CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
anka wrote:Od nestepnego cyklu . Mi prawdopodobnie nie pękają więc doktor da zastrzyk🧒
* 28 lat
* lekko zaniżona ruchliwość plemników
* 💊 cynk, selen, kwas foliowy, wit D, magnez
* dieta
👩
*27
* długie i nieregularne cykle
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* 💊 cynk, selen, kwas foliowy, wit D, magnez, olej z wiesiołka
* dieta
* ruch 👉 7 kg do zrzucenia
* drugi cykl z CLO-piękna owulacja -
anka wrote:Hej, od następnego cyklu zaczynam stymulację z clostilbegyt czy miałyście po nim jakieś efekty uboczne? To moja pierwsza stymulacja w życiu.
Hej, ja mam straszne wybuchy gorąca w pierwszej połowie cyklu, do tego stopnia ze momentalnie jestem cała mokra 😬 No i ból brzucha jak na @ po owulacji -
Kinia97 wrote:Hej, ja mam straszne wybuchy gorąca w pierwszej połowie cyklu, do tego stopnia ze momentalnie jestem cała mokra 😬 No i ból brzucha jak na @ po owulacji🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* dieta
Kinia97 wrote:Dziś 20 dzień cyklu 😊 temp. 36,81 🙊 jak na mnie to bardzo wysoka. Przed clo miałam max 36,4🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* dieta
nick nieaktualnyKinia97 wrote:Hej, ja mam straszne wybuchy gorąca w pierwszej połowie cyklu, do tego stopnia ze momentalnie jestem cała mokra 😬 No i ból brzucha jak na @ po owulacji
-
anka wrote:ja kiedyś czytalam że niektopre podobno mdlości mieli dlatego na początku sie wystraszylam ..
A nie to mi nigdy się nie zdażyło
Jakieś bóle głowy miałam na początku. W pierwszym cyklu tez bezsenność. Ale w tym cyklu już tylko wybuchy gorąca na początku, teraz ból jajników ale nie taki mocny jak w poprzednich cyklach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 18:29
-
nick nieaktualnyKinia97 wrote:A nie to mi nigdy się nie zdażyło
Jakieś bóle głowy miałam na początku. W pierwszym cyklu tez bezsenność. Ale w tym cyklu już tylko wybuchy gorąca na początku, teraz ból jajników ale nie taki mocny jak w poprzednich cyklach.Kinia97 lubi tę wiadomość
-
Ja przy owulacji miałam ogromny ból, nawet przy miesiączce takiego bólu nie przeżyłam, jak teraz przy owulce. 🤪
Kinia97 lubi tę wiadomość
🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* dieta
Kostka123 wrote:Ja przy owulacji miałam ogromny ból, nawet przy miesiączce takiego bólu nie przeżyłam, jak teraz przy owulce. 🤪
Ja pierwszy raz poczułam moment pęknięcia pęcherzyka. Jak by mi rozerwało jajnik 🙊😃 chwilowy na prawdę mocny ból, później już do zniesienia -
Kinia97 wrote:Ja pierwszy raz poczułam moment pęknięcia pęcherzyka. Jak by mi rozerwało jajnik 🙊😃 chwilowy na prawdę mocny ból, później już do zniesienia🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* dieta
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy to po luteinie czy tak mają wyglądać cykle na CLO, ale czuje się dzisiaj fatalnie, ból podbrzusza, mdlosci. To dopiero 5 dzień po owulacji, lekkie bóle podbrzusza miałam, Ale dzisiaj strasznie czuje. Kinia jak Ty się czujesz ?🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* dieta
Kostka123 wrote:Nie wiem czy to po luteinie czy tak mają wyglądać cykle na CLO, ale czuje się dzisiaj fatalnie, ból podbrzusza, mdlosci. To dopiero 5 dzień po owulacji, lekkie bóle podbrzusza miałam, Ale dzisiaj strasznie czuje. Kinia jak Ty się czujesz ?
Mnie strasznie boli jajnik z którego miałam owulacje. Ale poza tym to żadnych innych objawów. Aż dziwne, bo w poprzednich cyklach to już nie mogłam się dotknąć piersi bo tak mnie bolały. Nie brałam nigdy luteiny to nie wiem jakie daje objawy. -
Kinia97 wrote:Mnie strasznie boli jajnik z którego miałam owulacje. Ale poza tym to żadnych innych objawów. Aż dziwne, bo w poprzednich cyklach to już nie mogłam się dotknąć piersi bo tak mnie bolały. Nie brałam nigdy luteiny to nie wiem jakie daje objawy.🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* dieta
Kostka123 wrote:To ten ból jajnikow to chyba normalne po CLO. 🤔
Na to wyglda 🙊 ale teraz jest to inny ból niż dotychczas. Wcześniej bolał mnie brzuch jak na miesiączkę a teraz poprostu kłuje mnie jeden jajnik. Nie odczuwam już bólu menstruacyjnego 🤷🏻♀️ sama nie wiem już co jest objawem clo a co nie 😂 ciagle coś innego -
No właśnie mnie od dni plodnych boli cały czas jak na miesiączke, delikatne pobolewania, czasami mocniej zakłuje że 😱🤨 nigdy tak nie miałam, ból przed miesiączka ok, Ale cały cykl to nie 🤔🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍
* dieta
Kostka123 wrote:No właśnie mnie od dni plodnych boli cały czas jak na miesiączke, delikatne pobolewania, czasami mocniej zakłuje że 😱🤨 nigdy tak nie miałam, ból przed miesiączka ok, Ale cały cykl to nie 🤔
No ja to samo miałam w pierwszym cyklu, w drugim juz mniej trochę bolało. Ale przez ten ból już myślałam ze za pierwszym razem się udało. Wiec rozczarowanie było bardzo duże gdy przyszła miesiączka🤷🏻♀️
A u mnie dziś tez już spadek temperatury. Jeśli jutro nie będzie wyższa to już wiem ze kolejny cykl stracony 😓 -
Kinia97 wrote:No ja to samo miałam w pierwszym cyklu, w drugim juz mniej trochę bolało. Ale przez ten ból już myślałam ze za pierwszym razem się udało. Wiec rozczarowanie było bardzo duże gdy przyszła miesiączka🤷🏻♀️
A u mnie dziś tez już spadek temperatury. Jeśli jutro nie będzie wyższa to już wiem ze kolejny cykl stracony 😓Kinia97 lubi tę wiadomość
🧒
* 28 lat
* dieta
👩
*27
* brak owulacji
* hormony 👍
* HSG 👍