Dobry ginekolog-endokrynolog w Warszawie
-
Nie znalazłam tematu, w którym byłaby odpowiedź na moje pytanie, dlatego zakładam nowy.
Poszukuję ginekologa - endokrynologa w Warszawie, żeby móc skonsultować moje wyniki badań i obecną ścieżkę próby zajścia w ciążę.
Staram się niedługo, bo dopiero 5 miesiąc, a tak naprawdę 4 cykl na CLO. Moja lekarka chce mi zmienić leczenie na gonadotropiny - nie wiem jeszcze co to ma być dokładnie, ale ma pójść w tysiącach zł. Chciałabym mieć pewność, że warto i jest to dobra ścieżka.
Macie kogo polecić?12 cs - 1 IUI udana -
nick nieaktualny
-
aszka - czy jest sens samemu pójść oddzielnie do endokrynologa czy lepiej jak zapytam mojej ginekolog czy nie trzeba tego skonsultować? Pewnie powie, że nie....
Nie znam się i nie wiem czy endokrynolog odpowie na moje pytania związane z planowaniem ciąży.
Tam już sprawdzałam - do tych sensownych kolejki na kilka miesięcy...
12 cs - 1 IUI udana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chodzę do gin M. Kurowskiej-Żaboklickiej od pół roku. Na to co może kieruje przez NFZ. Jestem zadowolona, ale na razie dzidziusia nie mamy. W kwietniu dostałam od niej skierowanie do poradni leczenia niepłodności na NFZ, po to aby za inseminację nie płacić. Bo u mnie to już inseminacja lub invitro... niepłodność idiopatyczna, wszystko niby ok, a ciąży brak. Wizytę w poradni mam na koniec sierpnia. Długo się czeka, ale przynajmniej nie zapłacę za całą procedurę. A w międzyczasie chodzę do pani doktor prywatnie i próbujemy co miesiąc czegoś nowego...
Dziś właśnie zaczęłam kolejny cykl. To już 16. -