X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną clo brak ciazy i brak okresu
Odpowiedz

clo brak ciazy i brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny może wy coś poradzicie.Znowu min kolejny miesiąc a ja nadal nie mam okresu i ciąży też nie ma brałam clo to już moja 3 kuracja pierwsza Poronina i teraz pewnie też nici z tego. Mam stwierdzone pco i jak nie biorę luteiny na wywołanie okresu to sam też nie przyjdzie.Powinnam dostać okres tydzień temu a go jeszcze nie ma.Może któraś z was tak miała i coś poradzicie.? Bo idzie się wykończyć ci co chcą mieć dzieci to nie mogą po prostu niesprawiedliwość panuje....pozdrawiam

Magda26
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 20 sierpnia 2015, 17:17

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ