inofem pije się przez cały cykl. Ja pije 2 razy dziennie . Możesz go łączyć z wiesiolkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 10:10
roma lubi tę wiadomość
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Witam wszystkie Panie. Gratulacje dla wszystkich ktorym sie udalo pisze teraz bo mam zaległosci w czytaniu ale oczywiście nadrobie. W czwartek na usg 10 dc pecherzyk 17mm. Wczoraj dostalam zastrzyk 12 dc i dzialamy. W poniedzialek usg.W tym cyklu wszystko szybciej sie odbylo. Zawsze zastrzyk mialam 14 dc dopiero a teraz dwa dni wcześniej. Urlop mam rozerwany bo musialam wrócic z nad morza na usg ale mam nadzieje ze wynagrodzi mi to pojawienie sie fasolki.34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Dzięki Stiffi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 10:58
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Jagna 75 wrote:Witam.Ja po wizycie...
Tak jak przewidywałam bo bardzo dobrze czuje je to są dwa jajka 16 i 17 a endo ma 7,dzis 10dc a w 13dc mam zastrzyk z pregnyl.
Nie wiem jak dotrzymam do wtorku,bo od dwóch dni juz jaja dają odczuc swoją obecnosc i nie jest to przyjemne a z kazdym dniem jeszcze większe bedą no ale oby te moje małe cierpienie zaowocowało34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Parsleyek wrote:Hmmm ja jem ovarin...! Może się dogadamy?
-
Jagna 75 wrote:Oj Aniu,mój cykl jest pod znakiem zapytania.Od kilku dni mąz odczuwał piasek w ykladzie moczowym,lekkie bóle.Dzis atak kamicy dopadł go z rana,wziàl nospe ale nic nie pomagała,wezwalam pogotowie.Dlugo ich nie bylo a męzowi zaczęlo przechodzic wiec odwołalam pomoc.Teraz jest ok,ale sika co 5 minut bo przytkalo mu kanał.Nie wiem czy da rade na figle i czy nasienie tez nie zostanie przyblokowane,poza tym zastrzyk dopiero jutro i te nasze najwazniesze serduszka to poniedzialek,wtorek sroda,wiec oby w między czasie nie miał ataku bo one teraz bedą coraz czesciej i coraz mocniejsze.Biednemu zawsze pył w oczy.
Fajnie by bylo gdyby ten cykl był mój,bo został ewentualnie jeszcze jeden i koniec stymulacji.Super ten sen,fajnie byloby sie spotkac i skusic na makijarz z twojej ręki -
roma wrote:Mamakejti, udanego urlopu
Dziewczyny, jak stosuje się inofem, tzn w których dniach cyklu? Czy można łączyć go z wiesiołkiem?Antoś IVF,Julisia natural
-
ania1985 wrote:Jagna widze ze mamy dzień różnicy w cyklu. Ja zastrzyk dostalam w sobote 12dc a Ty w poniedzialek? Czyli testowac możemy razem.
Nawet serduszkowalismy bo wydaje mi sie ze jutro moze dojsc do naturalnej ovu albo pojutrze,zastrzyk zrobie oczywiscie jutro z rana coby dojrzał ten drugi i moze zdàzy pèknàc w podobnym czasie,podwójna szansa jest jakby.
No cykl mamy identyczny prawie wiec miło mi isc w parze z tobą,którejs musi sie udac,kciukam &&
Antoś IVF,Julisia natural
-
AniaStaraczka85 wrote:Przykro mi Jagienko z powodu Twojego meza:( nie przeszłam ale słyszałam że to boki jak fix; (((( oby mu przeszło na czas staranek! Trzymam za Was kciukiAntoś IVF,Julisia natural
-
AniaStaraczka85 wrote:No pewnie.mam 45 tabletek (normalnie jest 60),zapłaciłam za niego ponad 50 zł, p roponuje 20 zł za te 3 blisterki;)
Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, będziemy mogły pogadać na priv29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, będziemy mogły pogadać na priv
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
ja chyba ten cykl odpuszczę i zrobię sobie przerwę jeden miesiąc i zobaczę czy owu sama przyjdzie, naturalnie. Jestem po 3 cyklach na clo i dostałam juz receptę na 3 kolejne, moja gin nic mi nie mówiła o przerwie ale ja jakoś tak czuje ze
Przydałoby sie odetchnąć temu mojemu organizmowi. Co o tym myślicie? To dobra decyzja? Czy jednak powinnam ciagnąć te 3 kolejne cykle bez przerwy? Nie chce żeby przez ta przerwę coś sie rozregulowało i stad moje zastanawianie...