SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną cykl naturalny
Odpowiedz

cykl naturalny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jaśmine777 Ekspertka

Wysłany: 18 czerwca 2025, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, możecie napisać jak u Was przebiegło przygotowanie do transferu na w/w cyklu. Kiedy miałyście pierwsze USG i kiedy transfer czy były jakieś leki ? Z góry dziękuję .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2025, 23:40

jaśmine
  • jaśmine777 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2025, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

jaśmine
  • Lolka088 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2025, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przygotowuje właśnie. Dzisiaj, 10dc mam podgląd, więc wieczorem Ci napiszę co dalej.

Miałam już kiedyś transfer na naturalnym i wtedy była wizyta w 12dc na podgląd (zazwyczaj ta wizyta jest w 10-11dc), i wtedy Pani doktor kazała wziąć ovitrelle w ten sam dzień, i doliczyła 6 dni i tego 6 dnia był transfer. Zarodki mam 5 dniowe.

Zobaczymy jak będzie dzisiaj, skoro wizyta w 10dc i zupełnie inny lekarz.

❤️2021👦
    💔2024👼 8tc
    💔2024👼15tc
    💔2025👼cb
    💔2025 transfer nie udany..
    ❤️2026 ?✊️

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ