Dr Paśnik
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, miałam telewizytę i jest spoko.
Rozmawialiśmy ponad 20 minut, docent tłumaczył mi wyniki, które dostał przed wizytą, odpowiadał na pytania i dał swoje zalecenia.
W Łodzi pierwsza wizyta jest zawsze face to face, kolejne już mogą być telefoniczne. Nie wiem jak sprawa wygląda w Salve.
Przed teleporadą robisz przelew, wysyłasz potwierdzenie do recepcji i dzwonisz o konkretnej godzinie na numer, który Ci podadzą. Jeśli telefon jest zajęty lub docent np. ma jeszcze spotkanie, to oddzwaniają.dot123 lubi tę wiadomość
-
ewelcia45 wrote:Dziewczyny ,
Może któraś napisać jakie najlepiej zrobić badania przed wizytą u doktora . ? Wiecie jaka cena wizyty w Warszawie ?
Ewelcia a jakie badania masz już zrobione?
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Nawet podstawowych? Musiałaś coś robić przed transferem.
Ja brałam całą pokaźną teczkę z dwóch lat wstecz i napisze Ci, które docent oglądał i o które pytał: hormony, badania tarczycy, poziom homocysteiny, kwasu foliowego, cukier i insulina (doc. pytał też o krzywe), przeciwciała antykariolipinowe, przeciwjądrowe, panel ANA, białko C i S, pytał też o histeroskopię ale nie miałam, posiewy moje i męża, bad. nasienia, fragmentacja DNA, kariotypy, bad mutacji MTHFR i PAI, V Leiden.
Doc. wszystko spisał i zlecił tylko trzy dodatkowe badania: allo MLR, test IMK i cross-match.jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
trodde wrote:Nawet podstawowych? Musiałaś coś robić przed transferem.
Ja brałam całą pokaźną teczkę z dwóch lat wstecz i napisze Ci, które docent oglądał i o które pytał: hormony, badania tarczycy, poziom homocysteiny, kwasu foliowego, cukier i insulina (doc. pytał też o krzywe), przeciwciała antykariolipinowe, przeciwjądrowe, panel ANA, białko C i S, pytał też o histeroskopię ale nie miałam, posiewy moje i męża, bad. nasienia, fragmentacja DNA, kariotypy, bad mutacji MTHFR i PAI, V Leiden.
Doc. wszystko spisał i zlecił tylko trzy dodatkowe badania: allo MLR, test IMK i cross-match.
dzięki za ten wpis
Ja jestem umówiona na konsultacje w sierpniu, na razie lista rezerwowa.
Wezmę te badania, które posiadam.
Jak widzę nie mam homocysteiny, kwasu foliowego, itp. ale to mogę zrobić
trodde lubi tę wiadomość
-
Doc. wszystko spisał i zlecił tylko trzy dodatkowe badania: allo MLR, test IMK i cross-match.
Kochana ja przed transferem robię tylko progesteron , lh i E2 . Nic więcej Amh z przed 4 lat . A i robialm inhibine b . Oraz te wszystkie wirusowe co państwo wymaga . TSH mam robione co 3 miesiace bo mam nadczynność tarczycy. Nic więcej nie mam żadnych przed proceduraewelcia45 -
Doc. wszystko spisał i zlecił tylko trzy dodatkowe badania: allo MLR, test IMK i cross-match.ewelcia45 -
Cześć dziewczyny. Może z doświadczenia będziecie lepiej wiedziały... jeżeli jestem zapisana na listę rezerwową na sierpień grzecznie czekać na telefon z laboratorium w celu ustalenia dokładnej daty czy lepiej zadzwonić samemu i się upomnieć? Pani recepcjonistka mówiła, że na sierpień będą zapisywać na początku lipca. Wiem, że jest dopiero szósty, ale trochę się już niepokoje ciszą z ich strony, nie chciałabym czekać jeszcze dłużej niż do sierpnia na konsultacje z Paśnikiem...
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
endowalka wrote:Cześć dziewczyny. Może z doświadczenia będziecie lepiej wiedziały... jeżeli jestem zapisana na listę rezerwową na sierpień grzecznie czekać na telefon z laboratorium w celu ustalenia dokładnej daty czy lepiej zadzwonić samemu i się upomnieć? Pani recepcjonistka mówiła, że na sierpień będą zapisywać na początku lipca. Wiem, że jest dopiero szósty, ale trochę się już niepokoje ciszą z ich strony, nie chciałabym czekać jeszcze dłużej niż do sierpnia na konsultacje z Paśnikiem...
endowalka lubi tę wiadomość
-
carola12 wrote:Tak,lecze sie.Dr to tez moja ostatnia nadzieja.U mnie 10 transferow, i nic.Moj glowny problem to wiek,brak kirow implantacyjnych i niezbyt dobre cytokiny.
Staram się myśleć pozytywnie...- starania o pierwszą dzidzię od 2007 r., 41 lat
- PCOS, Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Wrogi śluz, Wysoka prolaktyna, Mutacja genu MTHFR, (homozygota TT), problem z zagnieżdżeniem, rozjechane cytokiny, haplotyp KIR AA, wysokie NK, ANA 3 dodatnie, allo MLR - 0%, po szczepieniach allo MLR – 49%
- 4 x IUI – ciąża biochemiczna
- styczeń 2018r. ICSI - krótki protokół - 3 blastki
- grudzień 2018 r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- styczeń 2020 r. - crio dwóch blastek
- luty 2020 r. - zmiana kliniki - Invimed, immunologia doc. Paśnik
- 01.06.2020 r. - IMSI - krótki protokół z antagonistą – 7 blastek
- 04.08.2020r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- 16.10.2020r. crio blastki - 💔 6 tc
- 16.03.2021r. - crio blastki - 💔 6/7 tc
- 25.05., 15.06., 13.07.2021r. - szczepienia limfocytami męża
- 30.09.2021r. - crio blastki
- 29.10.2021r. - jest
- Nifty pro - chłopczyk
-
endowalka wrote:Cześć dziewczyny. Może z doświadczenia będziecie lepiej wiedziały... jeżeli jestem zapisana na listę rezerwową na sierpień grzecznie czekać na telefon z laboratorium w celu ustalenia dokładnej daty czy lepiej zadzwonić samemu i się upomnieć? Pani recepcjonistka mówiła, że na sierpień będą zapisywać na początku lipca. Wiem, że jest dopiero szósty, ale trochę się już niepokoje ciszą z ich strony, nie chciałabym czekać jeszcze dłużej niż do sierpnia na konsultacje z Paśnikiem...
jaina_proudmoore, endowalka lubią tę wiadomość
- starania o pierwszą dzidzię od 2007 r., 41 lat
- PCOS, Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Wrogi śluz, Wysoka prolaktyna, Mutacja genu MTHFR, (homozygota TT), problem z zagnieżdżeniem, rozjechane cytokiny, haplotyp KIR AA, wysokie NK, ANA 3 dodatnie, allo MLR - 0%, po szczepieniach allo MLR – 49%
- 4 x IUI – ciąża biochemiczna
- styczeń 2018r. ICSI - krótki protokół - 3 blastki
- grudzień 2018 r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- styczeń 2020 r. - crio dwóch blastek
- luty 2020 r. - zmiana kliniki - Invimed, immunologia doc. Paśnik
- 01.06.2020 r. - IMSI - krótki protokół z antagonistą – 7 blastek
- 04.08.2020r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- 16.10.2020r. crio blastki - 💔 6 tc
- 16.03.2021r. - crio blastki - 💔 6/7 tc
- 25.05., 15.06., 13.07.2021r. - szczepienia limfocytami męża
- 30.09.2021r. - crio blastki
- 29.10.2021r. - jest
- Nifty pro - chłopczyk
-
dot123 wrote:Daj znać jak zadzwonią. Ja w zeszłym tygodniu dzwoniłam by się umówić i też czekam na kontakt.
dot123 lubi tę wiadomość
-
dot123 wrote:Daj znać jak zadzwonią. Ja w zeszłym tygodniu dzwoniłam by się umówić i też czekam na kontakt.
dot123 lubi tę wiadomość
Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce...