CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
1 cykl na clo, dlatego tak się sram a staramy od października i właśnie nie miałam żadnych objawów... Myślałam, że to po dupku. Mega piersi mnie bola, nerwowa jestem, spać mi się chce i boli mnie podbrzusze... Ale naprawdę się nie spodziewałam...
Zaraz idę drugi raz na betę i chyba w poniedziałek pójdę jeszcze raz hahaa -
Erinti89 wrote:1 cykl na clo, dlatego tak się sram a staramy od października i właśnie nie miałam żadnych objawów... Myślałam, że to po dupku. Mega piersi mnie bola, nerwowa jestem, spać mi się chce i boli mnie podbrzusze... Ale naprawdę się nie spodziewałam...
Zaraz idę drugi raz na betę i chyba w poniedziałek pójdę jeszcze raz hahaa
Po 8 miesiącach starań już dostałaś clo? Pęcherzyki same dobrze nie rosły? -
Erinti89 wrote:Bo jak rośnie, to znaczy że wszystko ok tak? Ja to panikuje hehehe.... Dziękuję za wsparcie jesteście najkochansze :*
Erinti nie dziwię Ci się że panikujesz, ja to pewnie bym się cieszyła dopiero, gdy urodzone dziecko będę trzymać w rękach, bo to fakt, że różnie może być, a już w ogóle w 3 pierwszych miesiącach. Ale musisz być dobrej myśli i starać się nie stresować bo to może zaszkodzić, po cichutku ciesz się że się udało, ale bądź czujna trzymam kciuki aby wszystko było dobrze :*Erinti89 lubi tę wiadomość