CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Niusia3045 wrote:Już po wizycie
Dominujący pęcherzyk nadal rośnie - dzisiaj ma 14.07 mm (12dc). Od ostatniej wizyty urósł o 4,09mm (od 9dc) - czy to dobry przyrost?
Następna wizyta w poniedziałek. Dostałam polecenie, żeby w międzyczasie w sobotę i poniedziałek działaćEndometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
panipuchatkowa wrote:Hera ide juz jutro.☺
Ja mam się zgłosić na monitoring dopiero w 11dc (ten lekarz tylko w środy przyjmuje) boje się czy to nie będzie za póżno.Moje dwa ostatnie cykle to 24 i 23dni,więc owu mogę mieć wcześniej.A ten cykl jest pierwszy z CLO i nie wiem jak to działa na moje pęcherzyki.Dziś wzięłam trzecią tabl. Dziewczyny a jak myślicie bo jutro mogłabym iść do innego lekarza,ale czy będzie już coś widać?Jola79 lubi tę wiadomość
listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
pierwszy cykl z CLO 1x1 06.18r. zrobiła się torbiel
Mąż wyniki dobre. Moje AMH-0.26 TRAGEDIA!
Kariotypy ok. Histeroskopia i LAPAROSKOPIA 16.08.18r.
3.08.początek cyklu z antykami. -
Hera39 wrote:Myślałam że zaklepiesz sobie wizytę za jakiś tydzień, w którym dniu teraz jesteś?
Ja mam się zgłosić na monitoring dopiero w 11dc (ten lekarz tylko w środy przyjmuje) boje się czy to nie będzie za póżno.Moje dwa ostatnie cykle to 24 i 23dni,więc owu mogę mieć wcześniej.A ten cykl jest pierwszy z CLO i nie wiem jak to działa na moje pęcherzyki.Dziś wzięłam trzecią tabl. Dziewczyny a jak myślicie bo jutro mogłabym iść do innego lekarza,ale czy będzie już coś widać?Jola79 lubi tę wiadomość
Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Zgadzam się z Eluś. Wydaje mi się, że jutro będzie za wczesnie, żeby cokolwiek zobaczyć. Clo brałaś od 3dc?
Jola79 lubi tę wiadomość
🧑'90
🧔'87
Czynnik męski: fragmentacja 34%.
Start in vitro: 2019 r. (długi protokół)
- punkcja wraz z biopsją jądra 28.09.19
- zapłodniono 11 komórek - uzyskano dwa zarodki (3.2.2 i 4.2.2)
- 03.10.2019 - świeży transfer zarodka 3.2.2
Ciąża! ❤️❤️ 10.06.2020 dziewczynka ❤️❤️
-13.07.2021 criotransfer zarodka 4.2.2 - beta <0.1 💔
Podejście nr 2(długi protokół):
- punkcja 10.10.23
- zapłodniono 20 komórek - uzyskano 2 zarodki (morula top quality, blastka 4.2.3)
- transfer 14.10.23 moruli - beta <0.1 💔
Marzec 2024 przygotowania do criotransferu ❤️
- 04.04.24 - transfer blastki z 6 doby klasa 4.2.3
- 10.04.24 - beta 6dpt <0.1 💔
- 15.04.24 - beta 11dpt <0.1 💔
25.04.24 - histeroskopia - OK -
Co do wizyt myślę że nie ma sensu wcześniej chodzić i się denerwować niepotrzebnie. Tak jak ja teraz byłam w 8dc i nie było dominującego i cały czas o tym myślę i zastanawiam się czy coś mnie kluje. Mój lekarz mówi że w 10-12dc się pokazać a biorę tabs od 2-6 więc 4 dni po odstawieniu. I myślę że tak jest rozsądnie.
Niusia trzymam kciuki!Niusia3045 lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Niusia3045 wrote:Zgadzam się z Eluś. Wydaje mi się, że jutro będzie za wczesnie, żeby cokolwiek zobaczyć. Clo brałaś od 3dc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 21:05
listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
Ehhh jak ja bym chciała, żeby każdej z nas się udało. Pracowałam w domu dziecka 3lata i nie wiem czemu tacy ludzie pyk i co rok nowy potomek, a my? Człowiek się stara, dba, lata po lekarzach i co..
I wiem, że jestem upierdliwa już z tymi pytaniami, ale Laski jak dziś wzielam dupka czyli od 16dc,to do którego dc go brać? -
Erinti89 wrote:Ehhh jak ja bym chciała, żeby każdej z nas się udało. Pracowałam w domu dziecka 3lata i nie wiem czemu tacy ludzie pyk i co rok nowy potomek, a my? Człowiek się stara, dba, lata po lekarzach i co..
I wiem, że jestem upierdliwa już z tymi pytaniami, ale Laski jak dziś wzielam dupka czyli od 16dc,to do którego dc go brać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 21:42
Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
Czy ja jako jedyna nie biorę progesteronu po owu? Moja lekarka nie wspomniała o tym ani słowem i badań też nie zlecała... Niby jest świetnym specjalistą i mam do niej 100% zaufanie, w końcu dzięki niej mam już jedno dziecko, ale tak się zastanawiam.Endometrioza II st, wodniak jajowodu lewego, Amh 0,4, morfologia 3%
26.12.2015- Emilia ❤️ -
panipuchatkowa wrote:Niusia ładnie rosną. Hera pani dr chciała mmnie zobaczyc od razu i ew zapisac jakies leki witaminy. Juz jedną ciążę stracilam nie chce powtórki.listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
Eluś wrote:Czy ja jako jedyna nie biorę progesteronu po owu? Moja lekarka nie wspomniała o tym ani słowem i badań też nie zlecała... Niby jest świetnym specjalistą i mam do niej 100% zaufanie, w końcu dzięki niej mam już jedno dziecko, ale tak się zastanawiam.Nadzieja umiera ostatnia❤️
-
Niusia3045 wrote:Już po wizycie
Dominujący pęcherzyk nadal rośnie - dzisiaj ma 14.07 mm (12dc). Od ostatniej wizyty urósł o 4,09mm (od 9dc) - czy to dobry przyrost?
Następna wizyta w poniedziałek. Dostałam polecenie, żeby w międzyczasie w sobotę i poniedziałek działaćNiusia3045 lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Marryy wrote:Co do wizyt myślę że nie ma sensu wcześniej chodzić i się denerwować niepotrzebnie. Tak jak ja teraz byłam w 8dc i nie było dominującego i cały czas o tym myślę i zastanawiam się czy coś mnie kluje. Mój lekarz mówi że w 10-12dc się pokazać a biorę tabs od 2-6 więc 4 dni po odstawieniu. I myślę że tak jest rozsądnie.
Niusia trzymam kciuki!Marryy lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
Eluś wrote:Czy ja jako jedyna nie biorę progesteronu po owu? Moja lekarka nie wspomniała o tym ani słowem i badań też nie zlecała... Niby jest świetnym specjalistą i mam do niej 100% zaufanie, w końcu dzięki niej mam już jedno dziecko, ale tak się zastanawiam.
Kochana ja muszę brać, bo poprzednia ciążę cudem donosiłam, raz miałam zatrzymywany poród i od 8tc leżenie i luteina... Teraz dlatego już od początku mam. No i coś mówił lekarz, że śluzowka kiepskaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 23:04