X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Moje Drogie Laseczeki,
    wylatuję zaraz na krótki urlopik, więc zawieszam działalność wątkową;) pod koniec tygodnia zgłoszę się poczytać o Waszych sukcesach, za które mocno trzymam kciuki

uzbrojona w selen walczę z hashimoto, ten cykl bez wspomagaczy, odpoczywam

ściskam Was i życzę dobrej niedzieli!
    Udanego odpoczynku!
    Bez wspomagaczy to ciąża jak nic się szykuje hiihihi;))

A mnie dostał prawie cały Ovarin,sprzedałabym go za jakąś symboliczną kwotę bo on akurat ponad 5 dyszek kosztował

mamakejti lubi tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jaki miałam sen?śniło mi się ze miałyśmy spotkanie i mieszkalysmy w wynajętym domu i pamiętam ze robiłam makijaż Tobie Jagna:)))) wiem ze były też inne dziewczyny w tym.domu ale Ciebie pamiętam najwyraźniej,może to znak na ten cykl Twój? ??;)))

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Aniu,mój cykl jest pod znakiem zapytania.Od kilku dni mąz odczuwał piasek w ykladzie moczowym,lekkie bóle.Dzis atak kamicy dopadł go z rana,wziàl nospe ale nic nie pomagała,wezwalam pogotowie.Dlugo ich nie bylo a męzowi zaczęlo przechodzic wiec odwołalam pomoc.Teraz jest ok,ale sika co 5 minut bo przytkalo mu kanał.Nie wiem czy da rade na figle i czy nasienie tez nie zostanie przyblokowane,poza tym zastrzyk dopiero jutro i te nasze najwazniesze serduszka to poniedzialek,wtorek sroda,wiec oby w między czasie nie miał ataku bo one teraz bedą coraz czesciej i coraz mocniejsze.Biednemu zawsze pył w oczy.
    Fajnie by bylo gdyby ten cykl był mój,bo został ewentualnie jeszcze jeden i koniec stymulacji.Super ten sen,fajnie byloby sie spotkac i skusic na makijarz z twojej ręki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 09:13

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamakejti udanego,super urlopu,zaszalej i wyszalej siè kochana,màz tez oczywiscie moze armia tez zaszaleje i wrócisz z pamiątką

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Parsleyek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Udanego odpoczynku!
    Bez wspomagaczy to ciąża jak nic się szykuje hiihihi;))

A mnie dostał prawie cały Ovarin,sprzedałabym go za jakąś symboliczną kwotę bo on akurat ponad 5 dyszek kosztował

Hmmm ja jem ovarin...! Może się dogadamy? ;) :)

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • Parsleyek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Oj Aniu,mój cykl jest pod znakiem zapytania.Od kilku dni mąz odczuwał piasek w ykladzie moczowym,lekkie bóle.Dzis atak kamicy dopadł go z rana,wziàl nospe ale nic nie pomagała,wezwalam pogotowie.Dlugo ich nie bylo a męzowi zaczęlo przechodzic wiec odwołalam pomoc.Teraz jest ok,ale sika co 5 minut bo przytkalo mu kanał.Nie wiem czy da rade na figle i czy nasienie tez nie zostanie przyblokowane,poza tym zastrzyk dopiero jutro i te nasze najwazniesze serduszka to poniedzialek,wtorek sroda,wiec oby w między czasie nie miał ataku bo one teraz bedą coraz czesciej i coraz mocniejsze.Biednemu zawsze pył w oczy.
    Fajnie by bylo gdyby ten cykl był mój,bo został ewentualnie jeszcze jeden i koniec stymulacji.Super ten sen,fajnie byloby sie spotkac i skusic na makijarz z twojej ręki :-)

Jagna trzymam kciuki żeby jednak wszystko dobrze się skończyło!!! I udało się w tym cyklu!

l22nkrhmpu973w26.png
  • roma Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamakejti, udanego urlopu :-)

Dziewczyny, jak stosuje się inofem, tzn w których dniach cyklu? Czy można łączyć go z wiesiołkiem?

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • Stiffi Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inofem pije się przez cały cykl. Ja pije 2 razy dziennie . Możesz go łączyć z wiesiolkiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 10:10

roma lubi tę wiadomość

f2w3dqk3max66qq4.png

allo mrl 0%
    KIR BX
    PAI 1 hetero
    MTHFR homo
    7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
  • ania1985 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Panie. Gratulacje dla wszystkich ktorym sie udalo pisze teraz bo mam zaległosci w czytaniu ale oczywiście nadrobie. W czwartek na usg 10 dc pecherzyk 17mm. Wczoraj dostalam zastrzyk 12 dc i dzialamy. W poniedzialek usg.W tym cyklu wszystko szybciej sie odbylo. Zawsze zastrzyk mialam 14 dc dopiero a teraz dwa dni wcześniej. Urlop mam rozerwany bo musialam wrócic z nad morza na usg ale mam nadzieje ze wynagrodzi mi to pojawienie sie fasolki.

34 cykl starań, 7 z CLO
    czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
    Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
    Syn 12.11.17 Krystian

• roma Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Stiffi :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 10:58

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • ania1985 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Witam.Ja po wizycie...
    Tak jak przewidywałam bo bardzo dobrze czuje je to są dwa jajka 16 i 17 a endo ma 7,dzis 10dc a w 13dc mam zastrzyk z pregnyl.
    Nie wiem jak dotrzymam do wtorku,bo od dwóch dni juz jaja dają odczuc swoją obecnosc i nie jest to przyjemne a z kazdym dniem jeszcze większe bedą no ale oby te moje małe cierpienie zaowocowało
    Jagna widze ze mamy dzień różnicy w cyklu. Ja zastrzyk dostalam w sobote 12dc a Ty w poniedzialek? Czyli testowac możemy razem.

34 cykl starań, 7 z CLO
    czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
    Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
    Syn 12.11.17 Krystian

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parsleyek wrote:
    Hmmm ja jem ovarin...! Może się dogadamy? ;) :)
    No pewnie.mam 45 tabletek (normalnie jest 60),zapłaciłam za niego ponad 50 zł, p roponuje 20 zł za te 3 blisterki;)

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Przykro mi Jagienko z powodu Twojego meza:( nie przeszłam ale słyszałam że to boki jak fix; (((( oby mu przeszło na czas staranek! Trzymam za Was kciuki

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roma wrote:
    Mamakejti, udanego urlopu :-)

Dziewczyny, jak stosuje się inofem, tzn w których dniach cyklu? Czy można łączyć go z wiesiołkiem?
    Mysle ze mozna,wiesiolek chyba nie ma wplywu na niego.Inofem bierze sie caly czas bez przerw

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania1985 wrote:
    Jagna widze ze mamy dzień różnicy w cyklu. Ja zastrzyk dostalam w sobote 12dc a Ty w poniedzialek? Czyli testowac możemy razem.
    Testowac zamierzam w terminie @ ale jakos jeszcze nie zdązylam policzyc kiedy ona ma byc.Jak zwykle nie spinam sie wiec co ma byc to bedzie.Dzis sluz pièkny przezroczysty i rozciągliwy,ksiàzkowy :-) Nawet serduszkowalismy bo wydaje mi sie ze jutro moze dojsc do naturalnej ovu albo pojutrze,zastrzyk zrobie oczywiscie jutro z rana coby dojrzał ten drugi i moze zdàzy pèknàc w podobnym czasie,podwójna szansa jest jakby.
    No cykl mamy identyczny prawie wiec miło mi isc w parze z tobą,którejs musi sie udac,kciukam &&

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Przykro mi Jagienko z powodu Twojego meza:( nie przeszłam ale słyszałam że to boki jak fix; (((( oby mu przeszło na czas staranek! Trzymam za Was kciuki
    Sama widzisz Aniu ze jak jest swiatełko to nagle góry sie robià,mezowi na razie przeszlo wiec wykorzystalismy sytuacje bo nie wiem jak wieczorem bedzie.Mam nadzieje ze jutro z rana tez go nie dopadnie i bedzie wstanie pobaraszkowac.

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Parsleyek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    No pewnie.mam 45 tabletek (normalnie jest 60),zapłaciłam za niego ponad 50 zł, p roponuje 20 zł za te 3 blisterki;)

Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, będziemy mogły pogadać na priv ;)

l22nkrhmpu973w26.png

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parsleyek wrote:
    Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, będziemy mogły pogadać na priv ;)
    Zaakceptowałam zaproszenie

Parsleyek lubi tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Justyna911 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) ja chyba ten cykl odpuszczę i zrobię sobie przerwę jeden miesiąc i zobaczę czy owu sama przyjdzie, naturalnie. Jestem po 3 cyklach na clo i dostałam juz receptę na 3 kolejne, moja gin nic mi nie mówiła o przerwie ale ja jakoś tak czuje ze
    Przydałoby sie odetchnąć temu mojemu organizmowi. Co o tym myślicie? To dobra decyzja? Czy jednak powinnam ciagnąć te 3 kolejne cykle bez przerwy? Nie chce żeby przez ta przerwę coś sie rozregulowało i stad moje zastanawianie...

4 cykle z clo
    5 cykl bez wspomagaczy- udany :)
    26.10.16- bicie serduszka <3
    f2w39n73kken1w0j.png
  • syringe Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna niech Twój mąż jak najwięcej pije wody. Co najmniej 2 litry to szybciej urodzi ten piasek. I nospa trzy razy dziennie. A jak ból będzie się nasilal to na sor szybko.

3jgxs65g2m6wfiut.png
‹‹ 1930 1931 1932 1933 1934 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: