X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dobry ginekolog-endokrynolog Warszawa
Odpowiedz

Dobry ginekolog-endokrynolog Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane.
    Szukam dobrego ginekologa endokrynologa w Warszawie.
    Mam podwyższone TSH oraz prolaktyne i chcę się upewnić czy wstrzymanie ze staraniami oraz zwlekanie z leczeniem jest jedynym końiecznym rozwiązaniem...

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Ciapulinka Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam dr Barbarę Grzechocinska. Bardzo konkretna i fachowa. Też miałam wysokie tsh i prolaktyne, ustawila mi leki i praktycznie od razu zaszlam w ciążę. A wcześniej staraliśmy się prawie rok bez powodzenia.

Martoszka lubi tę wiadomość

• Fatim Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) powiedz mi ile musiałaś wstrzymać się ze staraniami ? Pamiętasz może z jakiego tsh schodziłaś i prolaktyny ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam tak, ze u mnie prolaktyna byla powiazana z tsh, jak zaczelam brac euthyrox to prolaktyna tez spadla. Miesiac z dobra dawka i po krzyku :)

Fatim lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciapulinka wrote:
    Polecam dr Barbarę Grzechocinska. Bardzo konkretna i fachowa. Też miałam wysokie tsh i prolaktyne, ustawila mi leki i praktycznie od razu zaszlam w ciążę. A wcześniej staraliśmy się prawie rok bez powodzenia.

A gdzie do niej chodziłaś?

M&M
  • Ciapulinka Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2014, 02:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    Dziękuję :) powiedz mi ile musiałaś wstrzymać się ze staraniami ? Pamiętasz może z jakiego tsh schodziłaś i prolaktyny ?
    Wcale nie musiałam :-) miałam tsh chyba 7 a prolaktyne ponad 20. Dostalam euthyrox i w miesiąc wszystko się wyrownalo. I zaraz potem zaszlam w ciążę.

• Ciapulinka Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2014, 02:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    A gdzie do niej chodziłaś?
    Chodzilam do multimedu na waryńskiego i do primy na Nowogrodzkiej.

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, dzięki

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ