X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr Marta Paliga Klinika Angelius Provita
Odpowiedz

Dr Marta Paliga Klinika Angelius Provita

Oceń ten wątek:
  • Loniaa Debiutantka

Wysłany: 18 stycznia, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, bardzo dziękuję za odpowiedzi
    Tak wlasnie myślałam czy nie lepiej byłoby tam pojechać:)

• Hope2019 Znajoma

Wysłany: 18 stycznia, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loniaa wrote:
    Cześć dziewczyny, czy macie jakieś rady jak można dostać się na pierwszą wizytę ? Telefon rano w dniu zapisów wystarczy czy to naprawdę graniczy z cudem 😥

Mi się udało dodzwonić. Pamiętam tylko że zaczęłam dzwonić ok 6.30 i już byłam któraś tam w kolejce. Czekałam i się doczekałam. Ale to było ponad 3 lata temu.

• Loniaa Debiutantka

Wysłany: 19 stycznia, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Hope
    A kojarzycie, czy jest może jakaś grupa, gdzie oddaję się/wymienia terminy wizyt? Tak jak u doc P

• Melisa_ Koleżanka

Wysłany: 19 stycznia, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telefon niestety nie wystarczy , ja spędziłam przy telefonie 2 godziny , nie było opcji dodzwonienia się 😟 koło 10 udało się dodzwonić ale terminów już nie było , telefon od 7 wogole nie działał a punkt 8.00 linia zajeta

W tym roku chyba pojadę, ale Panie w rejestracji mówiły ze kolejka już od 4 nad ranem jest

Starania In vitro od 2021 :
    7 transferów beta zawsze 0
  • izaz123 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melisa_ wrote:
    Telefon niestety nie wystarczy , ja spędziłam przy telefonie 2 godziny , nie było opcji dodzwonienia się 😟 koło 10 udało się dodzwonić ale terminów już nie było , telefon od 7 wogole nie działał a punkt 8.00 linia zajeta

W tym roku chyba pojadę, ale Panie w rejestracji mówiły ze kolejka już od 4 nad ranem jest
    Ja się zapisywałam do Paligi w lipcu 2023. Przyjechałam na otwarcie, chyba to była 7.30 i nie było jakiejś mega kolejki.

• Melisa_ Koleżanka

Wysłany: 19 stycznia, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izaz123 wrote:
    Ja się zapisywałam do Paligi w lipcu 2023. Przyjechałam na otwarcie, chyba to była 7.30 i nie było jakiejś mega kolejki.
    Ja dzwoniłam na zapisy 2024 i takie słowa były od Pan w rejestracji, ze Panie od 4 czekają w kolejce stacjonarnie stąd tak szybki brak terminów 😟
    Na 4 nie ma opcji że pojadę, bez przesady ;) Ale myślę ze pomiędzy 7 a 7.30

• Lusiaa22 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melisa_ wrote:
    Ja dzwoniłam na zapisy 2024 i takie słowa były od Pan w rejestracji, ze Panie od 4 czekają w kolejce stacjonarnie stąd tak szybki brak terminów 😟
    Na 4 nie ma opcji że pojadę, bez przesady ;) Ale myślę ze pomiędzy 7 a 7.30
    Moim zdaniem jeśli się chce dostać to trzeba stanąć na wysokości zadania i się poświęcić... i stać w tej kolejce nawet od 3 czy 4 🤷 później jak pojedziesz na 7 czy 7:30 to możesz sobię pluć w brodę że nie przyjechałaś wcześniej bo np już będzie brak miejsc 🤷 ja gdybym się nie dostała do Pani doktor teraz to bym tam stała całą noc..nawet gdybym miała stać na polu i marznąć to bym i tak zacisnęła zęby żeby się ino dostać do niej.. ale zrób tak jak uważasz.. 😅

Ja : wszystkie wyniki w normie
    Amh:1.21
    Mąż: zespół klinefeltera, Azoospermia
    Decyzja: nasienie dawcy
    Leczenie w klinice Bocian Katowice
    2IUI❌
    Zmiana kliniki na Angelius Katowice Start IVF marzec, kwiecień
    15.04 Punkcja 🤞🤞🤞
    Kwiecień transfer : odroczony , ryzyko hiperstymulacji 😓😔
    06.06 Transfer
    1 Transfer : ❌ 5AA
    2 Transfer : ❌ 5AB
    Kir BX - brak 1 implantacyjnego
    Biopsja endometrium CD138 0/10
    Cd56 Ok
    Zalecono Viagre na wzrost endometrium 2x dziennie
    18.11 Transfer 🍍🍍💪
    18dpt 1120,5 💔 CP , usunięcie jajowodu 😔💔😭

Badamy immunologie -Dr.Sydor
    •Czekamy na Histeroskopie - laparoskopię
    • Zmiana lekarza na MP ♥️😍🥰

Czekają na nas ❄️❄️ 4 AA , 4 AB

Metoda walki nie jest ważna. Chodzi o to, żeby nigdy się nie poddawać !!!!! 💪🤞👊
  • Loniaa Debiutantka

Wysłany: 19 stycznia, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem gotowa nawet stać z mężem na zmianę całą noc w kolejce, byleby się udało 🥲

• Melisa_ Koleżanka

Wysłany: 19 stycznia, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusiaa22 wrote:
    Moim zdaniem jeśli się chce dostać to trzeba stanąć na wysokości zadania i się poświęcić... i stać w tej kolejce nawet od 3 czy 4 🤷 później jak pojedziesz na 7 czy 7:30 to możesz sobię pluć w brodę że nie przyjechałaś wcześniej bo np już będzie brak miejsc 🤷 ja gdybym się nie dostała do Pani doktor teraz to bym tam stała całą noc..nawet gdybym miała stać na polu i marznąć to bym i tak zacisnęła zęby żeby się ino dostać do niej.. ale zrób tak jak uważasz.. 😅
    Wiesz co, pewnie gdyby to było 2 lata temu to tak stała bym i całą noc , lecz teraz po tylu latach ja patrzę na to troszkę inaczej 😉 ale wiadomo każda z nas jest inna i ma prawo postępować po swojemu .

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ