Dobry ginekolog z Lublina dla starającej się kogo polecacie?
-
Alicja Ćwiklińska - ja chodziłam do niej prywatnie, chyba w jakiejś prywatnej przychodni też przyjmuje (niestety u mnie niepłodność idiopatyczna,wiec jak kilka miesięcy nie wychodziło poszłam do specjalistycznej kliniki)
Artur Mroczkowski - centrum leczenia niepłodności ovum, teraz u niego inseminację robię,na razie jestem zadowolona z jego działań,konkretny i rzeczowy.Starania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
lady_pink wrote:Dr Joanna Tkaczuk-Włach (ab ovo, żagiel med, femmed)
Prof. Lechosław Putowski (ab ovo)
Dr Krzysztof Wiktor (luxmed, femmed)Starania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
dzięki dziewczyny :)Czy korzystacie z prywatnego ubezpieczenia? Monia_85 Ty coś wspominałaś o wykupieniu prywatnego ubezpieczenia w Interrisk ale z tego co się orientuję to tam wchodzą luxmedy i przychodnia na zana (nie pamiętam nazwy). Czy przy wykupieniu tego ubezpieczenia mogę sama chodzić na badania czy muszę je mieć zlecone przez lekarza np. z luxmedu. Pytam bo na razie leczy mnie Kaczmarczyk z Provivo na Jutrzenki i na razie nie chciałabym zmieniać, dopiero za 2-3 miesiące ewentualnie pójść na kontrkonsultację.
Mroczkowski od razu chciał mi robić in vitro które obecnie wykluczam więc uciekłam od niego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 11:41
-
Nie rozumiem podejścia luxmedu w tej kwestii ;/ moja znajoma miała w interrisk wykupiony podobny pakiet za 55 zł i skierowania na badania tylko od lekarza prowadzącego z luxmedu wchodziły w grę i nie wszyscy lekarze byli objęci tym ubezpieczeniem (powinien wiedzieć luxmed kto jest)
-