X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną clo brak ciazy i brak okresu
Odpowiedz

clo brak ciazy i brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny może wy coś poradzicie.Znowu min kolejny miesiąc a ja nadal nie mam okresu i ciąży też nie ma brałam clo to już moja 3 kuracja pierwsza Poronina i teraz pewnie też nici z tego. Mam stwierdzone pco i jak nie biorę luteiny na wywołanie okresu to sam też nie przyjdzie.Powinnam dostać okres tydzień temu a go jeszcze nie ma.Może któraś z was tak miała i coś poradzicie.? Bo idzie się wykończyć ci co chcą mieć dzieci to nie mogą po prostu niesprawiedliwość panuje....pozdrawiam

Magda26
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 20 sierpnia 2015, 17:17

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ