X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dobry ginekolog-endokrynolog w Warszawie
Odpowiedz

Dobry ginekolog-endokrynolog w Warszawie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • IWI Koleżanka

Wysłany: 28 maja 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znalazłam tematu, w którym byłaby odpowiedź na moje pytanie, dlatego zakładam nowy.
    Poszukuję ginekologa - endokrynologa w Warszawie, żeby móc skonsultować moje wyniki badań i obecną ścieżkę próby zajścia w ciążę.
    Staram się niedługo, bo dopiero 5 miesiąc, a tak naprawdę 4 cykl na CLO. Moja lekarka chce mi zmienić leczenie na gonadotropiny - nie wiem jeszcze co to ma być dokładnie, ale ma pójść w tysiącach zł. Chciałabym mieć pewność, że warto i jest to dobra ścieżka.

Macie kogo polecić?

12 cs - 1 IUI udana
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety dobrych gino -endow w Wawie mało. Ja chodzę oddzielnie ale sprawdz tu jakby nikt nie odpowiedział http://www.znanylekarz.pl/lokalizacja/warszawa-polska/ginekolog-endokrynolog

• IWI Koleżanka

Wysłany: 28 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka - czy jest sens samemu pójść oddzielnie do endokrynologa czy lepiej jak zapytam mojej ginekolog czy nie trzeba tego skonsultować? Pewnie powie, że nie....
    Nie znam się i nie wiem czy endokrynolog odpowie na moje pytania związane z planowaniem ciąży.
    Tam już sprawdzałam - do tych sensownych kolejki na kilka miesięcy...

12 cs - 1 IUI udana
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sam endo to Ci nie odpowie na pytania, lepiej Twoje wyniki skonsultowac albo z endo-ginem, albo z innym ginem. Gonadotropiny sa dobre, dlatego byc moze lekarz ma racje. Mozna zawsze wyprobowac inne opcje - tansze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr milewczyk Paweł ul Sienna 83. Cena wizyty 250 zł

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do gin M. Kurowskiej-Żaboklickiej od pół roku. Na to co może kieruje przez NFZ. Jestem zadowolona, ale na razie dzidziusia nie mamy. W kwietniu dostałam od niej skierowanie do poradni leczenia niepłodności na NFZ, po to aby za inseminację nie płacić. Bo u mnie to już inseminacja lub invitro... niepłodność idiopatyczna, wszystko niby ok, a ciąży brak. Wizytę w poradni mam na koniec sierpnia. Długo się czeka, ale przynajmniej nie zapłacę za całą procedurę. A w międzyczasie chodzę do pani doktor prywatnie i próbujemy co miesiąc czegoś nowego...

Dziś właśnie zaczęłam kolejny cykl. :( To już 16.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ