CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny współczuję Wam z mężami na odległość, ja na szczęście mam swojego przy sobie i też czasami wyjeżdża ale na szczęście bardzo rzadko. W końcu zaczęłam czuć podbrzusze, więc to chyba owulacja, a mam koniec 13dc i brałam clo od 2dc (przez 4 lub 5 dni, moja skleroza;))
Co do testów owulacyjnych to mój lekarz powiedział, że nie ma co na nie zbytnio patrzec bo nawet test pokaże owulacja, ale może nie pęknąć pęcherzyk i tylko 100% pewności daje usg.
I nam lekarz zaleca współżycie raz dziennie w płodne dni.
Panipuchatkowa super! -
Sądzę Rubi, że clo przyspiesza owulację,u mnie bez stymulacji była w 13dc a teraz 9Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 09.09- transfer (mamy jeszcze dwa mrozaczki)
- 19.09 - beta
- 09.11-II transfer(mamy jeszcze jednego mrozaczku)
- 16.11. 2018 beta 83, 19.11 beta 407, 26.11 beta 4637
- 2019 na świat przyszła nasza córka
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna -
Marryy wrote:Cześć. Ja po wizycie dzisiaj 8dc brak dominującego. Trochę się martwię bo ostatnio w 9dc był 13mm.mam się zgłosić za tydzień czyli 15dc a zawsze wtedy brałam zastrzyk już. Dodatkowo pobrał mi jakieś 3 wymazy jeden napewno na chlamydie.
Tak czułam że jeszcze nic nie urosło bo nic mnie nie bolało.
Panipuchatkowa odpoczywaj już teraz i o nic się nie martwMarryy lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Eska wrote:Widzę że tu sporo weekendówek
W sensie że tylko w weekendy męża macie. ? Mój co prawda wraca ale czasami taki zmęczony że nic mu się nie chce. Za to wyjeżdża i to bardzo często akurat raz w miesiącu i akurat przed owulacja.
Moja koleżanka w drugim cyklu starać zaszła w ciążę właśnie z mężem tylko w weekendy się widziała też. Ja już sama nie wiem co myśleć. Bo każdy radzi co drugi dzień. Ale czytam że najwięcej plemników jest po 3-5 dniach abstynencji. II że wtedy działać. Może muszę ją tak spróbować. Przytrzymać swoją chcice z 4 dni i dopiero później do atakuNadzieja umiera ostatnia❤️ -
Rubii wrote:Marry nie przejmuj sie jeszcze cos Ci napewno urosnie zobaczysz. I bedzie dobrze.
Mi przez pierwsze cykle brania clo owulka sie wcale nie przesunela zawsze mialam kolo 18-19 dc. Az tu nagle w 4 cyklu z clo w 13 dc mam juz gotowy pecherzyk do pekniecia. A clo biore caly czas tak samo od 2 do 6 dc. Nie wiem czemu teraz mam szybciej owu.Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Dziewczyny ale dziś się fatalnie czuje, niewiem poprzedni cykl nic nie czułam a dziś normalnie jakos słabo mi, ręce mi się trzęsą, niedobrze mi... niewiem czy to od clo czy przypadek, zaczęłam pic ten inofem i gdzieś wyczytałam ze czasami od niego jest niedobrze.... muszę się chyba położyć bo nie dam rady. ;-(Nadzieja umiera ostatnia❤️
-
nick nieaktualny