X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dobry ginekolog z Lublina dla starającej się kogo polecacie?
Odpowiedz

Dobry ginekolog z Lublina dla starającej się kogo polecacie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kowieczka Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukuję ginekologa z Lublina który z sensem podejdzie do kwestii naturalnego starania się o ciążę przy problemach typu endometrioza, ktoś coś?

relgdf9hrp5i882w.png
  • Joanna85 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja Ćwiklińska - ja chodziłam do niej prywatnie, chyba w jakiejś prywatnej przychodni też przyjmuje (niestety u mnie niepłodność idiopatyczna,wiec jak kilka miesięcy nie wychodziło poszłam do specjalistycznej kliniki)
    Artur Mroczkowski - centrum leczenia niepłodności ovum, teraz u niego inseminację robię,na razie jestem zadowolona z jego działań,konkretny i rzeczowy.

Starania od II 2014
    5x IUI :-( (w tym ciąża biochemiczna)
    IVF
    Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646 :-)
    Magdalena 06.03.2017
  • Joanna85 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Dr Joanna Tkaczuk-Włach (ab ovo, żagiel med, femmed)
    Prof. Lechosław Putowski (ab ovo)
    Dr Krzysztof Wiktor (luxmed, femmed)
    Do dr Wiktora chodzi moja znajoma i też zadowolona.

Starania od II 2014
    5x IUI :-( (w tym ciąża biochemiczna)
    IVF
    Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646 :-)
    Magdalena 06.03.2017
  • kowieczka Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny :)Czy korzystacie z prywatnego ubezpieczenia? Monia_85 Ty coś wspominałaś o wykupieniu prywatnego ubezpieczenia w Interrisk ale z tego co się orientuję to tam wchodzą luxmedy i przychodnia na zana (nie pamiętam nazwy). Czy przy wykupieniu tego ubezpieczenia mogę sama chodzić na badania czy muszę je mieć zlecone przez lekarza np. z luxmedu. Pytam bo na razie leczy mnie Kaczmarczyk z Provivo na Jutrzenki i na razie nie chciałabym zmieniać, dopiero za 2-3 miesiące ewentualnie pójść na kontrkonsultację.

Mroczkowski od razu chciał mi robić in vitro które obecnie wykluczam więc uciekłam od niego...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 11:41

relgdf9hrp5i882w.png
  • kowieczka Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem podejścia luxmedu w tej kwestii ;/ moja znajoma miała w interrisk wykupiony podobny pakiet za 55 zł i skierowania na badania tylko od lekarza prowadzącego z luxmedu wchodziły w grę i nie wszyscy lekarze byli objęci tym ubezpieczeniem (powinien wiedzieć luxmed kto jest) :/

relgdf9hrp5i882w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ