CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie dziwne bo lekarz mi kazał przyjść w 16dc.. ale boję się że może być już za późno... a do tego nic mi nie wspominał o żadnym zastrzyku tylko zwiększeniu dawki clo, gdzie wydaje mi się że to jest bez sensu bo skoro nie pękają same to jak się zwiększy dawkę to chyba nic nie da
-
Editt93 wrote:właśnie dziwne bo lekarz mi kazał przyjść w 16dc.. ale boję się że może być już za późno... a do tego nic mi nie wspominał o żadnym zastrzyku tylko zwiększeniu dawki clo, gdzie wydaje mi się że to jest bez sensu bo skoro nie pękają same to jak się zwiększy dawkę to chyba nic nie daDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Editt93 wrote:teraz jest pierwszy ale bez monitoringu w drugim mam jechać do lekarza właśnie w 16 dc. oprócz CLO biorę też duphaston i cyclodynon..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 13:36
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
kapturnica wrote:no wlasnie bo moj drugi gin kazal badac i ciekawilo mnie jakie wyniki maja dziewczyny przed sama owulka...Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Editt93 wrote:kurcze to nie takie łatwe do niego są kolejki a poza tym daleko mieszkam od tego lekarza... 150kmDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Dxiewczyny a czy możecie mi poradzić? Wczoraj miałam szczyt śluzu i był to śluz najlepszej jakości, spadła tez temp. i bolał mnie jajnik dlatego wytrzymałam się z luteina,bo według zalecenia gin miałam ją brać w przypadku nie wystąpienia owu od 16dc ale ja czułam, że to dopiero przede mną. No i dziś skok
czy mogę wziąć już luteine czy poczekać jeszcze jeden dzień?
-
Anja89 wrote:Dxiewczyny a czy możecie mi poradzić? Wczoraj miałam szczyt śluzu i był to śluz najlepszej jakości, spadła tez temp. i bolał mnie jajnik dlatego wytrzymałam się z luteina,bo według zalecenia gin miałam ją brać w przypadku nie wystąpienia owu od 16dc ale ja czułam, że to dopiero przede mną. No i dziś skok
czy mogę wziąć już luteine czy poczekać jeszcze jeden dzień?
Anja89 lubi tę wiadomość