X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną cykl naturalny
Odpowiedz

cykl naturalny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jaśmine777 Koleżanka

Wysłany: 18 czerwca, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, możecie napisać jak u Was przebiegło przygotowanie do transferu na w/w cyklu. Kiedy miałyście pierwsze USG i kiedy transfer czy były jakieś leki ? Z góry dziękuję .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca, 23:40

jaśmine
  • jaśmine777 Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

jaśmine
  • Lolka088 Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przygotowuje właśnie. Dzisiaj, 10dc mam podgląd, więc wieczorem Ci napiszę co dalej.

Miałam już kiedyś transfer na naturalnym i wtedy była wizyta w 12dc na podgląd (zazwyczaj ta wizyta jest w 10-11dc), i wtedy Pani doktor kazała wziąć ovitrelle w ten sam dzień, i doliczyła 6 dni i tego 6 dnia był transfer. Zarodki mam 5 dniowe.

Zobaczymy jak będzie dzisiaj, skoro wizyta w 10dc i zupełnie inny lekarz.

❤️2021👦
    💔2024👼 8tc
    💔2024👼15tc
    💔2025👼cb
    💔2025 transfer nie udany..

Został ❄️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ