CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dzisiaj u mnie 15 dc - 3 dni po ovu i mam straszny ból brzucha. Bolą mnie jajnik, macica i nie wiem co jeszcze. Mam wrażenie jakby tam w środku wszystko spuchło i się nie mieściło. Mam problem z chodzeniem i siadaniem. Najlepiej jest jak leżę. Co to może być? miałyście tak może?
-
nick nieaktualny
-
Ingebjorg wrote:Madziara - oby było jak mówisz bo teraz czuje się jakbym była w 4 miesiącu ciąży taki mam wielki brzuch - dosłownie ogromniasty! No i boli cały czas
Czasami juz od momentu zaplodnienia, przy wedrowce zaplodnionego jaja, jajniki i cala reszta pod wplywem hormonow pracuja intensywniej. Ja tak mialam przy poerwszej ciazy
Powodzenia))
Ingebjorg lubi tę wiadomość
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
kejti91 wrote:Topola powodzenia! Jaka bierzesz dawke?
Daj znac jak po monitoringu
Hej. Biorę 50mg raz dziennie na początek. Dziś wzięłam ostatnią dawkę. Nic nie czuję, ani skutków ubocznych, ani bólu jajników, gniecenia czy cokolwiek innego. Mam nadzieję, że to nie jest zły znak. Na pewno po prostu moje pęcherzyki rosną po cichutkuWe wtorek monitoring to się okaże. Dam znać na pewno.
Ingebjorg, trzymam kciuki żeby to był dobry znak.Ingebjorg, Anette lubią tę wiadomość
-
Sysiaaaaa wrote:Trzy dni po owu to za szybko na zagnieżdżanie itd. Komórka jajowa wędruje od 6 do 12 dni. Nie chce Ci psuc nastawienia ale wiesz.... ja życzę Ci ciąży oczywiście
Zdaje sobie z tego sprawę i nie nastawiam jak szczerbaty na suchary... zobaczymy co będzie. Na razie chciałabym aby przestało boleć -
kejti91 wrote:Topola ja w zeszlym cyklu , to byl moj pierwszy z clo, czulam ostry bol calego podbrzusza w 15 dc, a ostatnia tabletke clo mialam w 9 dc. U mnie w 15 byla owulacja. Npewno musisz poczekac kilka dni od ostatniej tabletki.
Topola lubi tę wiadomość